Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Karma,přesně tak to je.R^R^ A ve sféře malých a středních podnikatelů? Cokoliv potřebuji a mám za to zaplatit je doplněno dotazem" potřebujete daňový doklad"? Když řeknu že samozřejmě ano, setkám se s udiveně-nevraživým pohledem. Veterinářka,která si za 10min. a 1 injekci řekne hotově 700.-Kč.a ty ihned zmizí v šuplíku, je nemile překvapena žádostí o vystavení účtu. Kovář,který si za 1 hod. práce s "vyhamrováním" listů pér žádá 1200.- ( pro Vás údajně se slevou protože jinak chce o 300.-víc), se s dotazem na daňový doklad vůbec nenamáhá. Peníze končí v kapse. Něco dodat? My všichni máme pokřivenou morálku a mnohdy se vlastně "stydíme" o doklad požádat. Zkuste koupit nějaký použitý díl na autovrakovišti( třeba v Ml.Boleslavi). Vaše bankovky si prodejce přidá do peněženky, kde má už neuvěřitelný "štos" dvou a tisícovek. Hádanka? Viděl z nich stát alespoň pár korun na daních? Všichni chceme žít ve státě s maximální sociální jistotou, ale myšlení máme pořád křivě-socialistické. Nejde o likvidaci podnikatelů, jde o nutnost je naučit serioznímu podnikání a jednání.

1 1
možnosti
KS

Malé a střední podnikání nechce zlikvidovat nikdo, to je naprostá hloupost. Pouze někteří správně upozorňují na skutečnost, že většina živnostníků v této zemi neodvádí do státní kasy na daních téměř nic.

1 1
možnosti
MC

KarmaR^. Píšete dobře, ale nepomáhá to. Spíše naopak. Falešní altruisté jsou stálou zástavou idiotů. Vše co je rozumné a životaschopné okamžitě nazvou pravicovém extrémismem.

5 0
možnosti
Foto

Karma a v podstatě souhlas. Bohužel - trefovat se asi nebude. Autor  vlastně sám asi nechtěně sděluje , proč ?

Když si zvolíme jím jmenované představitele ( ten slimejš je fakt dobrej!) , tak nemůžeme čekat nějaký větší tlak na vládu apod. Valné většině to přerozdělování , naprogramování , sponzorování , řízení všeho všemocným Velký bratrem vyhovuje.

Bohužel.:-/

2 0
možnosti
MT

Pane Kriz, nezmenite nic. Vasi jedinou sanci je se vystehovat.

0 0
možnosti
JJ

Ale kam? Snad jedině do jižní Koreje. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pravicový experiment v Česku zkrachoval a voliči Miroslava Kalouska z toho mají mindrák. Kopou kolem sebe, nadávají, a přitom by nejraději zavedli, druhý, čtvrtý, pátý, šestý, sedmý až dedmdesátý důchodový pilíř- Túdle milánkové !!Rv

1 14
možnosti
MT

Miroslave, nevím čím myslíte pravicový experiment, když od "revoluce" zde nebyla opravdová pravicová vláda ? To ,že se někdo nazve pravicí ještě neznamená, že pravicí je. Dát si někdo na Trabanta nálepku 4x4 a myslet, že je SUV teréňák je totéž !

14 0
možnosti
JJ

Každý považuje svůj cíl za ten jediný správný. Teď jsou na mušce znovu OSVČ, takže chápu Vaše rozhořčení, že zbylých devět milionů má cíle odlišné.

0 8
možnosti
Foto

Tak Vám nevím. Vyměnit lidi nebo nějakého ,,osvíceného" diktátora?8-o:-/

Většina lidí  vidí ve svobodě a demokracii rovnítko se svým blahobytem, mnohdy zároveń až s anarchií. Tedy pro ně. A správné cíle? Jak pro koho. Pod hlavičkou ,,své" partaje, která by ,,smetla" ty druhé?Svých ,,vyvolených", přičemž nejlépe je být zároveń jedním z nich?;-(

1 1
možnosti
Foto

Osvícení diktátoři bývají promptně vystřídáni těmi neosvícenými. Pravomoci zůstávají, režim přitvrzuje. Diktátora tedy rozhodně NE. Jakéhokoliv.

4 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz