Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Jana Kolářová

26. 10. 2009 8:10
vítej mezi lidmi, co vědí, co je dobrého :)

- nikdy bych nevěřila, jak mi zachutnají všechny mořské obludky, kdybych nejezdila relativně často do Francie. "Mořský salát" servírovaný na tmavě zelených plochých řasách v jedné krásné hospůdce v La Trinité sur Mer - neznám NIC lepšího. I huitres (ústřice) tam jsou - z toho, co jsi jmenoval, nemám zkušenost jen s těmi žábami. Ale kdo ví... S pozdravem MŇAM, MŇAM :-) J.

0 0
možnosti
KH

klarisah

23. 10. 2009 16:03
Mušličky

ti nechutnaly? Na ty já nedám dopustit!!!! Ale článek jinak zábavný :-)

0 0
možnosti
AH

nyny.

23. 10. 2009 13:36
no ne

jste houby konzerva, experimentujete jen to sviští, to do mne nikdo nedostanenic, co v mysli podle složení neposoudím jako chuťově se hodící, případně, co odradí pohledem.

Moje zásada je, že co má být slané má být slané, takže nějaké vymyšlenostě sebeslavnější a opěvovanější kombinované maso s ovocem a pod, nemá šanci ani omylem. checht, ale jinak mňamkám zdar, miluju lidi s charakterem, neznám tristnější pohled nežli na člověka, co se nimrá v jídle. Cítím nutkání mu dát pohlavek a vyhnat ho ze slušné společnosti (pokud by se nimral v něčem nepoživatelném, má nárok hihi).

0 0
možnosti
KT

Ježikača

23. 10. 2009 10:25
pane, potěšil jste mě.

vypadá to, že nekecáte, a jíte rád. tož vítejte v klubu. dejte si chobotnicový salát, ten nesklame. ale někde u moře. taky slávky nejsou špatné. a když budete mít pochybnost, zkuste trošku a uvidí se. hlavně je potřeba mít na paměti heslo, že: Kdo rád nežere, ten má něco schrakterem.

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

23. 10. 2009 11:11
Re: pane, potěšil jste mě.

To jsem moc rád, že jsem Vás potěšil :-)

Co se jídla týká, já jím tak rád, že už kuchařky nemají radost z toho, když jim jídlo pochválím, protože mi chutná všechno :-) Teda kromě té koprovky - tu zatím opravdu nezvládám... I když... Když jsem byl poprvé na oběd u rodičů své jedné expřítelkyně a dostal jsem koprovku, nejen že jsem jí zdlábnul, ale ještě jsem si přidal a tvářil se nadšeně... Bože to byl heroický výkon...

Takže podle Vámi uvedeného hesla je můj charakter v naprostém pořádku :-D

0 0
možnosti
DN

Englishman

23. 10. 2009 10:06
Ta pizza se píše quattro stagioni

a mořské potvory na ní být v žádném případě nemají :-/

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

23. 10. 2009 11:06
Re: Ta pizza se píše quattro stagioni

Děkuju za upozornění - už nikdy nebudu věřit korekci pravopisu ve Wordu (původně jsem to měl opravdu napsané s tím měkkým i, ale Word mě opravil).

Souhlasím, že na quattro stagioni mořské plody nepatří, ale asi tak v polovině pizzérek to tam dávají... Holt jsem měl smůlu, no :-)

Hezký den z Valencie (respektive Puerto Sagunto) :-)

0 0
možnosti
PH

Petluska

23. 10. 2009 9:37
Žáby a ústřice

Tak žabí stehýnka můžu s klidným srdcem doporučit, úžasně jemné masíčko... Za to s ústřicemi tak dobré zkušenosti nemám ... něco, co dopředu nezabili (když už to nehodlají uvařit), už asi jíst nebuduRv Ale kolem mne se potlouká spousta lidí, kteří na ně nehodlají dopustit...

0 0
možnosti
JK

Jan Krauskopf

23. 10. 2009 10:58
Re: Žáby a ústřice

Na "žabi kytky" (žabí stehýnka Ostravštinou - pro Pražáka téměř nedekódovatelné :-) ) mě hodlá vytáhnout ten kamarád, co mě naučil krevety :-) Už se těším... Pry je mají skvělé v Třeboni.

No a co se týká ústřic... Uvidíme, kdy a zda bude odvaha, ale nejspíš do toho půjdu... Jen nevím kdy a hlavně musím nastudovat jak :-)

Díky za příspěvek a přeju ze Španělska tak hezký den, jako je tady :-)

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

23. 10. 2009 9:35
bootshegg 4ever

;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
... si udělejte úsudek sami :-)