Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

„Elity“ EU vedou své občany jako stádo na porážku

Bylo již v minulosti mnohými učenci a pragmatiky konstatováno, že demokracie je vláda lůzy a  vynáší postupem času do čela společenského dění ten nejhorší pokrytecký a populistický lidský odpad, jenž dokáže bez morálky i charakteru

využívat hlouposti, naivity a ustrašenosti voličů ke svému osobnímu prospěchu. Z „vlády lidu“ se tak stává systém totalitní „socialistické“ oligarchie s fašistickými prvky. Do tohoto stádia vývoje společnosti jsme v současnosti právě dospěli.

Zlo, které se na nás valí odkudsi z vrcholů evropské, ale i domácí politické scény, se jmenuje páchání multikulturně sociálního dobra. Demokraticky většinové volební stádo bylo vychytralými partajfýrery, pomocí masivní demagogické propagandy, přesvědčeno, že nejlépe se mu bude žíti v erární svěrací kazajce za státní peníze. Při volebním kopulačním aktu se tak nekontrolovatelně a bezmyšlenkovitě páří s výplatami desítek sociálních dávek, s dotacemi na všechno možné i nemožné, s barbarským multikulturním obohacením, s regulacemi téměř každého pohybu či myšlenky i se státním dozorem ve stylu Velkého bratra.

Společným jmenovatelem tohoto „demokratického“ aktu zoufalství je mocenskými „hybateli“ společnosti vyvolaná životní nejistota, permanentní strach, ale i pocit, že „moudrý hospodář“ stát má nějaké svoje peníze, které nejoddanějším nositelům pokroku a dobra spravedlivě rozdělí, aby se tito mohli válet za erární pecí, nic nedělat a užívat si výdobytků eurosocialismu. Vládne tedy připosranost, závist, lenost a fízlovské manýry, na kterýžto základech se mají budovat jakési demokraticky šťastné zítřky.

Co nás však skutečně čeká můžeme již dnes sledovat na jihu Evropy. Je to jako přímý přenos z naší budoucnosti, ne tak příliš vzdálené. V Řecku můžeme hodnotit její aspekty ekonomické, v Itálii multikulturní. K obojímu si pak musíme připojit chování těch, kteří by nás z podobné krize někdy měli vyvádět. Ukazuje se, že jak panáci z „brusele“ tak i jejich domácí nohsledi v čele se Sobotkou a Babišem, když opravdu mají řešit nějaký závažnější problém, který se přímo netýká jejich prebend kumulujících se z daňového výpalného, naprosto dokonale předvádějí pouze děsivou marnost, nekompetenci a myšlenkové zoufalství.

Jejich „řešením“ je totiž jen vypouštění dalších „strašáků“ na již tak dost vystrašené a dezorientované demokraticky většinové volební stádo. Cestou kolem černých skal neochvějně kráčíme do propasti socialistické všeobecné bídy a totálního společenského rozvratu.

Nikdo nepojmenuje řecký problém pravými slovy, neboť přiznat, že Řekové vlastně několik desítek let „demokraticky“, pomocí volebních populistických úplatků, budovali „soukromý“ komunismus pro papaláše, státní zaměstnance, úředníky a důchodce (jako důležité voličské základny) na úkor produktivní části vlastní společnosti, později i evropské, a dávali si při tom někdy i falešně pravicová jména, se do krámu propagandy nehodí. Možná by totiž několika kusům mohlo dojít, že do stejné záhuby řídí celou ČR a EU i naši  soudruzi mocipáni.

Ještě horší je však naprosto šílené, politicky korektní šumlování okolo problému multikulturního obohacení Evropy muslimskými imigranty. Zásadní problémy „pokrokového“ typu soužití tradiční evropské společnosti s islámem jsou onálepkovány jako xenofobní, rasistické či dokonce nacistické, povoleno je jen nadšené jásání z „nových myšlenek“, produktivní práce imigrantů na naše důchody či obohacujícího mnohobarevného míšení.

Opět se používá politika strachu a dehonestace „většinovým“ (rozuměj masově propagandistickým) názorem společnosti. Muslimové jsou přece v zásadě hodní, dobří a mírumilovní. Občasné excesy s uřezáváním hlav, znásilňováním, vražděním dětí a podobnými produkty z podstaty jejich náboženství jsou jen dílem několika málo jednotlivců a nemají s islámem nic společného, byť třeba stojí desítky mrtvých v jeden jediný den. Hlavně je totiž nesmíme provokovat a dávat jim důvod k tak nepěkným akcím. Pak se někteří z nich neudrží a … můžeme si za to sami, naše „běloušská“,  kolonizátorská, zlá, nepřátelská společnost.

Mějme tedy na paměti, že jíst vepřové či jej dokonce nutit do školních jídelen je špatné. Dívky v krátkých sukních a lehkých halenkách je špatné. Vodit po ulici psa je špatné. Koupat se v plavkách je špatné. Malovat Mohameda je moc špatné. Být křesťan je moc špatné. Být bílý je úplně špatné. Dobré je to co nejdříve pochopit, ustoupit, nebránit se, platit a těšit se z nového multikulturně socialistického věku. Dobré je být otrokem. Dobré je být ovcí vedenou na halal porážku …

  Psáno pro a více na: pravyprostor.cz  (diskuse bez registrace)

Související články:

EU: Krize vyřešena! Dluhy se prý škrtnou v důsledku války nebo revoluce …

Burešstán: Jak chutná moč?

Zahlédli jsme dnes svoji multikulturní budoucnost? Teror, atentáty, uřezané hlavy …

Autor: Karel Kříž | úterý 30.6.2015 8:08 | karma článku: 41,76 | přečteno: 2553x
  • Další články autora

Karel Kříž

Vytěžení agenta Koblihy

Tak jsme se v posledních dnech z míst nejvyšších dozvěděli, že naše chrabrá policie je tak nějak dezorientovaná, dezorganizovaná a vůbec vlastně banda splašenejch figurek bezradně přenášejících šanony z místa na místo, ...

14.6.2016 v 9:09 | Karma: 36,58 | Přečteno: 1395x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Rudí furianti

Sociální demokracie nezapře ani ve své dnešní podobě svůj komunistický rodný list. Chtějí, stejně jako ortodoxní bolševická sběř, ovládat společnost přes okrádání produktivních občanů a jejich strach z mocenských složek státu ...

19.4.2016 v 9:55 | Karma: 38,95 | Přečteno: 1392x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Soudruh Zeman nás táhne na východ

Zaznělo z úst Davida Kollera na předávání cen Anděl 2015 a národ je opět na barikádách. Co prý si to ta šmíra pravdoláskařská dovoluje pomlouvat našeho pana lidově zvoleného presidenta pro dolních deset miliónů?!

12.4.2016 v 8:20 | Karma: 34,20 | Přečteno: 2058x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Politické školení mužstva: Jak se má český policista chovat k muslimskému imigrantovi

Tuto neuvěřitelnou zprávu jsem zaslechl na jedné ze stanic Českého rozhlasu včera. Ne, nebyl to aprílový žert, nebyla to humoristická estráda, byla to zcela vážně míněná reportáž ...

8.4.2016 v 8:08 | Karma: 43,90 | Přečteno: 3379x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Burešovo hnízdo

Tak se nám to kolem soudruha nejspravedlivějšího, nejpoctivějšího a nejosvícenějšího začíná nějak zamotávat.

11.3.2016 v 9:35 | Karma: 37,85 | Přečteno: 1728x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

D35 u Litovle zablokovala nehoda, ze zdemolovaného vozu se vysypal náklad

2. května 2024  10:45,  aktualizováno  11:01

Cestu po dálnici D35 ve směru z Olomouce na Mohelnici zkomplikovala dopoledne nehoda nákladního...

Summity EU jsou válečné kabinety, nemáme mírovou iniciativu, stěžuje si Fico

2. května 2024  10:59

Evropská unie není s to přijít s mírovou iniciativou pro Ukrajinu, všechny schůzky státníků...

SPOLU vsadilo na antikampaň. Paroduje heslo ANO a spojuje hnutí s Ruskem

2. května 2024  10:56

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

KOMENTÁŘ: EU byla naše výhra a šťastné rozhodnutí, byť přinesla i chyby

2. května 2024  10:41

Česká republika i Evropská unie stály před dvaceti lety před velkým rozhodnutím. Pro obě strany to...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz