Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ellowynn

24. 8. 2012 15:44
Ono se to jednou podela

a "nekomu" rupnou nervy a "nekoho" zastreli, to by je mohlo probudit

0 0
možnosti

celim

24. 8. 2012 12:16
Co s tím ale udělat?!

Asi to chce přijít k volbám ve větším počtu a především nevolit ty dinosaury a když už těm stranám někdo věří, tak ať alespoň kroužkuje.Jinak já bych žádnou současnou parlamentní stranu nevolil. Jestliže si to vezme k srdci dostatečný počet lidí, tak konečně dojde k obměně papalášů.Otázkou je, jak hodně lidi chtějí změnu? Kecy v hospodě nic nezmění. A platí známé heslo, že každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží a že parlament je zrcadlem národa. Při volení neparlamentních stran nemusíme nijak prodělat, protože mám pocit, že už nic horšího, než co jsou schopni předvádět modří, nebo oranžoví kryptokomunisti, tak stejně být ani nemůže. Mnohdy se prohlašuje, že musí být štíhlý stát, který tak nevytváří podmínky ke vzniku korupce. Ale on také slušný parlament může vytvářet protikorupční zákony, když bude chtít. Souvisí to právě s tím, koho tam zvolíme. Já osobně bych se vůbec nehněval, kdyby současné parlamentní strany měly v průměru pod 10% a dostaly by se do opozice.

0 0
možnosti

avlyslakecod

24. 8. 2012 14:08
Re: Co s tím ale udělat?!

jo, máme takový volební systém, lidi už neparlamentní strany několikrát volit zkoušeli - a jak to dopadlo :-( ?

0 0
možnosti

andy_warhol

24. 8. 2012 12:00
jedina cesta

jak tyhle pijavice odstranit, je oholit stat na kost. co nedostane, nemuze se ukract.

2 0
možnosti

majorBorovicka

23. 8. 2012 16:15
no, ne že by to nebyla v jádru pravda

ale trošku se divím, že lidi klikají na karmu jak diví kvůli takovému lehce buranskému a nic neřešícímu příspěvku, přičemž nahoře se vesele intrikuje a přerozděluje dále. Dost mi to připomíná přísloví "Psi štěkají a karavana táhne dál." Asi už jsme takoví, no:-)

2 0
možnosti

EMS

24. 8. 2012 12:33
Re: no, ne že by to nebyla v jádru pravda

a co napadá vás?

0 0
možnosti

sharkcom

23. 8. 2012 16:05
vytesat do mramoru !

Co s tím udělat, a jde to ještě  vůbec?

1 0
možnosti

valissen

22. 8. 2012 17:55
Přesné vyhodnocení situace.

Karma.  R^R^R^

1 0
možnosti

Tomáš Jefferson

22. 8. 2012 14:19
Voda teče do kopce,hladověním,buzerováním oškubané husičky..

...jí narostou pírka :)

Pro firmu je rozdíl zaměstnávat 10 lidí s fixními náklady 2 000 000 Kč ročně (soc.,zdrav.+další daně/poplatky a náklady s tím spojené) nebo 4 000 000 Kč ročně bez jistoty budoucího odbytu a zisku. Klíčová slova: fixní náklady, bez jistoty.

Firma, na rozdíl od vlády, musí být v plusu pořád, jinak přijde o všechno.To však úředník/politik, co nikdy nezaměstnával lidi v soukr. sektoru bez přisátí na st.cecík,nikdy nepochopí a ani pochopit nechce.Jelikož by přišli na to,že jejich funkce a korýtka je potřeba zrušit.

To je ta žába na prameni 100% zaměstnanosti pro všechny vrstvy obyvatel a všechny končiny ČR. To je základ skutečné,stabilní,dlouhodobé prosperity.

3 0
možnosti

Tomáš Jefferson

22. 8. 2012 14:23
Nulové daň.náklady na prac.sílu=>maximální....

..poptávka po prac.síle. Aplikace:Zrušení daň.odvodů z mezd na soc.,zdr."zabezpečení".Zrušení daně z příjmu fyz.osobám.

Kompenzace:Zavedení historicky ověřené daně z prodeje(sales tax),jež se sama přizpůsobuje vývoji ekonomiky,se 3 sazbami+zrušení nákladné DPH.Či ponechání DPH také se 3 sazbami.

1.Nejnižší sazba na nezbytné věci k životu(potraviny)

2.Prostřední sazba na zbytné zboží/služby(většina zboží/služeb vč.bankovních)

3.Nejvyšší sazba na luxusní zboží/služby,alkohol,cigarety,hazard,erot.služby(auta dle kubatury,domy od částky X dle lokální medián.ceny,atp.) Cíl:Daň.progrese,solidarita s chudými,společ.dlouhod.smír.

3 0
možnosti

andilek10

22. 8. 2012 11:23
.............

S poctivostí nejdál dojdeš. Kdo maže, ten jede. Finanční úřad otravuje obyčejné lidi. Chcete vědět proč nedostanou bohatí pokutu za nedoplatek ? Oni narozdíl od nás zaměstnávají poradce na daně.  Kdyby na finančním úřadu byli k co k čemu , zavedli by pro finanční policii odměny z vybraných peněz u velkých případů. Tento stát pro nás nikdy nic neudělá. Nepočítejte ani s důchodem.

1 0
možnosti

borgano

22. 8. 2012 9:27
Kdo je debil je naprosto jasné

..a to i přes to, co pan Nečas povídá.

0 0
možnosti

Halfunx

22. 8. 2012 9:13
Teorie globálního kapitalizmu

umírá na stejné nemoci jako teorie globálního socializmu. Je to paradox, ale je to tak. Vysoká míra přerozdělování vede k plýtvání a korupci. Krize nevede k sebereflexi, ale k agresivnějšímu stylu rozkrádání za použití všech metod. Slýcháme nejen stále sprostší výrazy vyvolených, ale jsou i záhadná úmrtí. "Čistých plničů" státní pokladny je stále méně a už neuživí pijavice. Úspěšný podnikatel bez státních dotací a zakázek je raritou, kdo chce v podnikání přežít, musí se zahojit na státní zakázce, či získat dotaci, úlitba směrem ke štědrému přerozdělovateli je nutností. Plně v tomto duchu se chovají i církve, bez státního daru se jejich rozrůstající vnitřní struktura neuživí. To, že chybí věřící je druhotné. Postupně spějeme k bodu zlomu a pokud bude změna násilná, vězte, že agresivní jsou ti, co budou o své výhody připraveni a ne ti, kteří si přejí spravedlnost.

3 0
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz