Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

patockajan

21. 5. 2008 10:24
Kdo je tu lovec?

To je právě otázka, kdo je lovec a kdo kořist.Podle mne je lovec žena a kořist muž. Proč?

Když chci ulovit kořist v přírodě, tak ji ulovím, ať chce nebo nechce.

Žena chce být ulovena mužem, kterého si sama před tím vybrala, "ať ji jako uloví" Tj. ať převede, že to s ní umí atd.

pokud budu chtít ulovit ženu, která si to nepřeje, tak ji buď musím znásilnit nebo mám smůlu.

To ovšem pak žádný lov není, nebo spíš je tu uloven do pasti ten, který byl dopředu vybrán, jako že má ukázat, že umí lovit....

0 0
možnosti
NB

j@ck

21. 5. 2008 10:30
Re: Kdo je tu lovec?

Hezky vyjadreno. Presne tak to je. Mas karmu R^

0 0
možnosti
V

V.K.

21. 5. 2008 8:51
Jedno klišé za druhým

Slečno autorko,

nechal jsem se zlákat nadpisem vašeho článku, abych se dověděl, co na toto téma dokážete říci původního. Vesměs přinášíte dříví do lesa. Role obhájkyně "nové" pravdy pak působí malinko komicky.

Mrzí mě, že jako tři ilustrační obrazy používáte klišovité scény z plitkých reklam na všemožné "přípravky garantující to pravé štěstí" - něco to napovídá o míře fantazie a prostředí, v kterém se pohybujete. Sumasumárum hodnotím článek jako nicneříkající, tzn. nepřinášející nic nového, natož originálního.

Jinak vše dobré a ať se v UK daří!

V. Král

0 0
možnosti
L

Luborka

21. 5. 2008 9:32
Re: Jedno klišé za druhým

Jak můžete říct po tak dokonalém soudu, že článek nic neřekl. Mě utvrdil v tom, že  vše můžeme, jsou ale věci, které málo prospívají. Sice nic nové, ale kdo je schopen si to uvědomovat a využívat?

Hezký den

0 0
možnosti
NB

j@ck

20. 5. 2008 23:51
Tak co vy zeny vlastne chcete?

http://adrianamaceskova.blog.idnes.cz/c/32726/Ziraci.html

Ve vyse uvedenem odkazu nam Adriana spila, ze moc zirame, vy zase tvrdite, ze zirat mame. Problem je, ze vy zenske samy vlastne nevite, co chcete. Chcete byt loveny, chcete se libit a kdyz vas nekdo lovi nebo obdivuje, tak mu to vycitate. Ale k cemu vlastne tuhle hru na flirt chcete hrat? Dodavate si tak sebepotvrzeni, nebo vas to vzrusuje? Muzi jsou spis primi a kdybyste dokazaly hrat primo, mozna by to bylo vsechno snazsi.

0 0
možnosti
L

littlemisssunshine

20. 5. 2008 22:42
Karma

Dobry (pozdni) vecer slecno/pani Jano (nevim jestli jste slecna nebo pani). Moc pekne napsane a tesim se na dalsi clanek. V

0 0
možnosti
W

Wisdom

20. 5. 2008 22:25
Zvířata

Já to říkám pořád: "Jste pořád ještě zvířátka, už byste se měli začít chovat tak, jak o sobě rádi uvažujete - jako lidi. Až budete připraveni být odpovědni za svůj život a svá rozhodnutí a nebudete jen kupa buněk zmítaná hormony. Určitě vás nějaký opravdový člověk ve vašem okolí vyhmátne a můžete se přidat, ke svobodnému životu v realitě. Vy ostatní, kteří to nezvládnete, nebojte i o vás bude stránka v dějepisu a biologii. Jako Homo Sapiens Sapiens - lidoop, který myslel, že už je člověk a proto si tak nechal říkat."

0 0
možnosti