Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

admiral666

23. 6. 2009 11:30
duchodci

Vetche stariky poustim, nepoustim ale zmalovane duchodkyne. Kdyz se citi mlade na liceni, citi se mlade na stani.

Dalsi nesvar duchodcu, za ktery nemuzou, ale ktery je k vzteku je, ze kdyz jsou pusteni prvni do prostredku, jakmile jsou tesne za dvermi, ulevou ci unavou se zastavi a jmou se rozhlizet a blokovat vsechny za nimi. V bledemodrem to same jakmile se dotknou chodniku pri vystupu. No ale to delaji i cizinci, tam je ale o hrube odstrceni, duchodec prece jen mele z poslednich sil, cizinci maji odstoupit dale a tam resit mapu.

0 0
možnosti
A

Albert.Pes

22. 6. 2009 20:40
Vono to vadí?

"Pokud vlečete na zádech stokilovou krosnu a nechce se vám ji sundávat

jen proto, že na další zastávce vystupujete, radím přimáčknout

spolucestujícího na okno nebo dveře..."

No přesně tohle dělám... :)... Tedy, nechávám krosnu na zádech, protože fakt nevidím důvod, abych nebohé spolucestující obtěžoval sundaváním a nandaváním.

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

23. 6. 2009 11:18
Re: Vono to vadí?

No jistě, že to nevadí. Taky jsem několikrát cestovala s velkým batohem.. tenhle článek prosím chápejte jako legraci, vůbec ne kritiku těch, co jezdí s krosnou. Navíc, jsou to jen střípky a každý kdo cestuje hromadnou dopravou ví jistě své. A mnohem víc, než jsem já napsala. Mějte se hezky..J.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

20. 6. 2009 10:10
-

:-)R^

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

23. 6. 2009 11:18
Re: -

:-)

0 0
možnosti
TF

Tomáš Fojtík

20. 6. 2009 10:01
Ahoj Jani,

hezky napsané a dokonale výstižné. Někdy si člověk v MHD připadá jako v Jiříkově vidění... Akorát že mu to po čase už přijde tak běžné, že se nad tím ani nepozastavuje a bere to jako běžný kolorit... Díky za hezké ranní čtení... R^

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

23. 6. 2009 11:19
Re: Ahoj Jani,

Ahoj Tome, já nechtěla, aby to bylo výstižné. I když, Ty bys jistě mohl vyprávět, že?;-)

0 0
možnosti

oldiess

19. 6. 2009 23:45
Přijeďte se někdy projet šalinou

Všimnete si hezkých a půvabných holek /vy možná kluků;-D/ někdy se s nimi dáte i do řeči, potěší vás úsměv když třeba některé pomůžete dát na záda batoh větší než ona sama, zvláště když vám pak ještě už z chodníku zamává, jedete-li po špílu okolo stadionu tak se hned dozvíte výsledek včetně dalších podrobností, někdy se můžete prohodit znalostí nějakého jazyka u studentů šrotících slovíčka, u nočních spojů se dovíte informace z diskoték, divadla či koncertu, dost často se můžete potěšit se spolujedoucím psíkem a s majitelem ztratit pár slov, prostě nuda nikdy není a někoho přijít k úrazu jsem taky neviděl. Tak nevím, je to u vás opravdu tak zlý nebo jste si jen potřebovala zalamentovat?

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

19. 6. 2009 23:50
Re: Přijeďte se někdy projet šalinou

Díky za reakci. Doufám, že jste to pochopil, že si jen dělám srandu. Naopak, já si cestování v dopravních prostředcích užívám a to hlavně proto, že si všímám těch kluků;-D A těch málo věcí, které člověk vypozoruje, jsem jen hodila do extrému. Toť vše. Snad jsem se Vás nedotkla;-) Tak se mějte hezky. J.

0 0
možnosti
AR

Don don

19. 6. 2009 21:36
jasan

karma. Pěkné, pěkné

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

20. 6. 2009 0:06
Re: jasan

díky

0 0
možnosti
V

Vikina

19. 6. 2009 21:23
Janičko, dobrý,

a to jsi popisovala cestování u nás nebo v UK? ;-)

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

19. 6. 2009 23:54
Re: Janičko, dobrý,

Nazdárek Vikino, já už myslela, že jsi na mě zanevřel. Cestování je spíše z Čr, kde mi nedávná návštěva plno věcí připomněla. Ovšem na brněnské šaliny;-D nedám dopustit. Třebas, když jsem po delší době byla v Brně, tak se vedle mě poblil jeden klučina. Neustál to s flškou ve dvě odpoledne;-D  a takových mám víc. Věřím, že ostatní mají zážitků plno. Pa J.

0 0
možnosti
MK

marta.kucikova

19. 6. 2009 21:21
velmi sugestivní!!!!

Karma, R^Jani, je to napsano tak sugestivne, az je mi z te jizdy spatne...jako bych jela z Vodickovy na Pavlak a na Mirak...mam ted spise zkusenosti opacne, z italskych vesnickych humen, kdy jezdi s MHD jenom slicne duchodkyne podrbat si s kamoskama na patecnim  trhu. Pred nedavnem jsem poustela sednout jednu devadesatku, nacez ona opacila: "Jen sedte, pani. Vypadate hodne unavene...." a pulka toho duchodcovskeho autobusu pritakala, ze fakt vypadam blbe...a z toho zazitku me pak nevyprostilo ani dvojity kafe, a mozna bych se v tu chvili radsi anonymne tlacila v prazske narvane tramvaji. Ale po precteni Tveho naturalistickeho clanku si tech mych pozornych duchodkyn povazuji a budu si je radeji hyckat....:) Mej se krasne, Marta

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

19. 6. 2009 23:57
Re: velmi sugestivní!!!!

Ahoj Marti, zdravím.

Díky za sluníčko, ale už jsem ho musela poslat zpět, než se spálím;-D. Já taky v Uk jen tak občas busem, tímhle jsem se spíš nedávno inspirovala v Praze. To znám taky s tím "vypadáte unaveně", ale naštěstí mě ještě nikdo nepouští sednout. Mně stačí, když mě zdraví děcka "brý den paní"..uff, tak to šílím..pa J.

0 0
možnosti
TJ

bodlinka

19. 6. 2009 20:45
vidíte to moc tragicky

Nějak jsem nepochopila, co je špatně na tom ovčákovi, v MHD jsou obvykle k potkání vychovaní velcí psi opatření košíkem, to už mi vadí více uječený jorkšír bez náhubku, protože Fifinku by tlačil... nebo smrdící spolucestující, to je zážitek - a nemusí to být zrovna bezdomovec nebo národnostní menšina, stačí jinak slušný člověk, kterému ale sprcha a antiperspirant nic neříkajíRv A rozvášněné páry, u kterých člověk jenom čeká, kdy ze sebe začnou strhávat oblečení, to je v podstatě běžné zpestření dne:)

Ad stokilová krosna - když není vůz vyloženě narvaný k prasknutí, taky nesundavám - ono nacpat si na záda batoh, který váží polovinu mojí váhy je kumšt, otroka ani horského šerpu nevlastním, a sundáním riskuji, že mě na cílové zastávce při pokusu vyvléct zavazadlo ze spoje srazí čiperná důchodkyně a řidič mi zavře dveře před nosem.

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

19. 6. 2009 23:59
Re: vidíte to moc tragicky

Já to právě tragicky vůbec nevidím. To jste špatně pochopila můj článek. A ovčáci mi nevadí, ani nevím proč mě napadla právě tato rasa. A s tím batohem, který je těžší než vy sama, to vám moc dobře věřím. Díky a mějte se hezky. J.

0 0
možnosti
HN

handour

19. 6. 2009 19:33
Ahoj Jani

a taky se může v dopr.prostředku líbat a osahávat a pak slyšíš malý dítě, který se ptá - samozřejmě na celou tu tramvaj, metro, autobus.."Mami a co co ten pán hledá na tý paní?";-D

No já radši jezdím autem, nebo chodím pěšky, nemám ráda, když se na mě někdo zezadu mačká, a i zepředu to není moc bezpečný... jednou spadly do mýho výstřihu klukovi brejle:-P...

;-D jak se máš?

0 0
možnosti
V

Vikina

19. 6. 2009 21:20
Re: Ahoj Jani

;-D;-D Hani, doufám, že sis je nenechala, nýbrž dovolila mu, aby si je vytáhl :-P

0 0
možnosti