Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TF

Tomáš Fojtík

19. 4. 2009 19:55
Jani,

nádhera :) VVNevěřil bych, že někdo napíše milý a vtipný článek z čekárny u zubaře :)) Děkuju za pobavení, ale stejně se budu i nadále zubaři vyhýbat jak Čert Čunka.. :-) Měj se krásně, Tom.

0 0
možnosti
JG

Jiittkkaa

16. 3. 2009 16:24
Moc hezký článek

takový na pohodu, fakt jsem se pobavilaR^:-), nicméně u zubaře jsem nebyla už pět let. JitkaG

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

16. 3. 2009 22:42
Re: Moc hezký článek

Milá paní Jitko, děkuji..jak se máte? Stýská se mi po Vašich článcích. Moc bych si chtěla přečíst Vaše knihy, asi si je budu muset objednat i sem, do UK. Mějte se krásně a k zubaři raději skočte! Zubaře já beru celkem vážně, chodím preventivně, pač se moc bojím bolesti, která by eventuálně mohla nastat:-)

0 0
možnosti
K

kTo.o

14. 3. 2009 20:05
kdepak nuda!

.no já a zubaři:Wyškow, přijel sem s obrowskou bolestí a ještě wětším strachem;-(, ale už to nešlo wydržet!sednu do křesla a přijde dost nesympatická paní oblečená w ,,civilu", a zákrok začíná áá.po chwilce naříkám a hlawou mi bleskne, že ta paní je snad uklizečka, po několikátém hlasitém uáá se ptám jestli to oprawdu musí tak bolet?-naštwaně mi odsekne ať se jí nepletu do práce..peklo se stupňuje a já už wím, že je to kráwa neskutečná!.normálně jí wytrháwám ruku ze swé pusy, strháwám a házím na zem tzv.bryndáček, řwu na ni sbohem a ať wrátí diplom...ještě než prásknu dweřma, slyším něco o newychowaném parchantowy atd. Zubaře prostě moc nemusím, ikdyž teď mám jednu mooc šikownou-s legrační přihodou...no dobře, chodím k dětské;-D a už je to nějakej ten pátek kdy mi bylo 18...pa Jani,pus.

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

16. 3. 2009 22:39
Re: kdepak nuda!

Milý Alfíku, to máš tedy brutální zážitek. Nicméně moje zážitky od dětské lékařky byly trošku podobné, několik let poté jsem měla ze zubařů panický strach...posílám pusu..Jana

0 0
možnosti
L

lipowski

12. 3. 2009 20:49
mňa bolí peňaženka

Veľmi pekný článok, karma R^

Mňa návšteva u zubára a ošetrenie chrupu nikdy nebolí. "Poprosím injekciu!" zaznie takmer hneď po pozdrave "Dobrý deň." Bolestné sú len platby. Ako slovák tu nemám poistenie a všetko si plne hradím. A to naozaj bolí ;-D

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

16. 3. 2009 22:45
Re: mňa bolí peňaženka

Vidím, že další chlap "bojka";-D Tak injekciu? Věřím, že platby opravdu bolí. Já nejsem momentálně v ČR pojištěná a tak když jdu k zubařce doma, vím o čem píšete, to mi věřte:-)

0 0
možnosti
PN

kluk.od.lopaty

12. 3. 2009 19:17
Milý článek..

Rád si přečtu něco co není o politice... Článek mou maličkost potěšil  (nevím, jestli mně, mne či mě, proto mou maličkost) a rád dávám hlas. Vlastně zvyšuji karmu...;-)

0 0
možnosti
C

cenzuraslova

12. 3. 2009 18:51
To jste mi teď připomněla tu dětskou opilou ZUBAŘKU!!!

opilé dětské zubařce je třeba paby dítě platilo sponzoring na alkohol!!8-oJ Jooo čtyří promile to už něco stojí....děti hurá k zubařce alou platit!inak YOU TUBE zadejte JAK ODS LŽE !!!!

0 0
možnosti