Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Tak díky pane Kříži, jak jste nám vysvětlil, že prachy jsou důležitější než morálka a komunista je špatný jen do té doby, než si přestane říkat komunista... Je dobré vědět, že problémem komunismu nebyly metody nýbrž slova "komunistický" a "socialismus" spolu s daněmi. Oni by komanči byli vlastně dobří, jen by museli povolit podnikání, cestování a snížit daně. ...jinak mohli u moci zůstat pořád ti sami lidé, že?

0 0
možnosti
DZ

Tak zde se názorově lišíme pane Kříži. Bývalý komunista, spolupracovník STB a jedinec ve velkém kupující hromadné sdělovací prostředky, největší pijavice dotací v ČR atakdále, korupčník, lobysta...tento člověk má být nějaký mesiáš, který nás spasí? Ale no tak. Pan Babiš jde cíleně na finance, kde uvidí do karet všem konkurentům, přihraje se hlavní dotace a zařídí se. Já nevěřím, že před sebou máme nějakého osvíceného komunistu-udavače, ve kterém se hlo svědomí a on začne něco dělat pro lidi. To mi přijde s dovolením naivní. Ale třeba se mýlím já a ne vy. Uvidíme. Uznávám ale, že se to asi lepší varianta než ČSSD+KSČM.

0 0
možnosti
VT

Dobrý den,

karma jako vždy. To co teď ríká Babiš, jsem očekával (já naiva) od Nečase a jeho vlády. Revize provozu státu. Místo toho zvedli všechny daně, na které přišli. Na druhou stranu je mi jasné, že tento systém se tady buduje přes 20 let, a ten se bude sakra bránit těm proklamovaným změnám. Takže moc nevěřím, že Babiš něco zmůže, ale budu mu fandit, a jestli se mu to povede, tak mu i ty komanče a STB odpustím.

2 1
možnosti
PM

P82e89t42r 66M32o19o59s

20. 11. 2013 17:26

Pane Kříži, co to vidím, že by stockholmský syndrom?;-D;-D;-D

Ale máte pravdu, je to o fous lepší, než kdyby Sobotka s Filipem společně pekli, jak nám ještě více sáhnou do kapes a nebyla by k nim reálná protiváha.

Kromě toho příliš nevěřím v dlouhé trvání sňatku z rozumu mezi Babišem a Sobotka jugend, spíše z toho při první větší koaliční neshodě resultují další volby.;-)

0 0
možnosti
MN

Mám z toho úplně stejný pocit jako Vy, pane Kříž. Pomalu začínám tomu Babišovi malinko věřit.

Také mi přijde osvěžující, že v médiích vystupuje Babiš i po volbách pořád stejně amatérsky - mrká těma očkama jak Laurel a vypadá a chová se spíš jako chasník z vesnice než jako miliardář, což je sympatické.

Přitom se zdá, že zatím s přehledem a klidem tlačí toho laboratorního politika bez chuti a zápachu pěkně ke zdi. Jestli mu to vydrží, tak to bude on, kdo dokončí rozklad ČSSD a zároveň se i nedej bože opravdu postará o šetrné hospodaření v tomto státě. Dvě mouchy jednou ranou.

Upřímně, co dělal Babiš před 25 roky mě fakt nezajímá. Zajímá mě, co udělá za 25 dní nebo za 25 měsíců. Uvidíme, jestli se z něho vyloupne národem milovaný tatíček, nebezpečný fýrer nebo jen podnikatel, který si chtěl zajistit na další 4 roky eurodotace na biosajrajt.

5 1
možnosti
MP

Budte si jistý, že kdyby byl estébák, byly by toho plné noviny, zvláště u nás, kde vládnou pravdoláskaři! Tito jeho úhlavní nepřátelé, kteří ho nenávidí k smrti, by toho už dávno využili!!!!!!!

1 1
možnosti
JP

J73a68n 38P24a76v71l39í13k

19. 11. 2013 21:56

Poněkud jste zapomněl jednu podstatnou věc - Mafra, vydavatel deníků Lidovky a Dnes je v majetku pana Babiše.

1 0
možnosti
JP

J57a60n 20P48a30v85l38í36k

19. 11. 2013 19:49

Nemůžeme mu věřit. Chce moc. To je snad patrné ze záměru řídit stát jako firmu, což znamená stát se ředitelem ČR. A to je dost alarmující pro všechny, kteří chtějí žít v demokracii. Jeho povolební spanilé jízdy mi něco připomínají. Zblbý dav populistickými řečmi. Negestikuluje, nekřičí, to už je provařené. A dávka primitivismu tomu davu vyhovuje.

1 1
možnosti
JT

odpouštět je lidské, ale věřit ? Až se to panu Babišovi zase bude vyplácet, tak to udělá opět.

1 0
možnosti
MD

Tak si muzeme 'odfajfkovat' dalsi polozku. Po M. Zeman=mensi zlo A. Babis=mensi zlo.

Ted, kdo bude dalsi.

0 0
možnosti
AK

:-)) S Vami je těžky križ, Karle,.... mohl by tiško prohlašovat Andrej.

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz