Pussy Riot po česku aneb Bože, zbav nás Nečase...

...vypisuju konkurz na několik všehoschopných maníků, ochotných veřejně souložit v Národním muzeu. Odměna: dance parade na hrobě Svatého Václava a obdiv pana Schwarzenberga.

Profil úspěšného kanditáta: pokročilý sociopat se sklony k exhibicionismu, časově flexibilní, proaktivní přístup s důrazem na výsledek. Vhodné pro studenty, zaměstnané, OSVČ a důchodce s exekucí. Věk ani pohlaví nerozhoduje (účastník musí vlastnit alespoň jedno); na interview si přineste vlastní masku a hudební nástroj (není potřeba na něj umět hrát).

Agenda přijímacího pohovoru:

1) seznámení a písemný souhlas se stanovami o.s. ČESKÝ NEČAS DO RUSKA / DALAJ- LÁMA NA HRAD

2) promenáda v maskách před ZŠ Malostranská (Praha)

3) nácvik protestního koitu (tamtéž)

4) sprint stylem "Urban run" na nejbližší stanici metra A. (50+: francouzské hole povoleny, vozítka bez motorového pohonu / asistence nebudou připuštěna na start.)

...

Uchazeči, kteří absolvují prvé kolo přijímacího řízení (aniž by byli zatčeni), postupují do užšího výběru. V něm prokážou znalost základních technik femenismu, chrámového zpěvu a únikových strategií z círevních objektů.

Závěrem budou podrobeni IQ / EQ / SQ testu, jehož souhrnný výsedek nesmí překročit kvocient 75 Stanford-Binetovy stupnice. Od vítězných účastníků rozhodně neočekáváme, že budou vědět, oč jde; postačí, když si nebudou nasazovat masku obráceně, udrží kytaru (a případně i moč).

...

Svá CV a motivační dopisy zasílejte prosím na adresu: pussypocesku@gmail.com nejpozději do 21.09.2012, ať si do toho Nečase můžeme pořádně kopnout.

Staňte se hlasem lidu, bojujte s námi za lidská práva!

.....

Just off the record: Když svého času - před OH v Pekingu, tuším, US ministryně zahr. věcí Hillary Clinton navštívila Čínu, o lidských právech se jaksi opatrně příliš nehovořilo...

Zdraví VK.

.......

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Kraus | středa 12.9.2012 14:05 | karma článku: 17,47 | přečteno: 1470x