Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

samr

5. 8. 2009 18:18
legalization:)

Nemůžu si pomoct, vim že ten nápis vidíte všude, ale i tak jsem musel. Česká společnost už hulení dávno legalizovala. Máme jednu z největších svobod v Evropě(hend po NL), u nás se hulení neřeší a to je dobře. Nevim ejstli by legalizace zákonem k něčemu pomohla, spíš jen k růstu kriminaliti a boje vietnamských gangů, kteří by z dnešních velkopěstíren dělali velkofarmy a stal by se z nás hlavní vývozce do celého světa. Radši at je to zákonem nějak podchycené, ale veřejně se to toleruje jako doposud.

0 0
možnosti
E

editi

5. 8. 2009 17:13
Tady se sešla parta

propagující drogy? Co na to cenzor? Anebo je to vějička fízla, který bude zjišťovat pomocí IP, kdo je znalý. Bacha na nějaké dlouhosáhlé vyjadřování, ten týpek vypadá na bonzáka.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
M

M.M.M.

5. 8. 2009 17:16
Re: Tady se sešla parta

ÁAAAAA tady je někdo paranoidní...;-D

0 0
možnosti
PM

assam

5. 8. 2009 17:10
špéček

Akorát se někde vytratily ty klasické venkovní výpěstky(tzv. "venečky") a mezi mládeží kolují ty,pryskyřicí nabité,chemickými hnojivy nahoněné, "podlampovky"-člověk je z toho zmaštěný až hrůza...velká škoda.To pak zakouření(zahulení),člověka nepovznese,ale spíše odrovná ani muzika(klasické bubnování,často s tím spojované) se nedá dělat.Kde jsou ty časy....;-(....Ale jinak díky za skvělý blog.petr.assam

0 0
možnosti
AH

nyny.

5. 8. 2009 16:33
hihi

Moje kamarádka měla vždy depresivní stavy na silvestra a tak vždy na tento svátek měla jointik. Na ní to působilo komicky, měla uchechtanou a smála se úplně všemu. Inu tak stařence se zachtělo to zkusit. A musím říci, že nic moc, trochu se se mnou točil svět a já nesnáším, když sama sebe nemám vpevně v rukách a zastavit to nešlo. Ale je fakt, že ačkoli jsme spali snad jen 3 hodiny, sama jsem se probudila kolem osmé hodiny, naprosto odpočinutá a vyspalá a žádná kocovina nebo špatně. Takže zajímavý. jen moje chlupís spala 2 dny v kuse, protože s námi byla v místnosti a z toho kouře chudák byla sjetá, jak se mně nepodařilo. Takže za sebe již nemusím více, ale legalizovala bych to, protože si  myslím, že pro člověka může mít opravdu dobré účinky.

0 0
možnosti

lost

5. 8. 2009 15:58
na trávě se mi líbí jen aroma

jinak nic moc . bolení hlavy :-P ztráta slovní zásoby ...beztak nevalné..

0 0
možnosti
M

M.M.M.

5. 8. 2009 15:05
pěkný blog

Můj joint

Ano „jontík patří k dekoru doslova společenskému, je snad všude." Podotýkám, joint jsem kouřila jen na rozlučáku střední školy. Ale nedávno jsem byla v takové nijaké náladě a seděla v knajpě.  Ostatní praví : „Hele, dej si aspoň cigáro nebo chceš tabák?“ Já nato: „Radši tabák“. Pak si usednu ke stolu, přijde jeden týpek s baleným tabákem. „Tumáš.“ Pak kouřim, kouřím a přitom hulim. Následně se dovídám, že je to jontík. Teď si vysvětluji ty pohledy okolních týpků, jenž mi tabák podali, na jedince, co obyčejně nekouří a jež tiše praví „Co to s ní udělá?“ či otázky, na mou osobu nahlas položené „Kolik máš prstů“ :-)))

 

Následkem mého jediného jontíku se měním v očích lidu mého kulatého stolu na „čágo belo“ a práce učetní v nedaleké firmě, jež si v této knajpě domlouvám, se vzdaluje do ztracena se slovy: „Když tohle kouříš, vzít Tě nemůžu.“ Následkem těchto slov mi bylo sděleno, že kouřím jontíka. Nic naplat, že druzí nato: „Tomu nevěřím, má bílý zuby.“

0 0
možnosti
WT

Wenzel Trockenbrot

5. 8. 2009 15:07
Re: pěkný blog

co zalozit vlastni blog? odposledka se Vas sloh prudce vysvihl. WT

0 0
možnosti
JL

tramtadadá

5. 8. 2009 14:50
Karma:)

Já můžu jen alkohol. Sice se chovám trochu zběsile, ale ne psychopaticky jako po trávě. Bylo pár pokusů, hlavně na přání těch zkušených huličů, kteří mi nevěřili, že můžu mít po trávě takové stavy, ale vždy toho pak litovali. Prostě mi to nedělá dobře:-) Ale jinak trávu nijak neodsuzuju.

0 0
možnosti
WT

Wenzel Trockenbrot

5. 8. 2009 14:55
Re: Karma:)

autor dekuje :-)

0 0
možnosti
IR

yntelygent:-)

5. 8. 2009 14:48
Opět

další článek, který mě pobavil. Tak nějak pro mě začíná mít Vaše jméno symboliku výborné zábavy a nádherné češtiny.R^

0 0
možnosti
WT

Wenzel Trockenbrot

5. 8. 2009 14:53
Re: Opět

autor dekuje. Vas nick mne utvrzuje v tom, ze pisu pro (nikoliv mentalne) byt omezenou skupinu lidi, ktera je na podobne vlne. Grazias a budte zdrav.

0 0
možnosti
TK

koutlosh

5. 8. 2009 14:37
...

Škoda, že ani tenhle koutek na idnes zrovna nevybízí k otevřenější diskusi :) Ale občas si rád dám, alespoň nehrozí kocovina, alkoholu mě někdy složí i jen trocha, nějak na to nemám žaludek..

0 0
možnosti
J

Jervin

5. 8. 2009 14:21
Někdy si

člověk říká, jestli by teda už nebylo lepší tu trávu legalizovat. Z osobních zkušeností vím, že kdo chce, tak si to sežene. Ve městě koupí, na venkově rovnou vypěstuje. A představte si ty miliardy, co by stát na daních vydělal :-)

0 0
možnosti