Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viper

27. 12. 2007 22:50
"Blahoslaveni budiz chudi duchem....

...nebot jejich je kralovstvi nebeske." JA BYCH TU BOLSEVICKOU LUZU POSLAL DO PEKEL! Vymette si tam ten Augiasuv chliv, nebo Vas zase stahnou do zumpy na mnoho let.....P.S. Za clanek KARMA!

0 0
možnosti

Jiří

23. 12. 2007 19:46
Pane Kříži jen tak dál !!!

Když čtu některé anonymní příspěvky, uvědomuji si jak je důležité tyto články psát. Jinými slovy, těm blbcům to asi stejně nevysvětlíte, ale zaplať bůh je ještě v tomto Kocourkově dost normálních lidí, kteří potřebují slyšet trochu pravdy. Velice vtipně jste pojmenoval Zaorálka. Co se týče demagogie, může si s Dráthem, Neděličkou a Pašíkem podat ruce .... R^

0 0
možnosti

Jaro

21. 12. 2007 18:55
Vazeny pane kecate

Prečo neporovnáte kriminalitu za komunistova teraz a drogy?

Kolko ludi z Vysokou školou mladých robi strážnikov a pri páse to Vás netrápi len pár neudelený vyznamenaní ktoré nedostali teroristi,ktorý chceli ujst na západ?Bud ste chorý alebo máte nizke IQ Priamo uražate ludi tak som vám to priamo chlapsky napísal aj ja a nenadávajte mi do komoušov ja som nikdy komunista nebol ale ani som sa nepchal kapitalistom niekam ako to robíte vy a už vobec som neveril kecom a bludom Adama Smitha ktorý drista o nividitelnej ruke trhu ktorou manipuluju silný ekonomický hráči

 

0 0
možnosti

Jaro

21. 12. 2007 18:55
Pane kecáte nezmysli

1Píšete že socialismus bol zlý pečo nenpíšete že ako ludia robia za minimalnu mzdu pravičiari tvrdia že min mzdu netreba ale to by ludia robili už len za kus chleba toto su zasa vaše pravičiarske ilúzie a večená klamlivá lož že kapitalista sa bude delit s chudobným to nikde nebolo a ani nieje

2Čo to kecáte o hlade za socializmu my nies me Korea mi sme hlad po vojne odstránili

3Mašín je hrdina podla Vás u mna je to terosista keby nieto napr v Juhoslavii napadol americkeho vojaka a poderezal v čase okupacie čo napadol jeho krajinu tiež by bol u Vás hrdina ako Mašina?

Kolko krajin napadla Amerika  a kolko socialistické štáty.

0 0
možnosti

Kolombo

24. 12. 2007 9:35
Re: Pane kecáte nezmysli

Milý Jaro! Vám ještě zřejmě nedošlo  že vás nemusí  zaměstnat nikdo. A proč by měl? Vy snad někoho zaměstnáváte? Nabízíte jakoukoli mzdu? Tak blbě nekecejte! Nikdo nemá povinnost se o kohokoli cizího starat. Nabídněte svoje umění sousedům, nemusíte se nechat vykořisťovat od žádných "kapitalistů". Ale co s váma, když vás sousedi budou mít za lempla a nic si od vás udělat nenechají? Babo raď! Nebo raději Mary, Lenin a Kim Ir Sen.

0 0
možnosti

jakobox

20. 12. 2007 17:06
Držím palce

Opět naprosto skvělý článek, plný (smutných) pravd, kvůli kterým budou zas rudí zločinci řvát... Držte se a nenechte se odradit, Karle... Lůza je vždycky bohužel slyšet nejvíc ;-)

0 0
možnosti

Kolombo

19. 12. 2007 23:40
Bedřich, rejzir, Santa,

zatvrzelej levičák... jak jen se těchto idiotů zbavit. proboha, dělejte si co chcete, zachraňujte Přírodu, krmle chudý Lid, hoňte si vzájemně péra a utužujte kolektiv - jen mne proboha vynechte. táhněte do haj..zlu i se sociálním státem, Jyrkou a celým tím svým sborem vyžírků a vypatlanců. K Vánocům nechci nic, než abych měl to štěstí být nytrvalo vyškrtnut z  vašeho "solidárního společenství". Všichni jste náckové, od kterých by se i Adolf  měl co doučit!

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

20. 12. 2007 5:34
Re: Bedřich, rejzir, Santa,

Díky Kolombo, tak nějak to je.

0 0
možnosti

modrý pohůnek

19. 12. 2007 19:02
Kříži.

Mě by spíš zajímalo jestli mají v IV. cenové jěště ten dobrý gulášek a jestli ještě nosíš ty poblitý vietnamský adidasky. Víš to by mě hodně zajímalo. Dík, čau a napiš!     :-©:-©:-©           Rv

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

20. 12. 2007 5:34
Re: Kříži.

Je vidět pohůnku, že mě máte načteného, ale nějak se Vám to v hlavě popletlo. Ovšem lži, demagogie a polopravdy jsou hlavní zbraní všech bolševiků, tak co se divím, že ?

0 0
možnosti

Kaphral

19. 12. 2007 15:48
Vtipně

popsaná pravda, která samozřejmě sockomouše irituje. Ale já říkám jen houšť a když rukavičky, tak ocelové. Nás, kteří je pamatujem "on line" , žvaněním neoblbnou.

0 0
možnosti

Bedrich

19. 12. 2007 16:26
Re: Vtipně

Velmi zvláštní smysl pro humor u Vás. Obdobný smysl pro humor měli fašisti.

0 0
možnosti

Siegfried

19. 12. 2007 13:53
Herr Malý,přece nebudu živit dalšího hňupa

Mein Herr Malý, jménem obyvatel Německa a předpokládám i všech civilizovaných zemí v okolí, Vás prosím. Rozmyslete si dobře Vaše důvody k emigraci a Váš úmysl k emigraci přehodnoťte. Přečtu-li si Vaše úvahy a z nich plynoucí důvody k emigraci je jasné , že jste jen další neschopný idiot, kterého bychom museli živit z našich daní . Věřte , že určitou dobu jsem to byl schopen snášet a podobné idioty, jako jste Vy , kterých k nám nalezlo mnoho tisíc, jsem byl ochoten i platit . Ale čeho je moc toho je příliš. Zůstaňte i se svou pitomostí raději na krku Čechům, ať si Vás také užijí, případně ať si to od Vás po čase, až takové jako jste Vy poznají lépe, od Vás vyberopu. . 

0 0
možnosti

modrý pohůnek

20. 12. 2007 1:24
Re: Herr Malý,přece nebudu živit dalšího hňupa

On píše "emogroval" to bude asi něco jiného, protože si nedokážu představit, co by ta polodebilní vyžírka v Německu pohledávala, by se tam s nikým nedomluvil, když se ani tady není schopen domluvit. Vždytˇ je blbéj jak to tágo!!   X

0 0
možnosti

Michal Malý

19. 12. 2007 13:15
LIDI BUĎTE SOUDNÍ

Lidi, vy si opravdu myslíte že Švejnar bude tresidentem? Vy si opravdu myslíte, že to tu v budoucnu vezme levice opět pevně do ruky. Nevěřím, že tomu tak bude. Pokud ano, budu jeden z prvních, kdy by emogroval a za totáče jsem přitom nic takového neplánoval.

Nebo to opravdu chcete, aby to tak dopadlo? To vám období od února 1948 do roku 1989 nestačilo? Chcete ještě moučníček?

0 0
možnosti

lubka

19. 12. 2007 13:41
Re: LIDI BUĎTE SOUDNÍ

nechci návrat před rok 89, stejně jako nechci návrat do první poloviny devadesátých let, kdy se Klaus dovolával více Kožených..fakt ne děkuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz