Proti Pegidě protestovalo 1000 studentů nedobrovolně

Jedním z důkazů toho, že je Německo v názoru na islamizaci daleko jednotnější, než se zdá, může být případ nucených studentů v Lübecku. Ti tvrdí, že byli na protest proti hnutí Pegida nahnáni pod hrozbou neomluvené absence docházky. Podle informací a sociálních sítí se může jednat až o 1000 studentů.

Podle Epochtimes.de po protestech podporujících toleranci začalo mnoho studentů na sociálních sítích tvrdit, že demonstrovali s nápisy proti Pegidě nedoprovolně. Server Focus.de uvádí, že studenti nadávají na internetu: "vedení školy nás donutilo protestovat za toleranci!"

Jeden ze studentů na Facebooku například napsal: "byla to povinná událost pro nás studenty, musel jsem tam jet, abych měl potvrzenou docházku." Dále pak dodává: "Myslím, že kdyby to nebylo povinné, nebyly by nás tam ani půlka."

Až 1000 studentů obdrželo barevné papíry s nápisy podporující rozmanitost kultury, toleranci, otevřenost, svobodu a respektování se mezi sebou. Po neustále se zvyšujících případech pokusů o mediální zničení hnutí Pegida tak přibyl další skandál na konto odpůrců hnutí, které mimo jiné bojuje za Německo bez islámské imigrace. 

Pegida je nicméne na hranici rozkladu. Její bývalé vedení zakládá nové hnutí, které se již na deislamizaci Německa nezaměřuje. Poté, co začali členové vedení přicházet o zakázky a o zaměstnání, zřejmě od boje proti islámu ustoupili. Roli v tom mohla hrát i fotografie jednoho znich, coby Hitlera. Mediální bublina praskla poté, co tuto nacismus zesměšňující fotografii označili za důkaz rasistických pudů Lutze Bachmanna. 

Německo na nohou po vraždách ze cti
Během dvou týdnů se v Německu odehrály minimálně dvě vraždy ze cti. O jednu se postaral turecký přítel těhotné Němky, kterou s dalším pachatelem dvakrát bodli a zaživa upálili. O další vraždu se postarala rodina dívky, která odmítla dohodnutý sňatek. Obě dvě vraždy se odehrály v souladu s islámským právem šária.

Muslimové a zločinnost
Muslimové patří v Německu, jako v mnoha jiných zemích k etnice s jednou z nejvyšších tendencí k páchání trestných činů. Každý pátý obyvatel německých věznic je muslim

Pegida jako v roce 1989, tentokráte proti nacismu
Anti-islámská ročenka 2014Anti-islámský leden 2015Nebezpečné uzavřené komunity muslimů

Islamoklast Kubásek. Začala anketa "bloger roku". Hlasujte dle svého uvážení.

Autor: František Kubásek | středa 4.2.2015 19:35 | karma článku: 39,99 | přečteno: 5153x