Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já z 90 % souhlasím, a z 10 % také souhlasím. Prostě a jednoduše: karma! R^

Jen mne zarazil ten billboard - to je skutečnost nebo fotomontáž?

0 0
možnosti
Foto

tak to za kapitalistického režimu chodí

2 4
možnosti

To máte téměř pravdu, vážený pane Macku - za socialismu sovětského střihu by se to stát nemohlo. Tam jedna strana drží všechny utěže.

V socialismu var. bruselismus - tam žijeme a ne v klasickém kapitalismu - se holt musejí na moči podílet strany rozličné.

0 0
možnosti

Koaliční vláda neuspěla, sama se rozpadla vinou pana "čistého". Do řádných, nebo mimořádných voleb by měl dostat šanci Rusnok. Horší než Nečasova vláda být nemůže.

4 4
možnosti

Tak já souhlasím tak na 90%. Pouze mám obavu, že na Kalouska budeme ještě se slzou v oku vzpomínat. Tak to je těch 10%;-)

1 2
možnosti

Jak vidno, chemický odborník na finance a neůspěšný zasilatel složenek se o své voliče bát nemusí.

2 0
možnosti

D70a63d22a11k 55P81e23t59r

10. 7. 2013 9:49

Co my na to? Nic. Podíváme-li se na polistopadový vývoj od desetinásobku po s-kartu, tak se není čemu divit.

3 0
možnosti

S panem autorem z 10% souhlasím, z dalších 90% mi už je však téměř jedno, jakým směrem se ubírá ČR. Když vidím, jak Evropa strká hlavu do oprátky zvané multikulturalismus, tak mi to z toho evropského pohledu připadá, že jsme vlastně cestující na Titaniku po odjezdu záchranných člunů, a z českého pohledu mi připadá, že máme AIDS, těžkou cukrovku, zhoubný nádor na mozku a játra zničená dlouhodobým alkoholismem. Ale všechny tyto zdravotní komplikace nám už mohou být v podstatě ukradené, protože jsme na tom Titaniku a záchranné čluny už odjely. S AIDS nám zbývá hodina života, bez AIDS by nám zbývalo šedesát minut a bez té těžké cukrovky tři tisíce šest set vteřin.

Situace v České republice není sice růžová, ale takových tahanic o vládu, jaké tady jsou nyní, jsme schopni přežít ještě desítky a stovky. Ale masovou imigraci lidí z kulturně, civilizačně a nábožensky zcela odlišných oblastí, kteří nejsou schopni a ochotni přijmout náš způsob života, nepřežijeme.

5 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz