Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak já z 90 % souhlasím, a z 10 % také souhlasím. Prostě a jednoduše: karma! R^

Jen mne zarazil ten billboard - to je skutečnost nebo fotomontáž?

0 0
možnosti
Foto

tak to za kapitalistického režimu chodí

2 4
možnosti

To máte téměř pravdu, vážený pane Macku - za socialismu sovětského střihu by se to stát nemohlo. Tam jedna strana drží všechny utěže.

V socialismu var. bruselismus - tam žijeme a ne v klasickém kapitalismu - se holt musejí na moči podílet strany rozličné.

0 0
možnosti
LP

Koaliční vláda neuspěla, sama se rozpadla vinou pana "čistého". Do řádných, nebo mimořádných voleb by měl dostat šanci Rusnok. Horší než Nečasova vláda být nemůže.

4 4
možnosti
AK

Tak já souhlasím tak na 90%. Pouze mám obavu, že na Kalouska budeme ještě se slzou v oku vzpomínat. Tak to je těch 10%;-)

1 2
možnosti
MJ

Jak vidno, chemický odborník na finance a neůspěšný zasilatel složenek se o své voliče bát nemusí.

2 0
možnosti
DP

D16a61d63a56k 74P67e76t89r

10. 7. 2013 9:49

Co my na to? Nic. Podíváme-li se na polistopadový vývoj od desetinásobku po s-kartu, tak se není čemu divit.

3 0
možnosti
SB

S panem autorem z 10% souhlasím, z dalších 90% mi už je však téměř jedno, jakým směrem se ubírá ČR. Když vidím, jak Evropa strká hlavu do oprátky zvané multikulturalismus, tak mi to z toho evropského pohledu připadá, že jsme vlastně cestující na Titaniku po odjezdu záchranných člunů, a z českého pohledu mi připadá, že máme AIDS, těžkou cukrovku, zhoubný nádor na mozku a játra zničená dlouhodobým alkoholismem. Ale všechny tyto zdravotní komplikace nám už mohou být v podstatě ukradené, protože jsme na tom Titaniku a záchranné čluny už odjely. S AIDS nám zbývá hodina života, bez AIDS by nám zbývalo šedesát minut a bez té těžké cukrovky tři tisíce šest set vteřin.

Situace v České republice není sice růžová, ale takových tahanic o vládu, jaké tady jsou nyní, jsme schopni přežít ještě desítky a stovky. Ale masovou imigraci lidí z kulturně, civilizačně a nábožensky zcela odlišných oblastí, kteří nejsou schopni a ochotni přijmout náš způsob života, nepřežijeme.

5 1
možnosti