Hrozba přichází. 11. září má tu možnost se opakovat

Psal se rok 11.9.2001. Na nejvyšší budovy světa - Světové obchodní centrum v New Yorku, na Pentagon a Bílý dům ve Washingtonu. Ten, jako jediný, se, za cenu ztráty civilistů v letadle, podařilo celý uchránit. Dvojčata skončila v troskách a pod nimi tisíce mrtvých. Pachatelé? Muslimové. Píše se 8. září 2014 a hrozba je tu zas. A mnohem větší.

I když se kolem zřícení Dvojčat pořád točí mnoho konspiračních teorií, nic to nemění na tom, kdo podle všeho poslal letouny na steč. Byla to Ál-Kájdá, spolupracující s hnutím Taliban. Poté začalo ještě vyšší zviditelňování se videonahrávkami s řezáním hlav ve jménu Alláha. Vše se tím pádem točí kolem islámu a muslimů. A než se celá Evropa nadála, je rok 2014 a v Sýrii zmizelo jedenáct dorpavdních letounů. Jak symbolické.

Celá Evropa potichu pozorovala prorůstání muslimy zevnitř. Přemnožují majoritu a pomalu hrozí. Hrozí násilím, řezají hlavy seniorům na zahradách a tamní muslimské obce mlčí. Nic a nikoho, krom majority z diskriminace, nekritizují. Jsou všichni stejní. V Norsku tamní Muslimové hlásí chalífáty a hrozí novým 11.zářím. K tomu je nyní velmi blízko, možná se totiž budeme za pár dní divit tomu, čeho jsou muslimové schopní. 

Jsou totiž schopní mnoha věcí. Mnoho z těch teroristů nejsou jen jednoduchými primitivy, kteří nevědí, jak to je s technologií. Mnozí z nich, díky našemu rasovému pohostinství, vystudovali vrcholové obory na vysokých školách po celé Evropě a nyní mohou ovládat těžkou techniku, zbraně i letouny, což ostaně dokázali i v roce 2001, tedy před 13 lety, tak proč ne nyní...

Znásilňování je jen začátek. To jsou pouze hlavní příznaky těžké a infekční choroby národa. Hlavním příznakem je jejich dočasná cesta do míst, kde nyní zuří boje, například do Iráku, a poskytování podpory tamním teroristickým a vražedným organizacím. Teď je již pozdě. Nyní mají vše. Mohou zaútočit kdekoliv. A všem protirasovým osobám může zatrnout. 

Ona totiž veškerá podpora se nám vrátí. Vrátí se nám silou střel a čepelí. Vrátí se nám silou letounů a jiné techniky. Pokud nenabereme rozum a nepřestaneme poskytovat těmto lidem, původně se tvářícím jako chudáčci, bohaté pohostinství, jednou nás zničí. Pokud je odsud pomalu nevystěhujem, pomalu nás přemnoží. Možná už začíná být pozdě. Proto bych nikdy neodvracel oči od problému s názvem islám. Tento problém nás pohltí daleko intenzivněji než třeba druhá světová válka, zde nás totiž může pohltit nadobro. 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Kubásek | pondělí 8.9.2014 11:45 | karma článku: 22,82 | přečteno: 809x