Očkovaní, buďte prosím doopravdy zodpovědní.

Jaká jsou pravidla pro umožnění nástupu totality, třeba fašismu nebo komunismu?  Vzpomeňme si. Zodpovědnost neznamená poslouchat.  

Pravidlo č. 1: Odstranění vlivu všech, kdo nesouhlasí s nástupem ideologie a varují před nebezpečím. Cenzurou. Zesměšňováním. Kriminalizací.

Pravidlo č. 2: Označení viníka a vyvolání nenávisti.   

Pravidlo č. 3: Polechtání ega ne-viníkům tak, aby se cítili nadřazeni. Dát ne-viníkům v nastupujícím systému faktické výhody.   

Pravidlo č. 4: Zajištění, aby média hlásala tu správnou ideologii. Čím častěji, tím lépe. Často opakovaná lež se stává pravdou.

Pravidlo č. 5: Jakékoliv další poukazování na mylnou ideologii označit za dezinformaci.   

Pravidlo č. 6: Zdůvodnění ideologie „vědeckými“ poznatky, třeba špatný původ rasy nebo infekčnost. 

Pravidlo č. 7: Udržování strachu. I největší hlupák ví, že vystrašení lidé se ovládat dají snadno. Je pak třeba spoléhat na vůdce, kteří nás zachrání.

Co z toho se neděje právě teď?

  1. Kapacity, jako je prof. Beran, Mgr. Hamplová, Jan Tománek a další jsou buď zesměšňováni nebo cenzurováni. Donedávna neznámá MUDr. Peková je náhle ve sdělovacích prostředcích kriminalizována, a to těsně poté, kdy začala veřejně kritizovat předraženost testů.
  2. Viníkem není už virus, jeho případní tvůrci či hygienické podmínky ve Wu-chanu. Natož pak nezvládnuté postupy vlády. Viníkem je, světe div se, neočkovaný.  Protože, na rozdíl od očkovaných, šíří nákazu. Že to neprošlo? Tak protože způsobuje přeplnění JIP a nebude dostatek lůžek pro potřebné. Jinými slovy, neočkovaný může za smrt někoho jiného. A to i přes to, že na JIPkách přibývá očkovaných, někdy i s třetí dávkou. Vysvětlení je přeci jednoduché: Pokud je stále více očkovaných v populaci, je logicky stále více očkovaných v nemocnicích. Viníci jsou pořád neočkovaní, včetně populace do 40 let, která na JIP odděleních v podstatě není. Dlouhodobě je kritizováno zrušení JIPek v minulosti i podstav personálu. Vyhodili jsme miliardy za lockdowny, bonusy a nekonečné testování zdravé populace, aby se ukázalo, že to tato opatření k ničemu nevedla a testování bezpříznakových bylo v podstatě zrušeno poté, co bylo na ministra zdravotnictví podáno trestní oznámení kvůli netestování infekčních očkovaných. Nemocní jsou ponecháni bez povšimnutí doma až do doby, než se dostanou do nemocnice v kritickém stavu, žádné zjišťování úbytku krvinek, vzniku trombů, nastupujícího zápalu plic. Viník je nalezen: je to neočkovaný. Klidně i ten s protilátkami nebo delší dobu po nemoci. 
  3. Očkovaní jsou uznáni jako ti zodpovědní, nadřazení. A je celkem jedno, zda šíří či nešíří nákazu. Ne, očkovaní nedostali vůbec žádné výhody. To jen ti druzí o svá práva přišli.
  4. Mainstreamová média poslušně hlásají jedinou pravdu. Ráno, v poledne, večer. Každý den.
  5. Kdo nekope za jedinou pravdu, je označen za dezinformátora. Buď nemá pravdu, protože v ČT to říkali jinak, anebo se dočteme, že věří v čipy či Putina.      
  6. Vědecké poznatky k účinku vakcín není nic jiného, než dlouhá řada tvrzení, která se ukázala jako nepravdivá.
  7. Strašení veřejnosti nekonečnými zprávami o počtu pozitivně testovaných, nemocných, mrtvých rok a půl nefunguje dostatečně? Přitvrdíme videi umírajících a plačících příbuzných. Psychologové a psychiatři upozorňují na 3x větší počet depresí v populaci. Nevadí, kdo se nesesype z brutální kampaně, zbankrotování, mnohaměsíční domácí výuky, toho položí zákaz normálního života pro něj nebo jeho blízké, kteří si tu skvělou věcičku prostě píchnout nechtějí.  

Milí očkovaní spoluobčané, pokud budeme příliš poslušní, doplatíme na to všichni. Tak to vždy bylo u každé totality. Opravdu si přejete zákaz vycházení pro neočkované a po devíti měsících povinně třetí dávku tak jako v Rakousku, ze kterého si nyní vláda bere příklad? Čí práva a z jakého důvodu budou pošlapávána příště?

https://zdenekkoudelka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=778916      

 

 

            

 

 

 

             

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Lenka Krištofíková | středa 17.11.2021 1:21 | karma článku: 33,56 | přečteno: 822x