Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zuzana Hejná

11. 6. 2009 11:20
podobné sprchovací zařízení jsem zažila v Irsku

s tím rozdílem, že sprcha byla pevná. Ať jsem kroutila a posunovala, jak jsem chtěla, bylo nutné chvíli postát pod sprchou, než odteče studená voda z trubek, pak teprv vyhrklo to, co jsem momentálně namíchala... Později jsem se naučila připlížit se z boku, natáhnout ruku na vzdálenost dvou metrů a zůstat tak z dosahu ledové vody.

0 0
možnosti

Jan Krauskopf

11. 6. 2009 12:07
Re: podobné sprchovací zařízení jsem zažila v Irsku

Studená voda vyhrkne snad vždycky, ale tak dlouho, jako to trvá tady... :-) Navíc jsem včera ráno zjistil, že úplně z dosahu ledové vody se nedostanu, neb je vedle vany a sprchy umyvadlo a toaleta, takže úplně z boku to nejde. Jako zatím nejlepší řešení se mi osvědčilo 1) pustit horkou vodu do vany 2) počkat 3) vypnout horkou vodu do vany 4) počkat až odteče z vany 5) Připraven ke skoku otočit kolečkem pro sprchu a odskočit 6) po pár vteřinách zkusit, jestli už voda ze sprchy začala být teplá :-)

Mimochodem ledovou vodu jsem zažil i ve Španělsku - vstal jsem moc brzo a tak nebyla teplá voda ještě ani v systému, natož ve sprše :-) A v Belgii jsem byl v zimě rád, že voda ve sprše nezamrzla. Narozdíl od přívodu vody ke kávovaru v restauraci :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
... si udělejte úsudek sami :-)