Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

handour

26. 6. 2009 21:22
úplně jsem se osypala

 z toho file v mouce s paprikou.... Nejlíp se jí doma, když někdo s láskou uvaří něco co máš rád :o))

Hezkej článek:-)

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

26. 6. 2009 22:13
Re: úplně jsem se osypala

S tím nejlepším vařením doma se nedá než souhlasit :-)

A já prý taky nevařím špatně :-)

Děkuju za pochvalu a reakci vůbec, hezký den :-)

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

26. 6. 2009 14:20
jsem si zvykla

i na ten ocet na hranolkách...Ale Fish and Chips musím dát vždycky :-)

Jooo a jehněčí, to v Anglii uměj o moooc líp než v Praze:-)

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

26. 6. 2009 14:41
Re: jsem si zvykla

Já na hranolkách ocet neměl :-) A díky za typ - jehněčí rád v Anglii zkusim. V Čechách mi chutná jenom na jediným místě, ale tam kvůli cenám nechodím zas tak často - Hotel Diana v Praze Kyjích :-)

Díky za reakci a přeji hezký den :-)

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

26. 6. 2009 12:42
K předchozímu blogu a jídlům

V Anglii nejím anglickou kuchyni, ale chodím k Pákistáncům, Indům, Číňanům nebo Korejcům. V ČR prostě tahle jídla neseženu (tedy snad v Praze, ale tam nejezdím). ;-)

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

26. 6. 2009 12:51
Re: K předchozímu blogu a jídlům

Dobrou Čínskou i Indickou restauraci v Praze znám. Korejskou ani Pákistánskou ne...

Jinak já v té Anglii nemám moc na výběr, kde si jídlo dám... Bohužel... Zato když jsem ve Španělsku, to je panečku paráda... Tam lidé vědí, jak vařit :-)

0 0
možnosti
JS

Jana Kolářová

26. 6. 2009 12:39
dobré poledne

- jen tu fisch and chips nechápu, já jsem si to dala dvakrát a asi už nikdy více, hranolky fakt gumové, není o co stát :-) zdravím, J.

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
... si udělejte úsudek sami :-)