Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vyžene Paroubek s Filipem Santa Klause ?

  Obávám se, že ano. Nejen proto, že má stejné jméno jako memento levičácké zaprděnosti, neschopnosti, ukňučenosti, závisti a nemohoucnosti, kterého jejich pokřivené ego nemůže vystát na Pražském hradě, ale i proto, že jejich uražená ješitnost a mocichtivost jim velí raději se přiklonit k Dědu Mrázovi, byť jeho “dobročinnost” podpořenou okupačními tanky, raketami SS a odborníky na vyhlazování vlastních národních elit z řad KGB jsme museli snášet dlouhých 40 let.

 Chápu jejich zděšeni, že i přes extrémní snahu spojených demagogů všech neobolševických stran se stále nedaří snížit popularitu Václava Klause na úroveň jeho nevolitelnosti do prezidentského úřadu. Co posměvačných jmen jejich PR odborníci vymysleli, kolik ohavných zlodějin naházeli na jeho hlavu, kolik špíny nakydali k jeho prahu a stále nic. Někteří lidé v tomto státě prostě stále “nepochopili” jejich kolovrátková prohlášení o tuneltátovi řídícím největší ožebračení národa od dob Bílé hory.


Vůbec už se jim nesmí připomenou léta čtyřicátá a padesátá minulého století, kdy jejich již jednou spojené strany pod hlavičkou KSČ dokázaly nakrást soukromý majetek takového rozsahu, že Viktor Kožený je proti nim malý chlapeček, co “líznul” v supermarketu žvýkačku.


Změna na postu presidenta ČR je tedy momentálně symbolem jejich boje za lepší zítřky. Vzhledem k tomu, že vůdce oranžových komunistů prohrál všechny volby, kterých se zúčastnil jako předseda strany, nedisponuje “obrozená” bolševická levice potřebným arsenálem hlasů v parlamentu. Není tedy možnost, jak protlačit na nejvyšší státní stolici nějakou figurku z kádrových rezerv komunistických elit. Chvíli to sice zkoušeli s Jiřím Dientsbierem, doufajíce v podporu největšího ekologa přes rodinné vztahy, avšak trapná vystoupení jejich kandidáta v médiích, kdy i každé malé dítě poznalo, že jedinou kvalifikací soudruha je touha po korytě, museli vhodit ručník do ringu již před začátkem zápasu.


Následovala chvíle tápání a přetřásání témat globálního oteplování a amerického radaru v Brdech. Podpořeni nepochopitelným výrokem Nobelova výboru pro udílení ceny míru, který sice již několikrát svůj výběr těžko obhajoval (viz. Arafat, je zajímavé, že v té době komouši neprotestovali, když při zmínce o vyznamenání bratrů Mašínů v současné době velice křičí, že přeci vrahy odměňovat nelze, ačkoliv tato odbojová skupina se jen bránila před jasnou likvidací a Jásir plánovitě vyhlazoval nepohodlné, ale ono jim to nevadí ani u jiných kreatur jako byli Stalin a Gottwald, tak proč se vzrušovat, že ?), udělení ceny Alu Goreovi však bylo pro rudooranžové signálem, aby do svých válečných barev přimíchali i zelenou. Co na tom, že pan bývalý americký vícepresident bydlí v domečku s energetickou spotřebou menší české vesnice a tedy káže vodu a pije víno. Hlavně, že to nandal tomu Klausovi.


No a ten radar. Těch paprsků škodlivých, co bude provrtávat chabá tělíčka levicových voličů. Chodící encyklopedie bolševické demagogie soudruhopřítel Zaorálek už navíc vizionářsky předpokládal minimálně jaderný úder ze strany “tavárišča” Putina. Nemůžeme přece naše slovanské bratry takto nasrat! My přece milujeme Rudou armádu, naši osvoboditelku, jejich “mírové” atomové bomby, obdivujeme “mírové” řešení situace v Čečensku i “mírové” konstruktivní jednání špičkového agenta KGB v čele Ruské federace. Žádnou imperialistickou obrannou bakulí si republiku rozvarcet nedáme !!!


Hlavně nepustit na veřejnost, že každý mobilní telefon je zdraví škodlivější než celý ten americký systém a neprofláknout, že touto stavbou bychom dali světu jasně najevo náše spojenectví s USA a konečné vymanění se ze spárů ruského medvěda. To nemohou neobolševici dopustit, neboť stále doufají. Události posledních voleb v Rusku jim zase dávají naději. Naději v novou světovou proletářskou revoluci. Vždyť báťušku Putina a jeho stranu volilo v některých regionech až 96%, to už je skoro jak za starých časů. “Da zdravstvujet Komunističeskaja partija! Urááá !”


A proti tomu všemu se Klaus staví. On ten radar tady snad chce. Neleze Putinovi do zadku, nejezdí se kámošit s Lukašenkem, z pohledu levičáka je jeho zahraniční politika tristní. Dokonce si za svými názory stojí a nemění je podle posledního průzkumu veřejného mínění. Pro komunistu nepochopitelné. Na Hrad musí poslušná figurka, co bude správně vděčná a formovatelná. Kde však vzít na dlani chlup ?


Jandák, Ráth, Grebeníček nebo snad Milouš Jakeš ? Moc osobností nemají ani oranžoví ani rudí. Musí se tedy hledat jinde. Najít antikrtista, pardon antiklause, není jednoduché. Snad by to mohl být ten Santa Klaus. Je oblíbený, rozdává plnými hrstmi, co mu napíšete, to udělá. Sice je tak trochu americký, ale dáme mu české jméno, například Švejnar, a až usedne na židli v presidnetské pracovně tak jej převlečeme do hábitu Dědy Mráze. Hlavně pokořit toho nafoukaného profesůrka z ODS. Vzhůru do boje !


Zákulisní parlamentní vyjednávači pracují na plné obrátky. Jedna skupina začne učit budoucí první dámu česky, druhá bude vymýšlet vysvětlení pro čtenáře Haló novin proč bolševicko-zelená garda kandiduje zrovna člověka, který před komunisty emigroval a navíc střídavě žije a dokonce se mu líbí v imperialistické říši zla, třetí bude médiím předkládat stále nové postřehy z tajných zasedání tzv. Tandemu uražených spiklenců Havel-Paroubek. Uvidíme, co jim Klaus v únoru nadělí. A který?


Mě nosí dárečky Ježíšek. Od Dědy Mráze bych si žádný nevzal. I kdyby mi sliboval hory-doly.


Pěkné vánoce a pokoj lidem dobré vůle !

Autor: Karel Kříž | středa 19.12.2007 8:18 | karma článku: 30,58 | přečteno: 1726x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

To si tak se svými rudými kamarády vyhlédnete dům, který zrovna nikdo nevyužívá. Je opuštěný. Ale celkem pěkný a velký.

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32 | Přečteno: 1134x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich “dobro” přes mrtvoly ...

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1178x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Štědrovečerní Kouzelník Žito. Chyběl už jen prvomájový průvod

Málokdy se pouštím do recenzí "uměleckých děl" z českého televizního světa, ale prime time ČT na Štědrý večer je přeci jen alespoň minimálně k zamyšlení.

26.12.2018 v 8:25 | Karma: 44,65 | Přečteno: 5804x | Diskuse| Kultura

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

Z kruhů blízkých agrofertímu hnízdu neustále slyšíme jak je Burešova vláda ohromně úspěšná, jak se Česku daří a jak je vše zahaleno v růžovém oparu prosperující budoucnosti.

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62 | Přečteno: 1104x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

Pokud se v naší zemi chodí na výročí 17. listopadu chodit klanět k pomníku "sametové revoluce" estébáci a bývalí nomenklaturní kádři KSČ, není jen něco shnilého ve státě Českém, ale je to s naší společnosti totálně, ...

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40 | Přečteno: 642x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

Pozor na jahody. Ve Švédsku z jejich prodeje těží i gang vedený vládcem Jahodou

29. června 2024  20:30

Že se stačí podívat, jestli nejsou pomačkané nebo nahnilé? Švédové nakupující jahody od stánkařů u...

Stres z války je žene do pekla. Ukrajinští vojáci začali propadat hazardu

29. června 2024

Premium Devět z deseti ukrajinských vojáků na frontě jsou prý gambleři. Stres z války je žene do pekla...

Zákaz kouření, alkoholu, masturbace... Tiktokerka líčí dospívání mezi jehovisty

29. června 2024

Premium V šesti letech ji příbuzní zavedli mezi svědky Jehovovy. Z jejich komunity se Viktoriia Berezovska...

S rakovinou procestovala Nový Zéland. Dodala mi odvahu, říká bývalá pacientka

29. června 2024  19:30

Krátce po svých 25. narozeninách si Nikola nahmatala v prsu bulku, ze které se vyklubal nádor....

Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA
Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA

S přicházejícím létem je nutné myslet na ochranu pokožky, zejména u dětí. Přihlaste se do testování a vyzkoušejte dětský opalovací krém Cool Kids...

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz