Bilý prášek, výhrůžky... Zeman terčem islámu

Snad neexistuje v naší politické společnosti podobný člověk. Člověk, který by dokázal jedním výrokem nadchnout, druhým si znepřátelit lidi. A pokaždé někoho tak, někoho jinak. Jak to dělá, říkám si. Jeo názory jsou kontroverzní, nejsou typické. A když je sečteme dohromady, nenajdete téměř nikoho, kdo by souhlasil se všemi jeho názory najednou. A jeho poslední výrok, který vyvolal jakousi reakci, byl o islámu. A přijde mu dopis s výhrůžkami a bílým práškem. 

Zeman už opakovaně prohlašuje, že je islám celosvětovou hrozbou dneška a výhledové budoucnosti. S tím samozřejmě souhlasím. Ničí kultury, pálí knihy, vraždí lidi. To dělá jen jedno náboženství. Islám. A sluníčkáři se začali ohánět. Sem tam se někdo ozval, že naopak, islám je krásný mírumilovný systém, někdo označil zemanovy výroky za hloupé. Zajímavé je, že ten někdo zjevně nečetl Korán, takže povídá o něčem, o čem nic neví a označí za hloupého někoho jiného než sebe.

A po všech těch výrocích, které by naštvaly kde koho, si Zeman dovolil kritizovat i tento produkt dekadentní společnosti okolo Mohameda. Islám je dekadence civilizace, nevidím nikde, že by v zemích, kde má šáría hlavní slovo, byl blahobyt. Nebo že by tam byly vyhlášené univerzity... Ani umění. Ani kultura....

Takže ano, pokud Miloš Zeman označí takový odpadní politicko-náboženský systém za hrozbu, nemýlí se. Naopak, klidně by mohl ještě přitvrdit. Takže já jhsem spokojený, že aspoň prezident naší země vidí hrozbu skutečně tam, kde je. Zatímco totiž ostatní politikové koukají na východ Ukrajiny, jestli se Rusko náhodou nechystá i k nám, mezitím islám vyhrožuje světu, zaplavuje Evropu, kde plodí další a další extrémisty, které jednoho dne popadne amok a nachystají nám celoevropský sebevražedný ohňostroj, přičemž těsně před opálením budou křičet "Allah akhbar".

To, co přežije, jako v minulosti, zajmou, použijí jako otroky, ženy a děti znásilní, provdají, obřezají.. A ještě před tím je nechají koukat se na ten zbožný pohled jejich manželů a otců umírajících pod čepelí nože. To nám prostě hrozí.

To, že kdokoliv islámu veřejně odporuje, je proti němu veden jakýsi soukromý džihád (což dokazuje obvinění ze znásilnění vůči Konvičkovi), je známo i ve světě. Takhle jsou odpůrci islámu odstraňováni pořád. Takže, co z toho vyplývá?

Je to nějaký muslim, kterému už "ruplo v kouli". Ne, označení jednoho odpůrce jakožto násilníka nestačí. Zkusí tedy odstranit samotného nepohodlného prezidenta. Kam až necháme tuto havěť klesnout, abychom pochopili, že se pod náporem islámu takhle zbláznit může každý? 

Autor: František Kubásek | čtvrtek 25.9.2014 11:45 | karma článku: 18,83 | přečteno: 554x