Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Vlada by mela znovu posoudit vysi odvodu OSVC na zdravotnictvi a duchodovy system a zarazit tento zpusob parazitovani na obcanech.

Pro zdravotnicka zarizeni je treba centralizovat nakupy laku, pristroju, sluzeb a vyradit vsechny meziclanky, ktere to je zdrazuji.

Zavest regulaci cen leku ze zdravotniho pojisteni, lekarenstvi je neuveritelne vynosny byznys ! To je priklad trhu ve zdravotnictvi, ktery poskozuje nemocne a vyhovuje podnikatelum, kteri si jen masti kapsu !

0 0
možnosti
KB

"Vláda ukončila nošení 30,- Kč doktorům v hotovosti, což mělo snad alespoň nějaký význam v kontextu často zbytečně přeplněných čekáren obvodních lékařů"

Proč se tímto blábolem tak ztrapňujete, pane Kříži?

3 3
možnosti
Foto

Pane Blažku, pokud je vám na tom něco nejasného, rád vysvětlím.

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane, k clanku neni co dodat. Spravne podchycene. Toto pise duchodce znajici obe strany.

0 2
možnosti
MP

LDN se začínají katastrofálně plnit. Takže co je zadarmo, to se musí zneužívat. Vím dobře o tom, že děti své rodiče odkládají, aby se o ně nemuseli starat. Nejvíc o vánocích. Proto je dávají do LDN. Zdravotnictví se zvýší náklady. V ambulancích budou fronty. Opravdu se těch krvavých třicet korun vyplatí ušetřit? Začínají se zvyšovat výdaje na zdravotnictví. Je jen otázkou času, kdy se bude opakovat finanční krize v zdravotnictví, která tu byla za Ratha. V opačném případě to stát musí zaplatit, pardon, my všichni, ze svých daní. 30 kč=necelá polovina krabičky cigaret nebo 1 chléb, nebo 2 piva. Opravdu je t tak drastická částka, že si ji nikdo nemůže dovolit? Až ve volbách vyhraje pravice, bude nucena zavést znovu osobní spoluúčast. Jezdíme mercedesem a platíme za trabant! Za tento zločin by měl Sobotka dostat trest smrti na místě! Hazarduje se zdravím deseti milionu lidí.

9 1
možnosti
JL

Dnes souhlasim s vami!

0 1
možnosti