Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Na to je jediný recept. Nepřispívat.

0 0
možnosti
JD

A víte proč byla jistá skupina lidí nazývána parazity? :-)

0 0
možnosti
JD

Berte to tržně. Reklam je všude fůra, proč? Protože prostě fungují. Jistě znáte reklamy na prací prášky, vložky, čističe WC - to jsou reklamy jejichž (jak to říct slušně) plytký obsah je šílený. Sic nejsem z branže, ale z poslech rádia mi docvaklo, že reklama může být sebehloupější, ale čím víc je vlezlá tím je účinější............

Učinek na zmiňovaný zboží bych zase tolik nepodcenoval.

0 1
možnosti
Foto

vůbec nejde o to, jestli reklama ano, nebo ne, ale o to, že za normálních okolností ji platí výrobce nebo obchodník, nebo oba. V tomto případě ji platí stát z peněz, které vybírá na své služby, které vám poté odmítá poskytovat "protože na ně nejsou peníze"

3 0
možnosti
PK

Dnes poprvé bych s blogerem souhlasil, ale nenáviděný Brusel  bych do toho moc nemíchal. Že by nám nařizoval něco jako Klasa? Ale takoví jsou lidé, lhostejno zda praví či leví.

0 0
možnosti
Foto

Mně osobně je šumafuk, kdo potravinu vyrábí. Koukám na kvalitu. Pokud je uzenina v Německu kvalitnější i když dražší než u nás, tak si ji koupím. Ve svém věku odmítám baštit srágory i když jsou levné. Nejsem prase.

6 0
možnosti
LC

Jj, nedávno jsem četl výsledky testů asi 20 druhů "buřtů" nakoupených v Česku, Německu a Rakousku. Kromě toho, že ty rakouské a německé byly třikrát dražší, tak obsahovaly, ty nejlepší, 60% masa a skončily na chvostu hodnocení. Tak vzhůru za německou kvalitou. Zvláště doporučuji si přečíst, co obsahují norimberské klobásky.

0 0
možnosti
JD

Dovoluji si tvrdit ze ve Skandinavii ktera je svym vysokym zdanenim povestna by se takova zverstva nedela....nejde tedy o to jak je stat silny nebo slaby ale o to jaka jsou v nem nastavena moralni pravidla a jaka je vymahatelnost prava

1 0
možnosti
RM

Samozřejmě, že jde o to, jak vysoké je zdanění a tok peněz přes státní správu a veřejné služby. Vždycky je pouze otázkou času, kdy někoho cizí peníze začnou lákat.  A vysoké zdanění je samozřejmě také krádež ve "svobodných ekonomických podmínkách". Je-li ale veškeré "podnikání" státní, tak nelze o daních mluvit. A ekonomika funguje jenom na dluh a do času. Vkládání ukradených peněz do státního marketingu je zvěrstvo, zločin a svinstvo.

1 0
možnosti
Foto

O89t70a60k60a32r 96S35e91k11l

13. 8. 2014 16:36

Chodím každodenně vyvenčit psa kolem blondýnky středního věku , s kudlou v ruce ana nabádá ke konzumaci české ryby. I ta ryba je na billboardu zvěčněna . Blondýna i ryba mají tupý výraz, kudla je snad ostrá.

Vždy si říkám : k čemu to je , která "Česká hlava" to vymyslela , kdo a proč to platí ???

0 0
možnosti