Co vám média opět neřeknou: Muslimové terorizují buddhisty

Další cenzura ze strany českých médií se ukazuje ohledně zpráv z Bangladéše. Slyšeli jste snad o pálení desítek mnohaletých buddhistických staveb? A asi vám to neřeknou. Na případ upozornil server Islám v České republice nechceme.

IvČRN uvedl, že za hesel "Bůh je veliký" vypalují a rabují nejméně deset buddhistických chrámů. Dále pak podobnou exekuci provedli s desítkami domů. Přes 25 000 muslimů protestovalo proti údajnému příspěvku na Facebook.com, který měl prý urážet Korán. 

Obchody vlastněné buddhisty byly také vyrabovány. Na znamení víry, usekali sochám buddhy hlavu. Celé pozadí je důsledkem “pnutí” ve společnosti, které zpúsobil fim “Nevinnost muslimů”. Díky němu je v Bangladeši zakázaný youtube, twitter, myspace a mnoho dalších sítí, kde by se mohl film sdílet. Lidé se vrátili do spálených a vyrabovaných domů. Policie proti řádícímu davu muslimů nezasáhla. “Policie a hasiči nestihli na místo dorazit včas. Policie následně zadržela 170 lidí a v regionu platí dočasný zákaz shromažďování.

Video, na kterém vidíte toto násilné vyplynutí ze strany muslimů, prostě není a ve světě nebude výjimkou. Korán, životopis Mohammeda a právo šáría, všechny tyto spisy nařizují zabíjet a ničit všechny ostatní kultury a náboženství a tento násilný a genocidní proces ze strany muslimů je jen důkaz toho, že si jen hledají nějaký důvod.

Proč nám média neřeknou pravdu? Kdy už konečně dáme najevo, že chceme celou pravdu? Tyto zkrelsené pro-islámské informace podporují místní islamizaci, tím pádem podporují tento násilný prvek a pro mě jsou taková média přímo národ ohrožující. Prosím, uvádějte celou pravdu.

Autor: František Kubásek | čtvrtek 2.10.2014 10:00 | karma článku: 29,33 | přečteno: 955x