Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stará kára

22. 10. 2008 11:34
Co klukoviny, podkopávající stabilitu státu?

"Klukoviny", snažící se dokázat, že Topol je opravdu tupý. Jen proto, že nesouhlasil s velkou koalicí, tím dítětem Klasovým.  Že pochopil, že Tlustý (dlouhodobý poradce Klause - zejména v době, kdy se tunelovaly banky) není tím pravým ministrem. Že Tlustý (díky neministrování) nemohl rozdávat státní rozpočet kamarádům, kteří ODS oficiálně podpořili.  "Klukoviny", které pomáhají Paroubkovi do sedla. Možná, že i ovlivnily krajské volby.

0 0
možnosti

tmar

22. 10. 2008 9:05
O cem to pise

tato hlava skopova? Skoda, ze nelze davat zapornou karmu. Bez do (Y)

0 0
možnosti

Stará kára

22. 10. 2008 11:35
Re: O cem to pise

O klukovinách. Klaus se chová jak "třídní kašpar". To je vždy jedinec, který se snaží získat si popularitu třídy. Jakkoliv. Klukovinama.

0 0
možnosti

Todd Bertuzzi - verze 2

22. 10. 2008 6:53
Tak jasně , že tzv. "podpora ODS před druhým kolem"

je prezidentův pokus o definitivní konec Topolánka. To ví i malé dítě. :-P

0 0
možnosti

Zdenda-69

22. 10. 2008 3:36
Podporu kandidátů

ODS jsem neviděl, jen o ni čtu, pokud nějak veřejně vybízel k podpoře senátorů za ODS, tak to dostane kdykoliv od opozice sežrat i s chlupama. Nemám pocit, že tím něčemu pomohl, bohužel. A co se týče EU - taky někdy zápasím s pocitem, že bruselští úředníci, aby se udrželi co nejdéle, čas od času vyvinou aktivitu ve směru vymyšlení nesmyslu, no snad budou klady převažovat, ale nevyvěsit vlajku u sídla hlavy státu, kór jestli v jiných zemích tomu u hlav státu je zvykem, tím taky nic nedosáhne. Tohle není podpora Tibetu (např.) Klidně ať prezentuje euroskepticimus, ale toto je oficiální předsedání dle norem EU a sem by svůj názor tahat neměl, protože holt členem jsme. Při tomto aktu by měl respektovat, že vstup lidi zvolili v referendu a tím musíme i dodržovat pravidla. Jestli se to komu líbí nebo ne, na to je dnes pozdě. V projevech ať klidně krtitzuje, v tomto oficiálním aktu by se měl vzpamatovat. To by taky mohl říct, že my prostě předsedat nebudeme, protože se nám to nehodí ....

0 0
možnosti

Lanta2004

22. 10. 2008 2:11
Na Klause i na EU mám jiný pohled než vy

Klaus se dle mého názoru dopouštěl a soustavně dopouští až příliš velkého množství "klukovin" ,naschválností a nebál bych se říci přímo hloupostí na to jak vážnou a seriozní funkci by měl vykonávat.Co naplat,že je to v jádru chytrý a sečtělý člověk,když jej až příliš často než je u člověka zvykem ovládají negativní emoce a vlastnosti typu ješitnost,hádavost,pomstychtivost,zákeřnost,nepřejícnost a podobně.Takového člověka si já prostě vážit nemůžu a už vůbec takového člověka nemůžu považovat jako svůj vzor,jako svého prezidenta.Je mi líto,ale prostě to nejde.

Co se týče EU,tak vstup do této organizace jsme si jakožto národ zvolili naprosto svobodně a oteřeně v referendu a prezident by měl toto rozhodnutí akceptovat.Není přípustné aby v rámci EU prezentoval pouze své názory a názory jemu spřízněných duší.Měl by být prezidentem všech a dle této skutečnosti by nás měl reprezentovat v rámci EU.EU si neidealizuju,nicméně drtivou většinu věcí vyplývajících z našeho členství hodnotím kladně.

0 0
možnosti

regulator

22. 10. 2008 1:20
...to byla skoda casu,

tenhle clanek cist. Ach jo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1945x
... si udělejte úsudek sami :-)