Islám je zlo a nikdo mi to nevymluví

Po rekordně nízké účasti voleb do Evropského parlamentu, kdy k mé nechuti zvítězily strany, které rády jdou Evropské unii na ruku, jsem začal uvažovat o tom, jaké by to bylo, kdybychom tu měli novou měnu a jaké by to bylo, kdybychom tu měli nové lidi. A tak jsem začal při té ignoraci Čechů přemýšlet i nad otázkou: "Máme se bát?"

První článek zkusím zaměřit na to méně populární téma a to jsou "imigranti". Nepopulární je především proto, že každý záporný názor začíná být čím dáol tím více překrucován v jakýsi slabší neonacismus. Ovšem ne všichni jsou stejní. Je tu jedna část, nebojím se říci, že většina, která přijede za prací. Většinou zde vykonávají neatraktivní práce za málo peněz, ale pořád se mají lépe než tam, odkud pocházejí. Pokud má někdo opravdovou smlouvu, platí ze své mzdy daně a v případě neúspěšné pracovní mise to zkusí někde jinde, je vše naprosto v pořádku. Rozhodně netrpím nějaké fóbie z "cizího přízvuku". Jenže...

Je tu i jiná, měnší, o to nebezpečnější skupina lidí. Ti ani nepřemýšlí o nějaké práci a když se koukám zrovna například na Idnes.cz na články s nadpisem "Muslimové před kasárnami v Londýne podřízli vojáka" nebo "Sudánka odsouzena k trestu smrti za křesťanství" nebo ještě lépe "V Bruselu letos nebude vánoční strom, provokoval by Muslimy", leze mi mráz po zádech. Děsím se toho, že sem přijde velice početná skupina lidí žijících na východě planety, my je tu přivítáme s otevřenou náručí a oni nás mezitím začnou vybíjet. 

A že to zní přehnaně? Pokud nečtete pravidelně zahraniční zprávy, věřte tomu, že všechny zmíněné události se skutečně odehrály. Muslimská komunita v Bruselu, jakéhosi centra Evropské unie, dokonce hlásí cosi o přivlastňování země a lidem, kterým Belgie patří dokonce vyhrožují. "A komu se to nelíbí, může se odstěhovat," hlásí jejich čelní představitelé. Tím pádem unie spěje úspěšně k tomu, aby se Evropan stal menšinou evropského světadílu. Nic proti, ale mě to zní přinejmenším zvláštně.

Co je na této skutečnosti ještě horší, je fakt, kže tato menšinová a problémová skupina nutí nás, domácí, nenávidět každého přistěhovalce, neboť nyní nám všichni berou práci a ostatní zneužívají sociální systém. Jako bychom už nečetli dost těch článků, trochu přehánějících, ale nicméně upozorňujících na to, že kdo tu nepracuje, může se mít v některých případech i lépe než ten, kdo pracuje. Díky naší levicové politice v budoucnu opět podle toho, kolik splodí potomků.

A možná existuje nějaký způsob, jak úspěšně oddělovat od sebe tyto dvě skupiny lidí. Musí přeci existovat systém, jak poznat, kdo konkrétně má v naší zemi jaké úmysly. Jenže EU bohužel takový systém nenalezla a protože tím pádem nelze tyto skupiny oddělit, navzdory všem mým prostestům proti "házení všech lidí jedné vrsty či jednoho druhu do jednoho pytle" se ptám: "Má cenu to riskovat?" Na odpověď máme dalších pět let...

Autor: František Kubásek | úterý 27.5.2014 16:00 | karma článku: 32,02 | přečteno: 1407x