Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"jakmile nám skáče červená, těm druhým už začíná zelená."

Jestli bylo myšleno v Plzni, tak to není pravda. Po naskočení červené nastává po jistou dobu celočervená fáze, kdy mají všechny směry červenou. Je to kvůli tomu, aby vozidla na křižovatce ji stihla bezpečně vyklidit, a taky se počítá s tím, že vozidla po naskočení zelené vjedou do křižovatky ve volném směru letmo, tedy již v plné rychlosti od samého začátku fáze.

0 0
možnosti

J52i16r91i 62H70l45a27v35a

1. 9. 2021 22:06

Zajimavy cteni. Je vidět, ze jste neztratila nic Češtiny, vzato v úvahu Vas 10 lety pobyt, v Cine.

1 0
možnosti
Foto

Sice žijete v hodně lidnatém městě, ale na pražskou dopravu se díváte pohledem venkovana. Lidem keří jezdí po Praze ten provoz přijde zcela normální a relativně klidný. Taková jízda v Itálii a jiných podobných zemích by vás složila na zem. Z mé zkušenosti je ještě vyšší level takový Istanbul, to je úplně jiná káva.

2 1
možnosti
Foto

Dobrý den,

v Šanghaji žije více lidí než v celé České republice. Zácpy tam jsou, ale celkově tam provoz frčí daleko lépe než v Praze a nikdy jsme tam neviděli tolik dopravních nehod jako teď za pár týdnů v Praze. Lidé nejezdí tak divoce. Je ale také pravda, že tam jsou jiné vzdálenosti, širší sinice, více pruhů, tak to objem místní dopravy zvládá lépe. I když už to také pomalu přestává stačit. :-/

0 0
možnosti

J41a23n 83H53a26r35v34a39n

1. 9. 2021 16:29

Zbytečně se rozčilujete ;-D. Časování semaforů pro chodce je takové, že i když padne červená po tom co vstoupíte na přechod, tak bezpečně přejdete.

Ano, někdy se stane, že na zelenou přejedou jen 2 auta - to když se blíží tramvaj a tudíž řízení semaforů na křižovatce dává hromadné dopravě přednost ;-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 203
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1505x
V Číně žiji a pracuji již devátým rokem, ale tato země mě nepřestává překvapovat. Postupně se s vámi podělím o zážitky a poznatky ze všedního života, sportu, vzdělávacího systému a ze společnosti.

Seznam rubrik