Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Boulder Dash

23. 7. 2010 9:50
jsem milovnik sci-fi

jak knih, tak filmu, ale ten film byl tak nudna kravina, ze jsem se na to nedodival ani dokonce. Nejen ze je to vedecky naprosta hloupost, herci byli priserni a dej nudny. Holt opravdu kvalitnich sci-fi je jako safranu. Nevim cim to je, mozna je to tim, ze uz starnu, ale tak nejak mam pocit, ze driv ty filmy mivaly alespon nejakou myslenku. Dnes je to hlavne o vizualni strance, casto na ukor jinych veci. Poradne sci-fi je treba Gandahar nebo Divoka planeta

http://csfd-www.vshosting.cz/film/40968-gandahar/

http://www.csfd.cz/film/88180-divoka-planeta/

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

22. 7. 2010 23:48
Heh...

...z toho popisu, neni to spis jen dalsi parafraze na slataniny jako Den nezavislosti, Jadro, Armageddon (a propos, jak souvisi "boj andelu s certy u mesta Megiddo" s kometou? Nijak, je to nesmysl, ale dobre to zni), Den pote, 2012 a podobny? Prinasi krome dobry kamery neco novyho? Neni to tak, ze se tenhle megakatastrofickej syzet proste osvedcil jako ziskovej a dneska uz se resi jen co presne vybouchne / vyhasne / zmizi / objevi se tentokrat?

Neni to tak, ze kdyby film sel i jen malinko do hloubky a sci-fi prvky se nevycerpaly tim, ze letime-ke-Slunci, naplno by se ukazala nedotazena nuda plytkyho scenare nastavenyho existencialnim zvanenim?

-

K cemu je film, kde je uz z traileru jasny, ze jde o sebevrazednou misi ke Slunci a kazdej s aspon pulkou mozku vi, ze to skonci happyendem? Ale kdo vi, mozna je to fakt desny zradlo.

0 0
možnosti
MV

Martin V

23. 7. 2010 0:04
Re: Heh...

Co je podle Vás šťastný konec?

0 0
možnosti
JJ

tenkdomacas

22. 7. 2010 23:45
Jestli vás to nadchlo,nebudu vám vaše nadšení brát.

Jen bych podotknul,že správné scifi by mělo mít alespon nějaký vědecký základ. Věda nás učí,že pokud slunce zhasne,již nepůjde nikdy rozsvítit,protože tam již nebude žádný materiál,který by to umožnil To jen tak ve stručnosti.Jinak to zhasínaní bude trvat miliardy let,kdy se postupně ze slunce stane červený obr a spáli všechny planety ,ale co,přečtete si o tom někde.

0 0
možnosti
MP

Mad3

22. 7. 2010 20:24
No.....

 Chce to samo sebou přádnou TV, zvuk a tolerantní sousedy. Těch sci-fi, co za něco stojí je víc. Blade Runner, Mad Max 1,2,3, Cesta atd. Ale Sunshine si těch 100% zaslouží. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 980x