Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

falm

8. 3. 2010 20:02
Možná ano, možná ne.

Carrey a výborný herec? Hahaha... šetřte své bonmoty. Je teprve březen a na vyhlášení vtipu roku si musíme ještě hezkých 9 měsíců počkat. Možná mezitím Carrey "duševně" otěhotní a zplodí další zbytečný film... každopádně na jeho disneyovsky komixovém ksichtění, na kterém postavil svou "komiku" (omlouvám se Vám Charlie Chapline, Petere Sellersi a Jiřino Bohdalová), nic výborného není. Česky se tomuhle hereckému projevu říká šmíra.

Pakliže hodláte VAŠE děti vychovávat černým humorem, je to jen Vaše věc. S výbornou a ohromnou silou se budou počurávat ještě v 18 a až Vám bude 40, tak Vás začnou mlátit pánvičkou po hlavě, aby tená Váš obličej konečně patřičně zestárnul a ony Vás mohly šoupnout do domova důchodc, kde - haha - důchodce šrotují do krmiva.

Možná to také na Vás zapůsobí ve velké míře.

95%...

...blbosti. Vaší.

0 0
možnosti
P

p555

9. 3. 2010 11:49
Re: Možná ano, možná ne.

radiji nikam nic nepiste - jen projevujete svou omezenost, malost a blbost...

ano, je pravda, Carrey zacinal s ksichtenim - filmy ako Maska, Ace Ventura ci Blby a blbejsi jsou zoufale ptakoviny a povazoval jsem ho za tajtrlika... Zacal jsem si ho vsak herecky vazit po filmu Truman show a Man on the Moon a pozdeji i dalsich...  a ted si myslim - ano je vyborny herec...

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 980x