Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Karma,přesně tak to je.R^R^ A ve sféře malých a středních podnikatelů? Cokoliv potřebuji a mám za to zaplatit je doplněno dotazem" potřebujete daňový doklad"? Když řeknu že samozřejmě ano, setkám se s udiveně-nevraživým pohledem. Veterinářka,která si za 10min. a 1 injekci řekne hotově 700.-Kč.a ty ihned zmizí v šuplíku, je nemile překvapena žádostí o vystavení účtu. Kovář,který si za 1 hod. práce s "vyhamrováním" listů pér žádá 1200.- ( pro Vás údajně se slevou protože jinak chce o 300.-víc), se s dotazem na daňový doklad vůbec nenamáhá. Peníze končí v kapse. Něco dodat? My všichni máme pokřivenou morálku a mnohdy se vlastně "stydíme" o doklad požádat. Zkuste koupit nějaký použitý díl na autovrakovišti( třeba v Ml.Boleslavi). Vaše bankovky si prodejce přidá do peněženky, kde má už neuvěřitelný "štos" dvou a tisícovek. Hádanka? Viděl z nich stát alespoň pár korun na daních? Všichni chceme žít ve státě s maximální sociální jistotou, ale myšlení máme pořád křivě-socialistické. Nejde o likvidaci podnikatelů, jde o nutnost je naučit serioznímu podnikání a jednání.

1 1
možnosti
KS

Malé a střední podnikání nechce zlikvidovat nikdo, to je naprostá hloupost. Pouze někteří správně upozorňují na skutečnost, že většina živnostníků v této zemi neodvádí do státní kasy na daních téměř nic.

1 1
možnosti
MC

KarmaR^. Píšete dobře, ale nepomáhá to. Spíše naopak. Falešní altruisté jsou stálou zástavou idiotů. Vše co je rozumné a životaschopné okamžitě nazvou pravicovém extrémismem.

5 0
možnosti
Foto

Karma a v podstatě souhlas. Bohužel - trefovat se asi nebude. Autor  vlastně sám asi nechtěně sděluje , proč ?

Když si zvolíme jím jmenované představitele ( ten slimejš je fakt dobrej!) , tak nemůžeme čekat nějaký větší tlak na vládu apod. Valné většině to přerozdělování , naprogramování , sponzorování , řízení všeho všemocným Velký bratrem vyhovuje.

Bohužel.:-/

2 0
možnosti
MT

Pane Kriz, nezmenite nic. Vasi jedinou sanci je se vystehovat.

0 0
možnosti
JJ

Ale kam? Snad jedině do jižní Koreje. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pravicový experiment v Česku zkrachoval a voliči Miroslava Kalouska z toho mají mindrák. Kopou kolem sebe, nadávají, a přitom by nejraději zavedli, druhý, čtvrtý, pátý, šestý, sedmý až dedmdesátý důchodový pilíř- Túdle milánkové !!Rv

1 14
možnosti
MT

Miroslave, nevím čím myslíte pravicový experiment, když od "revoluce" zde nebyla opravdová pravicová vláda ? To ,že se někdo nazve pravicí ještě neznamená, že pravicí je. Dát si někdo na Trabanta nálepku 4x4 a myslet, že je SUV teréňák je totéž !

14 0
možnosti
JJ

Každý považuje svůj cíl za ten jediný správný. Teď jsou na mušce znovu OSVČ, takže chápu Vaše rozhořčení, že zbylých devět milionů má cíle odlišné.

0 8
možnosti
Foto

Tak Vám nevím. Vyměnit lidi nebo nějakého ,,osvíceného" diktátora?8-o:-/

Většina lidí  vidí ve svobodě a demokracii rovnítko se svým blahobytem, mnohdy zároveń až s anarchií. Tedy pro ně. A správné cíle? Jak pro koho. Pod hlavičkou ,,své" partaje, která by ,,smetla" ty druhé?Svých ,,vyvolených", přičemž nejlépe je být zároveń jedním z nich?;-(

1 1
možnosti
Foto

Osvícení diktátoři bývají promptně vystřídáni těmi neosvícenými. Pravomoci zůstávají, režim přitvrzuje. Diktátora tedy rozhodně NE. Jakéhokoliv.

4 0
možnosti