Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na to je jediný recept. Nepřispívat.

0 0
možnosti
JD

A víte proč byla jistá skupina lidí nazývána parazity? :-)

0 0
možnosti
JD

Berte to tržně. Reklam je všude fůra, proč? Protože prostě fungují. Jistě znáte reklamy na prací prášky, vložky, čističe WC - to jsou reklamy jejichž (jak to říct slušně) plytký obsah je šílený. Sic nejsem z branže, ale z poslech rádia mi docvaklo, že reklama může být sebehloupější, ale čím víc je vlezlá tím je účinější............

Učinek na zmiňovaný zboží bych zase tolik nepodcenoval.

0 1
možnosti
Foto

vůbec nejde o to, jestli reklama ano, nebo ne, ale o to, že za normálních okolností ji platí výrobce nebo obchodník, nebo oba. V tomto případě ji platí stát z peněz, které vybírá na své služby, které vám poté odmítá poskytovat "protože na ně nejsou peníze"

3 0
možnosti
PK

Dnes poprvé bych s blogerem souhlasil, ale nenáviděný Brusel  bych do toho moc nemíchal. Že by nám nařizoval něco jako Klasa? Ale takoví jsou lidé, lhostejno zda praví či leví.

0 0
možnosti
Foto

Mně osobně je šumafuk, kdo potravinu vyrábí. Koukám na kvalitu. Pokud je uzenina v Německu kvalitnější i když dražší než u nás, tak si ji koupím. Ve svém věku odmítám baštit srágory i když jsou levné. Nejsem prase.

6 0
možnosti
LC

Jj, nedávno jsem četl výsledky testů asi 20 druhů "buřtů" nakoupených v Česku, Německu a Rakousku. Kromě toho, že ty rakouské a německé byly třikrát dražší, tak obsahovaly, ty nejlepší, 60% masa a skončily na chvostu hodnocení. Tak vzhůru za německou kvalitou. Zvláště doporučuji si přečíst, co obsahují norimberské klobásky.

0 0
možnosti
JD

Dovoluji si tvrdit ze ve Skandinavii ktera je svym vysokym zdanenim povestna by se takova zverstva nedela....nejde tedy o to jak je stat silny nebo slaby ale o to jaka jsou v nem nastavena moralni pravidla a jaka je vymahatelnost prava

1 0
možnosti
RM

Samozřejmě, že jde o to, jak vysoké je zdanění a tok peněz přes státní správu a veřejné služby. Vždycky je pouze otázkou času, kdy někoho cizí peníze začnou lákat.  A vysoké zdanění je samozřejmě také krádež ve "svobodných ekonomických podmínkách". Je-li ale veškeré "podnikání" státní, tak nelze o daních mluvit. A ekonomika funguje jenom na dluh a do času. Vkládání ukradených peněz do státního marketingu je zvěrstvo, zločin a svinstvo.

1 0
možnosti
Foto

O97t69a75k61a15r 90S86e69k36l

13. 8. 2014 16:36

Chodím každodenně vyvenčit psa kolem blondýnky středního věku , s kudlou v ruce ana nabádá ke konzumaci české ryby. I ta ryba je na billboardu zvěčněna . Blondýna i ryba mají tupý výraz, kudla je snad ostrá.

Vždy si říkám : k čemu to je , která "Česká hlava" to vymyslela , kdo a proč to platí ???

0 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz