Odpovědi soudruhům z KSČ(m):

  Partaj bolševiků s hroší kůží a absencí morálky i svědomí nám stále figuruje na politické scéně, byť musí být každému soudnému člověku jasné, že porušuje zákon o podpoře a propagaci hnutí, směřujících k potlačení práv a svobod člověka. Nicméně, kouzelná formulka sametové “revoluce”: “Nejsme jako oni!”, v překladu: “Za pár křesel ve vládních palácích pro Vaška a jeho kámoše, necháme faktickou moc estébákům a komunistům z Čalfovy frakce KSČ,” platí a nejspíše bude platit do skonání světa.

 

Po lehkém otřesu v roce 1989, kdy pár nezasvěcených soudruhů chtělo na antisocialistické živly na náměstích našich měst povolávat Lidové milice, potažmo tanky, bylo nakonec po stranické linii zřejmě vysvětleno, že nebude pro bolševiky tak zle, neboť mladí komsomolci si můžou do začátku budování sociálkapitalismu v klidu rozkrást majetek SSM a Pionýrské organizace, staří kozáci pak pomocí bankovního tunelingu zbytek. Plebs, co si myslel, že vybojoval nějakou revoluci si utáhne opasky a z daní to v pohodě zaplatí. Všechno se pak svede na Klause a je vymalováno.


Jediným konkrétním výsledkem sametové předávačky moci jsou třešně místo rudé hvězdy ve znaku zločinecké organizace a obětní beránek Miroslav Štěpán, který měl alespoň bouřící Praze dokázat, že jsme se se všemi těmi justičními vrahy, staviteli koncentráků, udavači, kádrováky našich životů, cenzory a zloději soukromého majetku nějak vypořádali.


Současná bolševická elita si je tohoto asi dobře vědoma. Ví, že by se i po dvaceti letech mohli najít nějací šťouralové, kteří by mohli tato témata otevírat nepříjemnými otázkami na kandidáty KSČ(m) do parlamentu. Aby se snad některý nepodřekl a nevyjevil drzému tazateli celou pravdu prezentovanou na uzavřených stranických schůzích, vydalo politbyro manuál, kterak tyto dotěrné “antikomunistické primitivy” poslat, s prominutím, do prdele.


Jak se tedy věci mají z mého pohledu (odpovědi, které by měly zaznít, ale určitě nezazní):





Zajímavé články si můžete přečíst i zde: www.pravyblog.blog.cz www.eportal.cz


Autor: Karel Kříž | čtvrtek 16.7.2009 7:31 | karma článku: 34,68 | přečteno: 2191x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40