Je to jasné - Topolánek byl v Bruselu vyměněn za robota

Dlouho bylo záhadou, jak to, že pan Topolánek tak obrátil kabát. Jak mohl z ničeho nic tak o 180 stupňů otočit názory. Z euroskeptika se stát eurohujerem. Z nepřítele Lisabonské smlouvy jejím advokátem. Situace se ale začíná vyjasňovat. Zdá se, že toto vůbec není pan Topolánek... Ale Topolnátor.

První známky, že něco není v pořádku, se začaly objevovat na recepcích. Pan Topolánek dříve rád procházel mezi hosty se sklenkou něčeho dobrého a cpal se chlebíčky. V posledních měsících ho ale nikdo neviděl jíst ani pít. 

 V době návštěvy presidenta Obamy došlo k zvláštnímu incidentu. Když Obamova ochranka zapnula rušičky mobilních telefonů, pan Topolánek najednou oněměl a jakoby zkameněl. Uprostřed rozhovoru se španělským velvyslancem se odmlčel a dlouhou dobu bylo z něj slyšet jen vrčení servomotorů.

Při interview s redaktorem BBC došlo k výpadku proudu a premiér Topolánek z ničeho nic přešel do plynulé arabštiny, přestože tímto jazykem nikdy v životě nemluvil a ani ho neovládá.

Všechno nasvědčuje, že premiér Topolánek je řízen dálkovým ovládáním. Tato metoda má svá úskalí, zvláště když se nepovolaná osoba naladí na stejnou frekvenci. Jako se to stalo na dětském dni v Troubelicích, kde děti soutěžily v ovládání dálkově řízených letadýlek. Přítomný premiér začal z ničeho nic mávat rukama a poletovat po ulici jako by byl letadlo.

Tyto historiky jsou sice úsměvné, ale jen na chvíli. Vyvstává totiž otázka, co se stalo se skutečným panem Topolánkem. Zřejmě byl unesen na jedné ze svých cest do Bruselu a nyní strádá v některé z tamních šatlav. Jelikož byl nahrazen androidem, nikdo ho nepostrádá a nehledá.

Nenechme pana Topolánka v nouzi! Dožadujme se u Evropské komise jeho vrácení. Svobodu Topolánkovi! Odvezte si svého dálkově řízeného robota zpátky do Bruselu a vraťte nám našeho euroskeptického premiéra.

Mimochodem. Tím se také vysvětlují tajné schůzky předsedy Evropské komise s vedením firmy Skynet Technologies, která dostává od EU podezřele výhodné zakázky. Teď už víme, za co.

 

Autor: Vítězslav Kremlík | úterý 21.4.2009 17:09 | karma článku: 18,81 | přečteno: 1264x