Exploze v jemenské mešitě: Na videu budoucí oběti útoku nenávidí Židy a USA

V Jemenu explodovala bomba. Přímo v mešitě. Média se občas takové útoky snaží použít jako důkazy k tomu, aby vyvrátila spojitost mezi terorismem a islámem. Video, které vyplulo na povrch poté, však dokázalo, že i oběti bombového útoky samy neměly od fyzického útoku proti nepřátelům islámu daleko.

tomto odkazu si můžete prohlédnout video, které jasně dokazuje, že muslimové těsně před útokem prohlašovali nenávistná hesla. Záběry na videu nejsou drastické, exploze je vidět jen z těží, neboť okamžitou reakcí kameramana bylo přirozeně lehnout k zemi. 

V tuto chvíli je tedy jasné, že i přes to, že útok byl spáchán proti věřícím přímo v mešitě, není například české nenávistné kázání proti Židům žádná náhoda. Jeden z "odborníků", neboli arabista, loni v rozhovoru pro iDnes.cz prohlásil, že čeští muslimové jsou dobří lidé, jen občas ujedou v kázání. Problém kázání samozřejmě spočívá v tom, že jej někdo může poslechnout. 

Nenávist se učí i v britských islámských školách

Hlášky, jako "smrt Americe, smrt Izraeli, smrt Židům" se šíří mešitami po celém světě. A nejen tam. Mimo všech médií i New York Times informují o "nenávistných lekcích v britských islámských školách", kdy většinou saúdští učitelé učí malé muslimy nenávidět demokratický systém hostitelské země, rozšiřují mezi žáky nenávistné věty o Židech a křesťanech a vyzývají k netoleranci vůči ne-muslimské společnosti. 

Když zabiju pět nevěřících, kolik mi zůstane?

Knihy z 80. let, které USA dovezly žákům do Afghánistánu, jak se nedávno prokázalo, obsahují lekce nabádající děti k nábožensky nesnášenlivému chování vůči tehdejšímu SSSR. Knihy učí děti slovní úlohy i pomocí zabíjení ne-muslimů či očí o nadřazenosti islámu nad vším ostatním. Skandál byl objeven až po několika letech. Kdo ví, kolik malých muslimů v Afghánistánu je učeno k náboženské nenávisti pomocí učebnic dodaných Západem.

IS dál cvičí malé vrahouny

Islámská stát (IS) stále cvičí malé děti k boji. Videa, kterých je plný YouTube, prokazují skutečnou vojnu, kterou děti pod vlajkou IS podstupují. Hrozí tak reálně, že IS se stane vícegenerační hrozbou. Pozemní útoky či drtivější nálety však Západ zatím odmítá, nicméně IS se stále šíří. Podle nejnovějších informací se milice IS rozšířily přímo do Tunisu, který je nyní přímou bezpečnostní hrozbou, což západní média nepochopitelně zamlčují.Další oblastí, kam nyní sahají drápy démona IS, je i Maroko.

Islám vede válku proti ostatním již od svého vzniku. Od boomu ropy vede takzvaný soukromý džihád. Bylo by tedy již na čase, spíše už je pozdě, na tvrdší reakci Západu. Místo toho rada OSN, kde předsedají země, kde není zakázáno mlátit ženy, za diskriminaci žen odsoudila Izrael. No, není to paradox?

Islamoklast Kubásek

Autor: František Kubásek | úterý 24.3.2015 10:25 | karma článku: 33,56 | přečteno: 1513x