Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Vlada by mela znovu posoudit vysi odvodu OSVC na zdravotnictvi a duchodovy system a zarazit tento zpusob parazitovani na obcanech.

Pro zdravotnicka zarizeni je treba centralizovat nakupy laku, pristroju, sluzeb a vyradit vsechny meziclanky, ktere to je zdrazuji.

Zavest regulaci cen leku ze zdravotniho pojisteni, lekarenstvi je neuveritelne vynosny byznys ! To je priklad trhu ve zdravotnictvi, ktery poskozuje nemocne a vyhovuje podnikatelum, kteri si jen masti kapsu !

0 0
možnosti
KB

"Vláda ukončila nošení 30,- Kč doktorům v hotovosti, což mělo snad alespoň nějaký význam v kontextu často zbytečně přeplněných čekáren obvodních lékařů"

Proč se tímto blábolem tak ztrapňujete, pane Kříži?

3 3
možnosti
Foto

Pane Blažku, pokud je vám na tom něco nejasného, rád vysvětlím.

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane, k clanku neni co dodat. Spravne podchycene. Toto pise duchodce znajici obe strany.

0 2
možnosti
MP

LDN se začínají katastrofálně plnit. Takže co je zadarmo, to se musí zneužívat. Vím dobře o tom, že děti své rodiče odkládají, aby se o ně nemuseli starat. Nejvíc o vánocích. Proto je dávají do LDN. Zdravotnictví se zvýší náklady. V ambulancích budou fronty. Opravdu se těch krvavých třicet korun vyplatí ušetřit? Začínají se zvyšovat výdaje na zdravotnictví. Je jen otázkou času, kdy se bude opakovat finanční krize v zdravotnictví, která tu byla za Ratha. V opačném případě to stát musí zaplatit, pardon, my všichni, ze svých daní. 30 kč=necelá polovina krabičky cigaret nebo 1 chléb, nebo 2 piva. Opravdu je t tak drastická částka, že si ji nikdo nemůže dovolit? Až ve volbách vyhraje pravice, bude nucena zavést znovu osobní spoluúčast. Jezdíme mercedesem a platíme za trabant! Za tento zločin by měl Sobotka dostat trest smrti na místě! Hazarduje se zdravím deseti milionu lidí.

9 1
možnosti
JL

Dnes souhlasim s vami!

0 1
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz