Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PetrBrno

16. 11. 2009 13:06
Se ti divim.

Máš kamarádku s nádhernou postavou, jemnýma a určitě moc voňavýma vláskama, milým úsměvem, laskavýma očima atd...... a ty tady řešíš její názor na Emo. To seš chlap?

0 0
možnosti
I

i.am.the.dog

3. 12. 2009 18:28
Re: Se ti divim.

děkuji za zastání, mě se ale kamarádův článek nijak nedotkl. Nevadí mi lidé, kteří mají jiný názor, to je docela běžné. Já jsem melancholik, introvert a navíc pesimista, mám sklony k emu a nijak mi nevadí, že roman je možná trochu cholerik/sangvinik, extrovert a optimista;-) 

0 0
možnosti
AH

alex hart

16. 11. 2009 12:06
To je teda čeština...

Koukal jsem na připomínky v diskusi k pravopisu. Ono je ale celý ten blog takový jazykově vybroušený.  Za normálních okolností bych se na tyhle věci nezaměřoval, protože důležitý by měl být obsah. Jenže obsah taky nic moc, a pravopis zoufalý. A čeho je moc, toho je moc... Posuďte sami:

- "omýlané téma" 

- "tyhle dívky nevědě, co tohle slovo ... znamená"

- potom ještě nějaké hrubky typu: "dívky dělali"

- překlepy a vůbec vybroušený styl a formulace

0 0
možnosti
S

Santa

16. 11. 2009 11:20
Sie sprechen nicht Tschechisch?

Za spojení "Vím, že jde o autorky osobní postoj" bych tě nejradši utloukl bustou některého národního buditele (v jazyce tvého podivného kmene: "některého národního buditele bustou").

0 0
možnosti
V

vladimirra

16. 11. 2009 11:48
Re: Sie sprechen nicht Tschechisch?

R^!!;-D

0 0
možnosti
G

gavial.cz

16. 11. 2009 11:04
Ať si každý dělá, co se mu líbí

Když jsem si přečetl tento blog, napadlo mě jediné slovo. Hovňousek. Zakomplexovaný, naprosto prázdný. Emo nevyhledávám ani mi nevadí. Ať si třeba vyvolávají duchy, když je to bude naplňovat. ;-)

0 0
možnosti
DI

ibid

16. 11. 2009 9:58
Naštěstí pár emanů při tom vykrvácí,

takže tyhle problémy v dospělosti mít nebudou...R^

0 0
možnosti
A

Amthauer

15. 11. 2009 21:32
.

"Omýlat"? Bože! Kéž by se místo puberťáček řezali gramatičtí misomusové...

0 0
možnosti
MP

Vrah

15. 11. 2009 21:48
Re: .

No prostě omyl, no. Aby vás z toho neomyli.

0 0
možnosti
MP

admiral666

15. 11. 2009 20:14
autor = budouci hypotecnik

Clanek mne svym ryzim pragmatismem pobavil. Jsem goth, coz je neco na prvni pohled podobneho jako emo, ale jen na prvni pohled. Ciste gothicky se ovsem neoblekam, mj. na to ani nemam postavu. Ale k veci: autora podle stylu psani tipuji na bezneho kancelarskeho zamestnance na startu karierniho zavodu. Neni hezoun, silak ani sportovec. Takovi nevyhranenci a drici obvykle vyzerou ze zivota to nejhorsi, ale spolecnosti nejvic prinesou. Dum na hypoteku, auto na leasing, partnerku ziskali az vybourenou v pozdnejsim veku, leckdy vychovavaji a zivi cizi dite(deti). V zamestnani to dotahnou max. do strednich vysek zebricku.

Tipuji proto, ze ted po skole pracuju v IT firme, kde se to takovymi jen hemzi. Ja jako programator mam klid, mohu rozjimat o temnote, demonech a poslouchat si metal a nosit nevkusne hadry, staci, ze napisu co je potreba. Ale sledovat hystericky zavod manazeru jak o prekot lezou vzajemne pres sebe je velice smutne. A co teprve kdyz se na vecirku ozerou...

0 0
možnosti
P

Pertho

15. 11. 2009 20:29
Re: autor = budouci hypotecnik

Admirále, já jsem taky nevyhrnaněná, prostě nemám tu potřebu "okupovat" nějaký styl. Ale zároveň nemám zájem stát se manažerkou.;-)Nejsem dříč. Studuju a pracuju a jsem to prostě já. Bez gothu, ema, punku, hip hopu... pravda s rasisticky a nesvobodně smýšlejícími lidmi na pivo nechodím, ale nemám potřebuju je mlátit či něco podobného.

Prostě nepotřebuju nějaký proud k sebeurčení  A vy určitě také ne(aspoň podle Vašich příspěvků), jen se vám líbí ta móda, hudba, styl...

0 0
možnosti
MF

falm

15. 11. 2009 19:54
Jedním slovem:

skvělé.

0 0
možnosti

M. Šimánková

15. 11. 2009 19:54
Hlavně ten závěr se mi líbí...

Dobrý blábol, obzvlášť když si uvědomíme, že jsme tady skutečně každý sám za sebe. Hladovějícím dětem asi nepomůžu, když budu každou chvíli myslet na to, že jsem na tom líp než oni! Zřejmě jste se nikdy nesetkal s depresí či něčím horším, to pak prostě nejde, jít ten smutek vyběhat. Emáků se nijak nezastávám, jsou mi tak nějak fuk, ale koukněte někdy dál, než na špičku svého vlastního nosu.

0 0
možnosti
P

Pertho

15. 11. 2009 19:53
Tak ode mně...

se rozhodně kritiky nedočkáte. Existují lidé, kteří mají nutkavou potřebu si ubližovat - to je psychická porucha. Zbytek tvoří lidé, kteří se realizují pomocí nějakého kultu a módy a pokud mi tím nijak neubližují, ať asi dělají, co chtějí. Občas mě namíchnou ty jejich výroky o "těžkých depkách" ze školy, z kluka atd.

Mám maniodepresivní kamarádku, která musí denně brát lithium, aby nespadla tam "dolů, na místa, která si zdravý člověk neumí představit, protože je to peklo.

A když tohle ustojí posedne jí mánie, nadměrně pracuje, rozdává dárky, bezhlavě utrácí... Jako houpačka.

Možná, že kdyby  měli EMO taškáři možnost poznat to, čemu říkají deprese z té klinické stránky, uvažovali by nad světem jinak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 89
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 980x