Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

vaclav74

29. 1. 2010 14:46
jeste ke strede

streda mne osobne dostala - v mfd jsem se dozvedel, ze kdyz je zima, mam se teple oblect...

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

29. 1. 2010 15:03
Re: jeste ke strede

jejdanánky jejdanánky.... to jsem úplně přehlídnul!!! Ještě že jsem ve Valencii - kdybych byl doma, už jsem mohl být umrznutej :-D

Hezký pátek a díky za reakci (a upozornění na poučný článek :-D )

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

29. 1. 2010 14:16
No co! Budeme tam, kde jsme už byli:

Děcko bude něco jiného slyšet ve škole a něco jiného doma. Doma mu medeme muset říkat, ať nebere úplně vážně to, co říká soudružka učitelka, ale ať před soudružkou učitelkou říká to, co chce soudružka slyšet.;-(

0 0
možnosti
JJ

Šerlok Homeless

29. 1. 2010 14:21
Re: No co! Budeme tam, kde jsme už byli:

.. budeme muset ...

0 0
možnosti
JC

Jarcho

29. 1. 2010 11:38
No v pátek si přečtete,

že vlaky přestaly jezdit, i když železničáři stávkou teprve vyhrožují.

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

29. 1. 2010 11:54
Re: No v pátek si přečtete,

Vy berete zprávy o plánování stávky odboráři jako vyhrožování? Ono to není oznámení standartní součásti předvolební kampaně ČSSD? :-)

Díky za reakci a přeju hezký den :-)

0 0
možnosti
D

Dolfa

29. 1. 2010 11:00
Rodina?

S tou kamarádkou je to zajímavý příklad. Říkáte, že homosexuální pár nemůže (má menší šance) kvalitně vychovat dítě na život. Co pak ale s kamarádkou? Má jí stát sebrat dítě, protože nemá mužský vzor v rodině? Má ji ho vrátit až bude rodina zase kompletní?

Je otázkou, co je pro vývoj dítěte horší, jestli když nemá maminku/tatínka, nebo když má maminku Františka nebo tatínka Veroniku ;-)

Celé je to asi komplikovanější...

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

29. 1. 2010 11:38
Re: Rodina?

Děkuju! :-) Děkuju, děkuju a ještě jednou děkuju - doufal jsem, že se někdo takhle zeptá, protože se mi to nechtělo rozebírat v članku samostatně :-)

Takže situace kamarádky: Nejdřív se narodilo děcko, potom se situace změnila. Situace se vlivem okolností zhoršila. Pro dítě by bylo samozřejmě horší, kdyby ho sebrali a pak vraceli.

Situace adopcí registrovanými partnery: děcko se přesune z jedné špatné situace (dětský domov) do jiné špatné situace, a to né vlivem okolností, ale na základě rozhodnutí! To je přece rozdíl, ne?

Je to rozhodně komplikovanější a složitější, a já na tuhle problematiku rozhodně nejsem odborník. Nicméně mám  pocit, že než o blaho dětí jde v tomhle případě spíš o tendenční snahu zalíbit se homosexuálům.

Jaký je váš názor? :-)

0 0
možnosti
MB

buxus

29. 1. 2010 10:49
Jedna malá oprava, jinak souhlas

Píšete: "..... aby měl pan Kocáb co dělat - vyhánění cizích vojsk mu šlo dobře." Sovětskou armádu z našeho území vyhnal, resp. odvolal chlápek jménem Gorbačov. Šlo o celkem šťastnou shodu okolností, kdy poté, co se komunistický režin v SSSR začal hospodářsky hroutit, stál v jeho čele člověk, který měl dost rozumu a uznal to. Nechal politickému vývoji v sovětských satelitech volný průběh a stáhl z jejich území vojska. Pan Kocáb zajišťoval organizační stránku a udělal si na to mediální renomé. To je asi tak všechno.

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

29. 1. 2010 9:20
pátky jsou vyhrazeny "kreacím"

pseudorůmdyzajnérky Mlejnkový přeci:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
... si udělejte úsudek sami :-)