Světe div se!

Ano, konečně i já jsem se rozhoupala, abych s vámi sdílela vlastní autentické postřehy, bezbřehé úvahy a spirituální podněty, které pramení z mých svéhlavých putování po Zemi. 

Vychutnáme si společně výhledy z nejvyšších hor světa, dotkneme se všech zeměpisných výšek i šířek, a také se oddáme altruismu v různých koutech zeměkoule. 

 

Globální změny klimatu ani živelné pohromy nás na životech neohrozí, naopak zmínky o nich  budou protkány popisy multikulturních rozdílů světadílů. Navíc ochutnáme všechny lahůdky exotiky a prošpikujeme detailně neřesti současné společnosti.

Cokoliv si usmyslím, nasdílím. 

Všechno, co mi zastoupí cestu nebo protne trajektorii bytí, Vám s radostí naservíruji mezi řádky.

 

V mém životě neexistují hranice, vše je možné. Odvěké sny i touhy se do puntíku přeměňují v realitu a plní se mi na počkání, jen musím být notně trpělivá. 

Na počátku Cesty byla množina neznámých nekonečně velká, trpělivost, pokora, respekt, úcta a vděk, to jsou pojmy, jež jsem si postupem času přivlastnila a staly se součástí nejen mého slovníku, ale i duševního pokroku.

Přesně jak se říká: „Kdo si počká, ten se dočká.” A já se opravdu dočkala všeho, co jsem si vysnila, ale o tom bude samostatná kapitola či román (hahaha).

 

Moje současnost je plnohodnotným prožíváním přítomného okamžiku v intencích následování vlastního osobního údělu. Nejraději mám chytání lelků a pozorování mořských vln, mravenců či lidských jedinců. Jsem dychtivá pozorovatelka nejen sebe sama, ale i okolního světa. Rozmanité vjemy každodenní jsou absolutní inspirací, ketré nespoutaně a existenciálně vyživují mou kreativitu. 

 

Předem se omlouvám všem, že v mých odstavcích nenajdete ceny, vzdálenosti, časy a trasy, povšechné základní informace si přece hravě vygooglujete nebo se dočtete na stránkách jiných popisných blogů.

 

Na mých stránkách se ale dočtete, jak rychle se kde mraky ženou po obloze, jak sladce zpívají ptáčci, jak voní ta která země, kde jsou lidé nejvíce usměvaví. Podám hlášení kolik lidí a zvířat jsem za den nakrmila nebo s kolika lidma jsem se u silnice vyfotila, koho dobrosrdečně obohatila a kde jsou hvězdné oblohy nejvíce čitelné. Prostě kudy kam pro osvěžení z nudy všedních dní:-).

 

Zbožné přání mého psaní a autentického sdílení je, aby vás mé řádky povzbudily a něžně pohladily, fotografie obohatily a videa obveselily, informace okořenily bezradné dny a prozářily rutinu zážitky nezbedných momentů.

Vynasnažím se, aby mé vyprávění bylo expresivní, jako byste tady se mnou byli!

Kéž vás má energie nabíjí a jste věčně usměvaví a pozitivně naladění ¦¦¦.

 

S láskou a vděčností mé čtenářské veřejnosti

 

Alex alias Sama na Cestách

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Alexandra Kropp | sobota 12.3.2016 8:52 | karma článku: 5,10 | přečteno: 207x