Sex, drogy a volební rock´n´roll (+18)

(Varování: článek obsahuje vulgarity a politicky nekorektní výrazy. Nevhodné do 18. let) Pokud vyhraje volby naše partaj a tím dostaneme pár zasloužilejch papalášů na mimořádně teplý místečka v europarlamentním hnízdě, všichni nezaměstnaní od nás dostanou parádní zaměstnání, kde si budou moci každou přestávku v pohodě zasmilnit. Tolik zatím nejvyšší level populistických blafů volební eurokampaně vzor 2014 v podání svazáků ČSSD.  

 

Když jsem na internetu shlédl tento „podivuhodný“ výtvor sociálně demokratického kreativce, který zřejmě před výkonem na stranickém mládežnickém večírku požil devatero houbiček a desatero sušených rostlinek v nepříznivé kombinaci, pochopil jsem, že je tu opět na světě mládež nová, mládež Gottwaldova, jen se maskuje oranžovou happy kytkou a „rock´n´rollovým image“ prof. PhDr. Jana „Jendy“ Kellera Csc.

 

Jak krásný musí být ten svět socialistických sluníčkových dětí a jejich vlasatých profesorů, kteří jim dnes a denně vtloukají do rozdychtěných makovic sociální smír, budoucí blahobyt a vůbec, ano děti, pionýři, vůbec žádnou nezaměstnanost, bezdomovce, feťáky a všecko, poslouchejte studenti, všecko zadarmo, protože my tak nějak, kurva, po soudružsku, což chlopi, haviři, kamaradi, sudruzi, kazeň musi byť!, podojime ty cypy podnikatelske, paraziticke. Zduř!

 

A sluníčkově rozněžněné děti, studenti sociálně politologických fakult Dělnické university marxismu-leninismu hltají s vlhkýma očima i ohambím každičké slovo jejich guru profesora doktora Jendy Kellera, kanidáta věd, kterak jim vysvětluje všechna pozitiva, jistoty a zářné zítřky jejich fungujícího státu. Jak společně zatočí s nezaměstnaností, jak podpoří mladé rodiny, jak budou vytvářet nová pracovní místa či jak dají co proto nenáviděným pravičákům, těm „náckům“, co nemají rádi eurosojuz, socialistický stát a bolševickou ideologii.

 

Představuji si, že po takovém každém výplachu mozků pak mladý nadějný sociální demokrat sežere kilo oranžovejch kytek, šňupne gram komunínu, naleje do sebe deset žejdlíků po dvou kačkách a jde konat dobro. V jeho pojetí to znamená sedět někde v teple za erární prachy, občas si zašoustat a sem tam prolízat análním otvorem vedoucích soudruhů. Aby se ukázala alespoň nějaká zpětná vazba, čas od času vymyslí nějakou píčovinu, jak to vidí u papalášů z politbyra.

 

Jenomže je zatím zajíc a spíš ho zajímají kozy soudružky z vedlejší kanceláře než boj za osud proletariátu a proti vykořisťovatelům, kteří mu platí jeho kariérní postup, pokusí se tyto dvě věci spojit. Tak si povolí kostkovanou košili a červenou šlajfku po tátovi, kytičkovaný trenýrky natáhne až na pupík a vypustí do světa „sexuelní vídeo“ o záchraně šesti set tisíc českých nezaměstnaných. Do brusele, dobrá práce!

 

Až však bude velkým soudruhem, provařeným fanfulákem s dobře koupeným místem na kandidátce, může se posunout ještě o stupínek výše:

 

 

To je maladěc! Dokonce bude zachraňovat celý evropský průmysl. Víc nemám slov.

 

Konec hlášení stanice Hvězda k volbám do Evropského parlamentu ….Světu mír!

 

Diskuse bez registrace, včetně návrhu hardcore verse videa: ZDE

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Kříž | pondělí 12.5.2014 10:33 | karma článku: 39,14 | přečteno: 3243x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40