Vstoupí Rath dvakrát do téže řeky?

Filozof Herakleitos kdysi měl prohlásit - Nevstoupíš dvakrát do téže řeky. Teď se to pokouší popřít geniání nedostižný David Rath První. Chce totiž opakovaně využít zdravotnické poplatky ve volbách.

Je velmi pravděpodobné, že tato problematika vyhrála ČSSD v roce 2008 dvoje volby - především krajské, ale asi i senátní.  Přesto, že se o to snaží ze všech sil, tak se ČSSD a KSČM nepodařilo zrušit poplatky úplně a teď zjišťují, že každá sranda něco stojí - konkrétně peníze z krajských rozpočtů, které vydají "socialističtí" hejtmani na poplatky, jim někde chybí, tu na dopravu, tu na investice, tu na kulturu.

A tak přišel David Rath První nyní s nápadem - či spíše s výhrůžkou - jestli nás, vy darební voliči nezvolíte v předčasných volbách takovým rozdílem, abychom si v parlamentu mohli dělat, co chceme, on sám to konkrétně předvádí ve Středočeském kraji. tak vám ty poplatky hradit nebudeme a vy budete platit jako mourovatí (mimochodem, kolik jste za poplatky zaplatili minulý měsíc - stovku - dvěstě?).

Čili na poplatky chce vyhrát volby zase i za cenu výhružek.

Copak zase slíbí ČSSD voličům, aby to po vyhraných volbách zase začala rušit. Komu poslal Rath svůj druhý plat? Zavede bezplatnou dopravu? A takhle by se dalo ptát asi dlouho.

Ekonomický "expert"  Sobotka prohlašuje, slibuji vám tohle a tohle, ale splníme to, jen kdyý na to budeme mít. Nepřipadá vám to, že slíbí třeba i modré z nebe, a pak zkonstatuje, že bohužel na to nemají, tak to nesplní.

Á jakými výzkumy si vysvětluje Velký "Papaláš" Jirka, že mu klesá popularita? Za to mohou ne lidé, ale zlotřilá média

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Krejčík | pondělí 22.6.2009 23:50 | karma článku: 37,04 | přečteno: 2289x
  • Další články autora

Karel Krejčík

Máme prezidenta velezrádce

4.3.2013 v 17:10 | Karma: 26,62

Karel Krejčík

Návrat do minulosti

18.9.2010 v 14:09 | Karma: 10,08

Karel Krejčík

To je šetření?

3.9.2010 v 12:58 | Karma: 14,52

Karel Krejčík

Což odložit Kocába?

29.8.2010 v 11:38 | Karma: 33,03