Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Tak díky pane Kříži, jak jste nám vysvětlil, že prachy jsou důležitější než morálka a komunista je špatný jen do té doby, než si přestane říkat komunista... Je dobré vědět, že problémem komunismu nebyly metody nýbrž slova "komunistický" a "socialismus" spolu s daněmi. Oni by komanči byli vlastně dobří, jen by museli povolit podnikání, cestování a snížit daně. ...jinak mohli u moci zůstat pořád ti sami lidé, že?

0 0
možnosti
DZ

Tak zde se názorově lišíme pane Kříži. Bývalý komunista, spolupracovník STB a jedinec ve velkém kupující hromadné sdělovací prostředky, největší pijavice dotací v ČR atakdále, korupčník, lobysta...tento člověk má být nějaký mesiáš, který nás spasí? Ale no tak. Pan Babiš jde cíleně na finance, kde uvidí do karet všem konkurentům, přihraje se hlavní dotace a zařídí se. Já nevěřím, že před sebou máme nějakého osvíceného komunistu-udavače, ve kterém se hlo svědomí a on začne něco dělat pro lidi. To mi přijde s dovolením naivní. Ale třeba se mýlím já a ne vy. Uvidíme. Uznávám ale, že se to asi lepší varianta než ČSSD+KSČM.

0 0
možnosti
VT

Dobrý den,

karma jako vždy. To co teď ríká Babiš, jsem očekával (já naiva) od Nečase a jeho vlády. Revize provozu státu. Místo toho zvedli všechny daně, na které přišli. Na druhou stranu je mi jasné, že tento systém se tady buduje přes 20 let, a ten se bude sakra bránit těm proklamovaným změnám. Takže moc nevěřím, že Babiš něco zmůže, ale budu mu fandit, a jestli se mu to povede, tak mu i ty komanče a STB odpustím.

2 1
možnosti
PM

P42e23t80r 41M62o64o32s

20. 11. 2013 17:26

Pane Kříži, co to vidím, že by stockholmský syndrom?;-D;-D;-D

Ale máte pravdu, je to o fous lepší, než kdyby Sobotka s Filipem společně pekli, jak nám ještě více sáhnou do kapes a nebyla by k nim reálná protiváha.

Kromě toho příliš nevěřím v dlouhé trvání sňatku z rozumu mezi Babišem a Sobotka jugend, spíše z toho při první větší koaliční neshodě resultují další volby.;-)

0 0
možnosti
MN

Mám z toho úplně stejný pocit jako Vy, pane Kříž. Pomalu začínám tomu Babišovi malinko věřit.

Také mi přijde osvěžující, že v médiích vystupuje Babiš i po volbách pořád stejně amatérsky - mrká těma očkama jak Laurel a vypadá a chová se spíš jako chasník z vesnice než jako miliardář, což je sympatické.

Přitom se zdá, že zatím s přehledem a klidem tlačí toho laboratorního politika bez chuti a zápachu pěkně ke zdi. Jestli mu to vydrží, tak to bude on, kdo dokončí rozklad ČSSD a zároveň se i nedej bože opravdu postará o šetrné hospodaření v tomto státě. Dvě mouchy jednou ranou.

Upřímně, co dělal Babiš před 25 roky mě fakt nezajímá. Zajímá mě, co udělá za 25 dní nebo za 25 měsíců. Uvidíme, jestli se z něho vyloupne národem milovaný tatíček, nebezpečný fýrer nebo jen podnikatel, který si chtěl zajistit na další 4 roky eurodotace na biosajrajt.

5 1
možnosti
MP

Budte si jistý, že kdyby byl estébák, byly by toho plné noviny, zvláště u nás, kde vládnou pravdoláskaři! Tito jeho úhlavní nepřátelé, kteří ho nenávidí k smrti, by toho už dávno využili!!!!!!!

1 1
možnosti
JP

J40a13n 83P59a15v92l98í92k

19. 11. 2013 21:56

Poněkud jste zapomněl jednu podstatnou věc - Mafra, vydavatel deníků Lidovky a Dnes je v majetku pana Babiše.

1 0
možnosti
JP

J60a94n 18P91a64v10l85í65k

19. 11. 2013 19:49

Nemůžeme mu věřit. Chce moc. To je snad patrné ze záměru řídit stát jako firmu, což znamená stát se ředitelem ČR. A to je dost alarmující pro všechny, kteří chtějí žít v demokracii. Jeho povolební spanilé jízdy mi něco připomínají. Zblbý dav populistickými řečmi. Negestikuluje, nekřičí, to už je provařené. A dávka primitivismu tomu davu vyhovuje.

1 1
možnosti
JT

odpouštět je lidské, ale věřit ? Až se to panu Babišovi zase bude vyplácet, tak to udělá opět.

1 0
možnosti
MD

Tak si muzeme 'odfajfkovat' dalsi polozku. Po M. Zeman=mensi zlo A. Babis=mensi zlo.

Ted, kdo bude dalsi.

0 0
možnosti
AK

:-)) S Vami je těžky križ, Karle,.... mohl by tiško prohlašovat Andrej.

0 0
možnosti