Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Osobní útoky a socanské bláboly. To jsou převažující reakce na článek, který přesně hodnotí naší realitu. Obsah, který považuji za hodný vytesání do kamene, je pro většinu diskutérů, mimo možnosti jejich chápání. Karma R^R^R^

0 0
možnosti

Kříži, už nadpis článku svědčí o tvé  inteligenční  úrovni. Ještě štěstí, že nemáš možnost vyučovat děcka.

1 3
možnosti

J62a16n 59P39i73r57k64l

23. 2. 2013 15:17

Docela by mě zajímalo v čem že to nedostudovaný učitel úspěšně podniká. Také by si mohl zkusit jak je to tady s podnikáním a zkusit konkurs a exekuci. Tedy jestli není nějaký "poradce". To se nic nezkazí, ani nevyrobí a korunky se sypou. Jen je třeba najít správné "kmotry".

1 2
možnosti

proč by člověk nemohl podnikat, aniž by se dostal do konkursu či exekuce? Jako OSVČ se živím 8. rok - a konkurs ani exekuce mi opravdu nehrozí. Samozřejmě - stát se to může ...ale vy to píšete tak, jako by každý živnostník musel skončit takhle .

0 1
možnosti

Jsem stoupencem sociálně tržního hospodářství adaptovaného na podmínky 21.století - lidi už nejsou to co Němci po válce, Češi sice dobře improvizují ale jsou velcí vyčuránci atd. Ale nezlobte se, pan Kříž je samá fráze ale reálně co s tím - prakticky žádné návrhy. To, že ekonomika začne šlapat, když snížíme daně, zeštíhlíme stát  a podnikatelé se přetrhnou a vytvoří tisíce pracovních míst je blud, kterému nevěří ani Péťa i když to v neděli národu říkal a odbornice na ekonomiku paní Kolářová tomu tleskala. Řešit nezaměstnanost jsou desítky, stovky opatření na dlouhou dobu, daleko za volební období. Přitom musím počítat s možnostmi mužstva (národa), které mám a tam se mi zdá, že máme jen cca třetinu vzdělatelných lidí a na druhé straně množství nepoužitelných i pro jednodušší práce - tím je nepodceňuji - narůstá. Bez zvýšení produktivity státu a změny struktury výroby a služeb vyšší efektivnosti nedosáhneme. Jeden názor proč Němci tak poskočili po válce - kromě Marshallova plánu a jejich typických vlastností - Ordnung und Fleiss - někteří odborníci jsou názoru, že válka alespoň částečně rozbila klientelistickou a korupční strukturu ekonomiky a než se vytvořila nová, tak Erhardtova ekonomika šlapala. My bohužel tu strukturu nerozbijeme a tak ani nulové daně nepomohou.

4 5
možnosti

Pokračujete ve stejném  bludném kruhu jako Sobotka. Nezaměstnanost se totiž nedá nějak  "řešit" (tedy krátkodobě dá - ale pak následuje  cesta do pekel). Jediným "řešením" je snížení byrokracie kolem podnikání a zaměstnávání...jenže to je dnes v socialistické Evropě bohužel nereálné... takže zbývá ta cesta do pekel

8 2
možnosti

Souhlasím s Vámi paní Kolářová. Jen se obávám, že pan Nečas pracoval v soukromém sektoru stejně. Sedí v PS od roku minimálně 1992 (20 let). A ono také je jednu věc říkat a jinou dělat. Věty typu - zlepšíme podnikatelské prostředí, snížíme daně, zjednodušíme to a to a pak po volbách dělat pravý opak...to jim jde pěkně

10 0
možnosti

Omlouvám se, toto patřilo pod komentář paní Kolářové níže

2 0
možnosti

bohoušek a jemu podobní, nám jen dokážou, že tam kde už ani "smrt nebere" je stále co sebrat;-D

9 1
možnosti

sice jsem jmenovany porad nevidel, ale pred jistou dobou jsem s udivem sledoval B.Sobotku, kdyz v jinem poradu vysvetloval, jak to vlastne s temi zdroji mysli. tusim ze je nasel v dalsim zadluzovani, protoze argumentoval faktem, ze stale mame rezervu v pomeru verejneho dluhu k HDP kdyz do dosazeni limitu stanoveneho EU k prijeti eura nam zbyva krasnych 20%.

7 0
možnosti

Hořká pravda. Co se ale zamyslet, jak z tohoto marastu ven ???

1 0
možnosti

P13a58v14e16l 26M50í75č17a

18. 2. 2013 15:49

Ríkám už dlouho že sobotka má v hlavě kulové, když ho zvolili předsedou, řekl že CSSD povede k uspěchu pomocí kritiky vlády, a tak se taky stalo.

Vlastně jsem neslyšel že by od něho byl souhlas s čímkoliv co vláda vymyslela, a tak kritikou která jaksi byla lidem po chuti, sbíral hlasy a pak se chvástal jak je dobrý.

Nicméně já si myslím že by totiž měl v zájmu občanů taky občas s něčím souhlasit (pokud je vydět že myšlenka je dobrá), přece mě nechcete lidi tvrdit že zase uplně všechno co ODS vymyslela je blbě ze 100% Rv kopance určitě udělali to jo!

A tak lidi jako ovečky slyší to co chtějí (kritiku na vládu) ale nad tím co říká Sobotka se zatím moc nepřemýšlelo (ale tak tady v diskuzi vydím že snad jo :-) )

10 2
možnosti

V23i83l26é68m 51K45l11i45k15a

18. 2. 2013 19:57

proboha nechci rýpat, ale dvakrát "vydět" v jednom příspěvku.... to se Jungmann musí točit v hrobě jako vrtule..:-)

5 0
možnosti

P29a26v96e11l 15D84e86n35k

18. 2. 2013 15:31

Pravda on nenabízí nic, podobně jak spojené komunistické strany ODS a TOP9, které nic nenabízí a navíc ještě berou a především díky nim a jejich vládě se vrátí jimi nenávidění komunisté k moci, bo líp jim přihrát už nemohli soudruzi Drábek, Kalousek, Načas, Šáša Vandrák a vlastně celá koaliční squadra azzura. Byt předsedou KSČ tak jim pošlu děkovný list a nabídnu členství, když to tak dobře tito mistři zařídili a jako dárek by obdrželi sošku Klementa Gottwalda + cestu do Čajny a N.Corea vlakem plným zpívajících korejských pionýrů .....

4 6
možnosti

Ještě nám tu napište, ve které ZÁPADNÍ zemi nevládnou komunisti. Protože pokud jsou komunisty naši vládní politici, ti tzv. pravicoví na západ od nás to musí být tuplem.

0 0
možnosti
Foto

Jednu karmu jsem dala, druhou pomyslnou teď přidávám :-) Nedělní OVM jsem viděla a říkala jsem si, zda je to možné - zda Bohuslav Sobotka skutečně myslí vážně to, že nezaměstnanost klesne tím, že povoláme peníze EU, k nim se dál zadlužíme a postavíme kus další dálnice. Skoro se nedalo věřit a myslím, že mu Petr Nečas odpověděl hezky - že pracovní úřady nevytvářejí pracovní místa a ta vzniknou jedině tím, že uděláme lepší podmínky pro soukromý sektor. Ale myslím, že Bohuslav Sobotka, který nikdy nedostal výplatu z jiných peněz, než těch z mých daní, nemůže pochopit, o co jde. Což ostatně dostatečně předvedl v dobách, kdy seděl na židli ministra financí (snad ani nelze napsat "kdy byl ministrem financí"). JK

23 3
možnosti
  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz