Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Byrokratickou a daňovou šikanou podnikatelů ke světlým zítřkům!

Ve Velké Británii zavřelo po zavedení zákonů o zákazu kouření a o zvýšení daně uvalené na alkohol desetitisíce restaurací a toto tempo se navíc stále zvyšuje. S tímto, pro racionálně uvažující jednice nikterak překvapivým faktem, přišel britský  Ústav pro ekonomické studie.

 Je velice smutné sledovat, kterak se komunistické sociální inženýrství valí celou Evropou a páchá „dobro přes mrtvoly“ všude, kde všelijaký politický parazit hraje na voličskou strunu populismu a socialistické demagogie. Doby svobodného podnikání, ekonomického růstu a prosperity tradiční „západní“ euroatlantické společnosti jsou zapomenuty a otěžemi vládnou a bičem mrskají marxističtí poblouzněnci, spoléhající na hlasy nedomýšlející, na státu závislé a závistivé lůzy, která je bude držet u koryt než dojdou ony pověstné zdroje.

Vzájemná symbióza těchto politických prostitutů a volebního stáda krmeného odpadem z panských stolů uvádí naši současnou společnost do neřešitelné situace neobolševického pekla absolutního krachu jak ji poznal komunistický totalitní blok ovládaný SSSR. Centrála propagandy v Bruselu, které ovládá banda jejich ideologických následníků, zapleveluje naše životy tisíci nesmyslů, které mají vytvářet iluzi páchání všeobecného dobra, vzájemné hospodářské pomoci a cesty ke šťastné budoucnosti. Nic však není tak vzdálené reálnému stavu věcí jako tato celoeurounijní Potěmkinova vesnice.

Tento trend se samozřejmě projevuje i u nás. Vládnou nám zde socialistické strany vedené demagogy komunistického smýšlení, kteří dokonale využívají všech historií prověřených fines komunistické propagandy ke stále většímu uzurpování si moci, utahování šroubů občanských svobod a zvyšování objemu prostředků zlegalizované daňové loupeže na produktivní části obyvatelstva. Neustále vymýšlejí nové a nové regulace, zákazy, příkazy, nařízení, daňové „novely“, postihy, kontroly, tresty. Vše prý pro blaho občana, pro jeho sociální jistoty, pro fungující stát a hospodářskou prosperitu.

Jenže reálné společenské zákony se nedají oklamat, stejně jako zákony fyzikální. Svobodná, prosperující a bohatá společnost musí mít pevnou základnu prosperujících a bohatých firem, které dokážou vytvořit reálné hodnoty. Nikdy ji po socialisticku neupatláme z přerozdělování, tištění nekrytých peněz,  nesmyslných dotací či regulací, populistických hesel či „potu a krve“ na státním penězovodu závislých daňových pseudopoplatníků.

Na výše uvedeném příkladu zlikvidovaných britských hospod se celá současná politika sociálních inženýrů odhaluje v plné nahotě. Pro „naše“ dobro tam zakážeme kouřit, lidé si přejí čistý vzduch a těch pár závisláků si odskočí ven. Zvýšíme daně, nařídíme EET, do jídelního lístku alergeny v deseti jazycích, zaměstnat polovinu žen a druhou z minoritních etnik, denní hlášení na hygienu, výkazy DPH … vše pro dobro lidových mas! Kdo na to nemá ať nepodniká! … Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické, ale … jak to ten Husák říkal a myslel?

Ano, jako rudí normalizátoři se chovají ke svým živitelům představitelé současné levicové vládní koalice, kde se za pravičáka prohlašuje jen bývalý komunista s cejchem „ne“agenta StB, smutným mementem je však fakt, že stejnou politiku praktikovaly i vlády české pseudopravice, byť jejich rétorika a volební sliby byly opačné. Bezohledně, sobecky a jen pro vlastní prospěch jsou schopni zničit poslední zbytky naděje na zvrat této společenské cesty do … prdele.

Milý soukromý podnikateli, nebreč. Asi na to nemáš. Lidi nechodí, nepijí a ty nemáš na nájem, na daně, na mzdy? Tvoje chyba, tvoje riziko! Že je to všechno drahé a spousta lidí si raději kupuje lahváče v Lídlu a lemtá je doma u televize se zapáleným cigárkem bez státní buzerace? To stát a finanční úřad nezajímá. Zaplať daně, odvody, pojistné, pokuty, předepsané vybavení! Zaplať a drž hubu, jinak …?! Však víš. Jsi parazit a patříš na pracák, dostaneš dávky a příště budeš volit podle správné ideologické normy! Ať žije eurosocialismus! Ať žijí zdroje, které pořád ještě jsou!?

Psáno pro a více na: pravyprostor.cz (diskuse bez registrace)

 Související články:

Seznam alergenů a co ještě nás čeká?

Současná společenská a hospodářská krize je krizí politického komunismu

Proč mají socialisté úchylku diktovat podnikatelům jak mají dělat svůj byznys?

 

Autor: Karel Kříž | pátek 12.12.2014 9:09 | karma článku: 36,95 | přečteno: 1774x
  • Další články autora

Karel Kříž

Roma Pride: A na co jsou vlastně hrdí?

V neděli 28. 10. 2018, tedy v den oslav 100. výročí založení ČSR, je v Praze naplánován Pochod romské hrdosti – Roma Pride. Celá událost má již nyní velké mediální pokrytí, nemůžete si jí nevšimnout.

24.10.2018 v 17:48 | Karma: 42,91 | Přečteno: 2348x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Nuda Václava Moravce: Vyčpělý sebestředný narcis by měl odejít

Jako "homo politicus" sleduji televizní politické debaty již od dob Otty Černého a Zuzany Bubílkové. Tedy sem tam shlédnu i současnou produkci ČT a jiných televizí v tomto oboru.

17.10.2018 v 17:04 | Karma: 37,65 | Přečteno: 1594x | Diskuse| Společnost

Karel Kříž

Bůh chraň Donalda Trumpa!

Pro všechny mentální bolševiky, pro různé vítače, sluníčkáře, ochranáře sexuálních úchylek, genderové aktivisty, dobrosery a všeobecně celou tu neomarxistickou sebranku nového věku bylo vítězství Donalda Trumpa ...

9.7.2018 v 8:08 | Karma: 33,02 | Přečteno: 1139x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Humanitární bombarďák Trump a medvídek Pú .. tin?

Tak prý nám někdo v Sýrii natočil videjko o chemickém útoku, dal ho na youtube a vyvolal tím málem třetí světovou válku.

16.4.2018 v 7:50 | Karma: 23,77 | Přečteno: 1241x | Diskuse| Politika

Karel Kříž

Když vládnou komunističtí fízli a estébáci

Mysleli jste si, že jsme sametovou fraškou v roce 1989 postoupili blíže ke svobodné "kapitalistické" společnosti? Tak snad už dnes máme dostatek důkazů, že tedy ani omylem.

10.4.2018 v 10:43 | Karma: 33,50 | Přečteno: 1351x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Díky čínské pomoci výroba dramaticky roste

4. května 2024

Premium Přes citelné západní sankce ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Tamní produkce zbraní se dramaticky...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

  • Počet článků 501
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4865x
Člověk s vlastním názorem a veselým duchem. Narozen ve znamení lva roku 1966. V současné době majitel obchodní firmy. Dříve učitel, který přerušil svoje studium na pedagogické fakultě Masarykovy univesity, aby mohl okusit "radosti" soukromého podnikání. Mojí ideou je svobodný občan, který se umí postarat sám o sebe a malý, ale výkonný státní aparát, který jej nešikanuje a měří každému stejným metrem. Více článků a zajímavých informací najdete na www.pravyprostor.cz