Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Díky za odvahu pane premiére Topolánku

  Nazývat věci pravými jmény se u politika ve vysoké funkci v Česku jen tak nevidí. Většina funkcionářů všech parlamentních stran má jako náboženství volební preference, kterým podřizují veškeré svoje konání. Bojí se jen slůvkem otřít o citlivá témata, která společnost vnímá rozpopruplně aby, nedejbože, neklesla popularita o nějaký procentní bodík a tím pádem zmizelo několik hlasovacích lístků správné barvy ve volební urně. Raději mění své názory třeba i ze dne na den, aby si nepopudili masu hospodských žvanilů, kteří jim přinesou výnosné koryto ve sněmovně. Proto se stále neřeší problém soužití s nepřispůsobivými občany, důchodová reforma, vypořádání společnosti s bolševickými tyrany a další. Vy jste toto tabu prolomil.

 

Ve svém článku z října 2007 http://kriz.blog.idnes.cz/c/12822/Kdy-najdeme-odvahu-vyznamenat-bratry-Masinovy.html jsem položil otázku, kdo první najde v sobě tolik cti a tyto odvážné lidi veřejně rehabilituje před celým národem. Bláboly komunistů o šílených vrazích, které vycházejí hlavně ze znalosti inkriminovaného dílu propagandistického seriálu 30 případů majora Zemana, nesmysly zaryté do rudých mozků bolševickou propagandou, která z lidí jako bratři Mašínové a Milan Paumer měla takový strach, že jim podobné po stovkách vraždila, po tisících odesílala do koncetračních táborů a jejich rodiny likvidovala, stále rozdělují národ a nutí přehlížet řádění rudých pohunků v minulosti, tak v současnosti.


Jste první, kdo bolševickým papalášům otevřeně plivl do tváře. Jste první, kdo přestal okolo této partaje a jejich parlamentních stojedničkových nohsledů chodit po špičkách. Jste první, koho by si lidé bez rudých klapek na očích měli vážit.


Že jste ťal do živého je vidět z hysterických reakcí všech ortodoxních soudruhů v čele s Vojtěchem Filipem, alias agentem Falmerem. Člověk, který stojí v čele pokračovatelky KSČ, jež nebyla nic jiného než bandou vrahů a násilnických uzurpátorů moci, kterou si udržovala pomocí krvavého a psychologického teroru na vlastním obyvatelstvu, si dovolí hovořit o skupině bratrů Mašínů jako o vrazích bezbranných obětí. Tento spolupracovník STB, která má na svědomí tolik lidských životů, že je těžko kdy někdo přesně spočítá, tento uctívač Gottwalda, který neváhal v alkoholovém opojení poslat na šibenici i svoje nejbližší přátele, tento rozsévač komunistického učení, které spolu s fašismem má na svědomí nejvíce bezejmenných mrtvých, kteří se provinili jen tím, že si dovolili na ta zvěrstva poukázat.


Na protilehlé misce vah této zrůdnosti jsou dva komunističtí policajti, kteří by neváhali skupinu udat, což by pro všechny její členy znamenalo jistou smrt, ozbrojený pokladník - milicionář, kterého Josef Mašín zabil v sebeobraně jeho vlastní pistolí a tři východoněmečtí vycvičení lovci agentů, kteří neměli jiného rozkazu než je zabít nebo přivést do cely smrti.


Ano byl to boj. Boj proti extrémnímu násilí v extrémních podmínkách. Jakkoli nám může být líto každého lidského života, nebyli to Mašínové, kdo toto peklo rozpoutal. Postavili se bolševickým tyranům jejich vlastní zbraní. Ve svobodné společnosti by tito synové chrabrého generála i Milan Paumer jistě pracovali a žili bez potřeby utéci do Ameriky a jak dokazuje jejich příběh v emigraci, byli by slušnými a váženými občany nad jejichž vyznamenáním by se nikdo nepohoršoval, stejně jak to udělal president Beneš po válce. Taká Václav Švéda a Zbyněk Janata by žili a nebyli by komunistickou justicí popraveni.


Rudým gardám v naší vlasti se asi z Vašich aktivit na návštěvě USA zatmělo před očima. Na cestu tam již není potřeba samopalů a mrtvých. Stačí vyplnit dotazník na internetu a koupit si letenku. Navíc náte tu odvahu sem přivést vojáky US ARMY s radarem, který dává ostatnímu světu jasně najevo, na které straně dnes Česká republika stojí. Stojí na straně svobodného světa a konečně se vymaňuje z vlivu ruského medvěda a jeho bolševických manýrů, který nám sem posílal vojska a stavěl raketové základny jak se mu zachtělo, aniž by jediný zarytý komunista jen špitl slůvko proti.


Ano jste první, kdo se po pravdoláskovém sametu postavil komunistům čelem. Možná Vás ti zakomplexovaní budovatelé sociální rovnosti budou očerňovat za Vaše členství v SSM, studium na vojenské škole, za Vaše rodiče, za Vaše drsné výroky, za ne vždy “cimprlich” chování k novinářům, za nemanželské dítě a já nevím za co ještě. U mne jste však hodně stoupl v ceně. Zachoval jste se chlapsky a mně dal konečně možnost volit opravdovou pravici, kterou ODS, byť i díky koaličním smlouvám, pomalu opouštěla. Po této Vaší návštěvě věřím, že pokud se v této zemi najde dostatek odvážných lidí a Vaše strana bude moci bez omezení uskutečnit svůj program, není ČR ztracena.


Jsem však zvědav, kolik rozumbradů z opačného politického spektra se alespoň zamyslí nad vyzněním tohoto článku a pro kolik z nich budu jen tupý modrý řiťolezec. Obávám se, že ani jeden. Přesto Vám, pane premiére, děkuji znovu. Za odvahu a jasný postoj.


Autor: Karel Kříž | pátek 29.2.2008 10:40 | karma článku: 46,07 | přečteno: 8232x
  • Další články autora

Karel Kříž

Klinika: Mozky vymyté komunismem

To si tak se svými rudými kamarády vyhlédnete dům, který zrovna nikdo nevyužívá. Je opuštěný. Ale celkem pěkný a velký.

9.1.2019 v 14:08 | Karma: 30,32 | Přečteno: 1134x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Totalitní dobroserismus

Asi tak bych pojmenoval současné společenské uspořádání. Lepšolidé, nebo chcete-li bolševici mysli, nám tlačí jejich “dobro” přes mrtvoly ...

8.1.2019 v 7:39 | Karma: 29,30 | Přečteno: 1178x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Štědrovečerní Kouzelník Žito. Chyběl už jen prvomájový průvod

Málokdy se pouštím do recenzí "uměleckých děl" z českého televizního světa, ale prime time ČT na Štědrý večer je přeci jen alespoň minimálně k zamyšlení.

26.12.2018 v 8:25 | Karma: 44,65 | Přečteno: 5804x | Diskuse| Kultura

Karel Kříž

Koblihy nejsou zadarmo

Z kruhů blízkých agrofertímu hnízdu neustále slyšíme jak je Burešova vláda ohromně úspěšná, jak se Česku daří a jak je vše zahaleno v růžovém oparu prosperující budoucnosti.

26.11.2018 v 17:28 | Karma: 32,62 | Přečteno: 1104x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Od Jakeše po Bureše II.

Pokud se v naší zemi chodí na výročí 17. listopadu chodit klanět k pomníku "sametové revoluce" estébáci a bývalí nomenklaturní kádři KSČ, není jen něco shnilého ve státě Českém, ale je to s naší společnosti totálně, ...

17.11.2018 v 16:17 | Karma: 25,40 | Přečteno: 642x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

VIDEO: Výbuch poničil dům, je prakticky na odpis. Na vině může být fotovoltaika

25. června 2024  16:47,  aktualizováno  21:41

V Šonově na Náchodsku zasahovali hasiči u výbuchu v domě. „Pravděpodobná příčina výbuchu je...

Americká rodina žádá od NASA odškodné, na její dům spadl vesmírný odpad

30. června 2024  7:22

Americká rodina ze státu Florida žádá odškodné 80.000 dolarů (zhruba 1,9 milionu korun) od...

S novým stavebním zákonem vejde v pondělí v platnost šest nových vyhlášek

30. června 2024  7:13

Současně s novým stavebním zákonem v pondělí nabude platnost šest nových prováděcích vyhlášek....

Noc dlouhých nožů zbavila Hitlera opozice. Uteklo od té doby už 90 let

30. června 2024  3:05

Jen rok poté, co se Adolf Hitler stal říšským kancléřem, nechal zlikvidovat své poslední odpůrce ve...

KOMENTÁŘ: Bagration. Operace, která odstartovala průlom východní fronty

30. června 2024

Premium V červnu 1944 se Spojenci vylodili v Normandii, zatímco na východní frontě ve stejné době probíhala...

Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA
Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA

Hledáte pro svá miminka spolehlivou ochranu a chcete, aby se cítila jako v bavlnce? Nyní máte jedinečnou příležitost zapojit se do testování nových...

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4834x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz