Sparta a její "fans"

To, co se děje na fotbalových stadiónech pomalu (nebo rychle) spěje k tragédii. Řádění Ostraváků v Brně a sparťanský dělobuch - kdy dojde ještě k větší tragédii?

K tomu že nedošlo k ještě větší tragedii, chyběly desítky centimetrů. Opravdu nelze chápat "fanoušky", kteří za stavu 4:0 pro domácí, takhle jednají. Jen tak pro zajímavost. teď se hovoří o odsouzení takových "fanoušků" hráči, ale co chybělo, aby jim beželi po zápase děkovat?

Jaké bude řešení Sparty? Zavře sektor hooligans? Pochybuji. Zlepší pořadatelskou službu? Pochybuji. Najde se viník podle kamerového systému, o kterém se stále mluví? Pochybuji.

Neselhali na Spartě pořadatelé? Jak je možné, že se nenašel nikdo, kdo by na toho debila, co hodil dělobuch, neupozornil? Slavie se na Ostraváky připravila a ejhle - ono to šlo! Stálo to sice statisíce, ale k incidentu typu Brno nebo Sparta nedošlo. Je to několik let, co se v Lize Mistrů házely v Miláně dělobuchy a tresty jaké tam vyfásl domácí Inter za zápas s domácím superrivalem AC - ty opravdu stály za to.

Jsem opravdu zvědav, jaké policejní manévry se budou konat před derby a jestli Slavia i tady uplatní prodej lístků na jméno. A co až do Prahy dorazí baníkovci na Spartu?

Dostane tady Sparta za dělobuch aspoň mastnou pokutu? Samozřejmě to se týká i jiných mančaftů.

Nebo snad čekáme na zranění diváků či hráče s těžkými následky, aby se něco začalo dít?. Nebo dopadneme jako v Iráku, kde se hráči v šanci střílejí?

Mimochodem, výkon, který Sparta v prvním poločase předvedla, ukázal, že hrát velmi dobrý fotbal umí. Bohužel jen někdy. A nutno říct, že Brno jim to dost ulehčilo.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Krejčík | úterý 17.3.2009 10:00 | karma článku: 14,29 | přečteno: 1698x
  • Další články autora

Karel Krejčík

Máme prezidenta velezrádce

4.3.2013 v 17:10 | Karma: 26,62

Karel Krejčík

Návrat do minulosti

18.9.2010 v 14:09 | Karma: 10,08

Karel Krejčík

To je šetření?

3.9.2010 v 12:58 | Karma: 14,52

Karel Krejčík

Což odložit Kocába?

29.8.2010 v 11:38 | Karma: 33,03