Zakažme babičky

Babičky potencionálně brání v dosažení socialistického závazku umístění třetiny dětí do jeslí. Neměly by být odstraněny?

Socialističtí plánovači, tentokráte ti západní, moudře vymysleli, že jedna třetina dětí má být v jeslích. Proč? Protože je to tak správné. Děti nemohou být koulí na noze matek! Český ministr práce a sociálních věcí by dokonce dovolil konzervativním státům, aby se rozhodli podle své vůle a socialistický závazek neplnili. Představte si tu opovážlivost.

Vzhledem k tomu, že bude dostatek jeslí (a jistě i dostatek kvalifikovaného personálu), bude třeba jesle naplnit dětma. Běda matkám, které by snad chtěly dobrovolně otročit svým mužům, milencům a druhům, běda jim. Běda babičkám, které by chtěli děcka hlídat. Běda těmto rozvracečkám socialistického pořádku.

Takovou s prominutím kokotinu může vymyslet pouze socialista.

Proboha proč zajišťovat větší počet jeslí, pokud o ně není zájem? Proč nedovolit maminkám vychovávat děti, pokud chtějí? Já se ženou zatím děti nemáme, ale podle toho, jak se o budoucnosti bavíme, moje žena se těší na to, až bude vychovávat děti. Samozřejmě nebude pořád sedět doma, ale bude si například zvyšovat vzdělání. 

A konec konců jak by k povinným jeslím přišly babičky?

Samozřejmě, pokud matky ani babičky nechtějí děti vychovávat a hlídat, měla by být možnost jeslí. Ale spíše jako napravení nefungujících rodinných vazeb než jako žádoucí jev.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Krauskopf | pondělí 2.2.2009 23:44 | karma článku: 21,74 | přečteno: 1527x