Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

16. 7. 2009 21:33
Máte mylné představy o komunistech

Necháváte se ovlivnit propagandou.

0 0
možnosti
M

Marat2009

16. 7. 2009 13:11
Rozbor politických blogů ve dnech 15.7.-16.7.2009

Pravicové blogy.Odpovědi soudruhům z KSČ (m)–Karel Kříž. Bude vízová povinnost pro vstup do ČSSD?- Věnek Kulhánek.Komu vadí Rath – Ladislav matuška.Paroubkovo bonzovánání–Jozef Havránek.Paroubek a státník – Zbyněk Klíč

Paroubkovo trpaslictví – Ivana Švecová.Pane Paroubku, dovolte, abych reagoval – Zbyněk Barth.Chceme bít novináře!  Oblíbená soutěž, dnes s panem Jiřím. - Jan Zamazal.Graždanín Jiří Paroubek, ja píší Vám – Ladislav Matuška. 

Levicové blogy.Nenechte se odradit lhaním ODS. - Petr Petržílek. Neutrální blogy.Proč se konají předčasné volby – Tomáš Chmelík. Já chci technokratickou vládu -  Tomáš Vašíček

Závěr: celkem 12 blogů, z toho 9 pravicových, 1 levicový a 2 neutrální. V procentním vyjádření: 75,0% pro pravici, 8,3 % pro levici, 16,7 % neutrální blogy.Poměr preferencí stran je 35 % ku 30 % ve prospěch ODS! Toto jsou FAKTA! Rozdíl v % se nedá vysvětlit jinak, než organizovanou kampaní proti levici, nebo TELEPATIÍ.

Pozdravuje Marat - odpověď prosím bez nadávek a urážek...

0 0
možnosti
PK

Bart68

16. 7. 2009 13:16
Re: Rozbor politických blogů ve dnech 15.7.-16.7.2009

Jestli ten % nepoměr ve prospěch pravicových blogů nebude dán spíš tím , že Idnes, potažmo MF jsou pravicové noviny. Možná, že na blogu Práva je to právě naopak.

0 0
možnosti
T

tromi

16. 7. 2009 12:14
Kadle, už jsi zaspal dobu

tohle už nikoho nebere;-D

0 0
možnosti
P

P.Farsky

16. 7. 2009 11:24
Karle.......

Karle, proč vy jste stále takový ufňukaný. Nebude to tím, že jste se po dvaceti letech podnikání a ve svém věku, jste se dotrápil jen ke dvěma umouněným krámkům plných polských a čínských šuntů, v nejzapadlejších městečkách Moravy?

Navíc prý z vašich obchodů nejste schopen platit ani příspěvky na sociální, natož generovat nějaké zisky.

Karle upřímně řečeno, se vám nedivím.

Pokud bych já byl takový lem/pl, tak bych také asi každý můj článek bxl plný fňukání a hledání nepřátel okolo sebe a chyb mimo sebe.

Karle, ale za to, že vy jste vesnický chudý hň/up, už KSČ ani (m) asi nemůže , nebo že by také ano? 

0 0
možnosti
OU

16. 7. 2009 12:08
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
BH

BoboHml

16. 7. 2009 10:17
dnes nic moc,alečekal jsem rozbor jejich nové příručky

jak mají odpovídat:-/

0 0
možnosti
D

DOBR

16. 7. 2009 10:05
Krásný článek. Karma.

To bude slet placenejch jako hrom. Už i Farský se chopil příležitosti si zaslužit tu medaili ze stránky pana Kráma, moc po ní touží a dělá co může. Ale takovou medajli nedosane hned tak někdo, musí autora náležitě pokořit a vláčet bahnem, přičemž musí použít všech nedostupných informací,ze státních evidencí a patřičně je upravit a použít. Potom je vidina takové medajle jistě na dosah. Pište dál, učitě nám nešťastný Farský sdělí, že máte ploché nohy a co provedl Váš pradědeček.

0 0
možnosti
M

Marat2009

16. 7. 2009 11:01
Re: NEKrásný článek. NEKarma.

Vysvětlení obsahu blogu, který neobsahuje ŽÁDNOU informaci….

  "…Aby jakýkoliv autor sklidil potlesk diskutujících, karmu, souhlasné komentáře atd., musí kopat jedním směrem, proti levici.

 Kdysi se psávalo proti "imperialistům", "podvratným živlům", "antisocialistickým silám" apod., dnes to je proti "sockám",  komukoliv, kdo projeví jiný, než ten pravý pravicový názor. Autoři ani nevědí a netuší (nebo tuší??, jak jsou si podobní s různými Kojzary před x lety…Co k tomu dodat??!!;-€

0 0
možnosti
E

editi

16. 7. 2009 8:27
Stojí za povšimnutí,

jak Kadel Křížů píše s láskou o KSČM s vědomím, že zlatá éra komoušů ještě neskončila. Doufá, že se vše v dobré orátí a jeho tatík bude rehabilitován za kriminální činnost, pro kterou byl odsouzen za dnešního "nedemokratického" režimu.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

16. 7. 2009 8:33
Re: Stojí za povšimnutí,

Hm, je tady rušno. Viz. PFarsky.

0 0
možnosti
P

P.Farsky

16. 7. 2009 8:20
Karle a co kriminalita ve vašem blízkém okolí?

Karle Kříži, výborný článek jako vždy a velmi zajímavý je bod 10 vašeho článku, kde říkáte :

"Proč nechcete uznat , že současná kriminalita je důsledkem demoralizované společnosti za vaší vlády, kdy jste lidem sebrali majetek"

Pokud vím a sám jste to na blogu psal, Karle, tak váš otec byl a to už po roce 1989, zavřen za ekonomickou kriminalitu.

V tom případě mi i s přihlédnutím k bodu 10  vašeho článku ale není jasné, jak se  vyrovnat s kriminalitou vašeho otce.  Nedovedu si vysvětlit. zda váš otec, Karle, byl demoralizován, nebo mu byl sebrán majetek, nebo zda krade za každého režimu demoralizace, nedemoralizace, majetek, nemajetek .

Karle, proč vy napíšete té pravdy vždy jen část? Zbytečně tak škodíte svým krásným i když stále stejným článkům.

0 0
možnosti
KK

Karel Kříž

16. 7. 2009 8:32
Re: Karle a co kriminalita ve vašem blízkém okolí?

Už jste tady dlouho nebyl PFarsky. Zřejmě máte na stranickém výboru direktivu reagovat již jen na články o KSČM. Alespoň vím s kým mám tu čest. Případ mého táty a plateb DPH při předložení falešného ŽL slovenským "odběratelem" jsem vám již několikráte popisoval. Pokud vám stále něco není jasné, rád vám to vysvětlím osobně. Jenže vy jen potřebujete znevěrohodnit moji osobu stále stejně tapetovanými poznámkami, neboť se vás článek osobně dotýká. Takže se asi neuvidíme, že?

0 0
možnosti
RR

rezjir

16. 7. 2009 8:16
Pane autore

Neměl byste tedy bojovat proti existenci onoho zákona, který brání komunistům  otevřeně jejich cíle. Kdyby nebyl,alespoň by voliči mohli poznat, s kým mají tu čest.

Dám příklad, když Fučík psal své reportáže s SSSR, tak blbá buržoazní cenzura vyškrtávala právě ta místa, kde ten Fučík otevřeně projevil své názory, zač je toho loket. A tím dělala s Fučíka zadarmo svatouška. Nebylo to stejnou chybou, jako je ten zákon. Prostě zabraňuje voličům poznat komunisty v plné nahotě.

0 0
možnosti

oldiess

16. 7. 2009 7:38
Ještě něco chybí

Plán na to, jak se spojí z /neo/nacisty. Proč by se všichni naši extremisté nespojili? V podstatě jim jde všem o stejné, totalitní moc.

0 0
možnosti