Omluví se teď politici a média Okamurovi?

Tomio Okamura schytal neuvěřitelnou masáž za pravdivý výrok. Letos v létě doslova prohlásil: "Mýtus o romském koncentráku v Letech u Písku je podle dostupných informací lež". A měl zaděláno na malér. Nejspíše ultralevicová vláda i média včetně romských organizací a jejich přívrženců se na něj valily jako lavina. Organizace na něj podaly i trestní oznámení.

A tak začalo vyšetřování, kdy policie zjišťovala, zda se Okamura nedopustil trestného činu "popírání genocidy či holocaustu". Na jeho Facebookové stránce k mému uklidnění uvedl, že policie shledala jeho výroky pravdivé, dosova, že jeho vyjádření má "historicky doložený pravdivý podklad"! No neuváděl tento fakt v diskusích například na iDnesu téměř každý, kdo o tom něco věděl? ANO! Ale hlavní cíl byl: odstranit Okamuru. Nepovedlo se, smůla..

A tak se ptám, milé proromské organizace: Omluvíte se Tomio Okamurovi za tu honičku a za ty názvy "nácek" nebo "rasista"? Přestanete konečně zneužívat slovo "rasismus" kdekoliv a kdykoliv jako záminku zničit každého, kdo zničí vaší lež?

Vážená média, omluvíte se panu Okamurovi za tu nechutnou mediální masáž založenou na neskutečných lžích? Budete si do budoucna někdy zjišťovat i pro vás nepohodlná fakta? Nebo budete nadále řešit Romy pouze jako malé chudáčkovské oběti věčné diskriminace? Co třeba zeptat se nás, kteří prý rasismem trpíme, proč se Romů bojíme? Ne! Hlavně, že píšete články JEN proti Zemanovi, o tom, jaký je Okamura ultrapravičák a o tom, že tu mají Romové jen starosti. Proti nám oni žádné starosti nemají! 

Vážený pane Jiří Diensbiere mladší, ministře, který jste jen synem slavného otce a jinak nic neumíte, jen každého otravovat a diskriminovat českou většinu: Půjdete příště zpět do archivů si zjistit pravdu? Omluvíte se Okamurovi za vaše nechutné lživé útoky? Odejdete z politiky? Ještě jednou zdůrazňuji, neumíte NIC jiného než diskriminovat většinu a většina z této většiny se mnou jistě souhlasí!

A co pro vás, ostatní politiky, kteří jste jako za komunistů pořádali honičku na tohoto politika? Omluvíte se? Vyzývám všechny, aby podali písemné vyjádření, OMLUVU panu Okamurovi a aby si příště otevřeli patřičné spisy a ČETLI! Nebo to snad neumíte? Nechápu, že tady slavíme 25 let od Sametové revoluce, přitom tady vidím, že se v mnoha oblastech nezměnilo VŮBEC NIC! Je mi blivno.

Autor: František Kubásek | pátek 14.11.2014 9:05 | karma článku: 47,28 | přečteno: 14620x