Norský Barnevern, další špína, která prochází díky multikulturalismu

Norský nacistický systém odebírání dětí je celosvětový "fenomén". Je však až příliš okaté, jak mnozí úředníci a mnohé vlády, včetně té naší, problém neřeší. To samé aktivisté. Proč?

Norský úřad má možnost bez soudu odebírat děti a následně je přidělovat pěstounům. Paní Michalákové Barnevern nejdříve zničil manželství a po letech boje jí nadobro odebral práva na děti. Důvod? Zveřejnění případu. To ale není problém, o děti by podle zkušeností ostatních taktéž o děti připravených lidí, přišla tak či tak. O to více zarážející je, že mírové projekty, neziskové organizace a především česká vláda na tento velmi vážný problém kašle. Ono to ale může být jednoduché. 

Bohuslav Sobotka pouze mluví a tvrdí, že nemůže nic dělat, že Norská vláda nemá právo zasáhnout do činnosti úřadu a mezitím Poláci poslali pro své malé občánky speciální komandu, které je v podstatě uneslo, ale od té doby je rodina kompletní a pod ochranou polské vlády. Co s tím udělá Norsko? Nic. Je to velice primitivní,triviální, poučka pro dementy, ale český premiér jí nechápe. Nebo, že by nechtěl? Vždyť jeho vládní kolegyně, ministryně Marksová, si takový úřad přeje i u nás. Velkou roli pak hrají samozřejmě peníze.

Z norských fondů čerpá mnoho neziskových, drtivou většinou multikulturních organizací. Romea, Člověk v tísni, projekt Hate Free Culture, ti se vám tedy o zlém Barnevernu nikdy nezmíní. Nezajímá je to. Romea například inkasovala téměř dva miliony za rok právě z norských fondů. Kdo by si to chtěl se svým zdrojem nějak pokazit, že?

Vše je ještě více podtrhnuté skutečností, že ačkoli je v Norsku prokázáno, že v tamních muslimských rodinách je velmi často aplikována rodinná verze práva šáría, která prakticky zaručuje tělesné tresty, trýznění za neposlušnost a násilné tlačení k islámu a nenávisti vůči demokracii, počet muslimským rodinám zabavených dětí je naprosto mizivý, téměř nulový. Naopak, paní Michalákové nikdo nic neprokázal, ani jejímu dnes už bývalému partnerovi. Přesto o děti přišla. 

Multikulturalismus tak nepřímo podporuje naprosto nechutnou činnost úřadu Barnevern, jehož britská verze je podobně chladnokrevná. A navíc, pouze k některým rasám či skupinám obyvatel. Stačí jedno udání ve školce a máte po životě, který nyní znáte. Děkujeme neofašismu za nacistický úřad, který má tak nadále právo na existenci...

 

Autor: František Kubásek | středa 7.10.2015 0:50 | karma článku: 41,01 | přečteno: 2003x