Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jirkan01

17. 12. 2010 23:10
Já nechápu

že lidi okolo Wiki přešli druhý den po ostudném zveřejnění jmen amerických agentů u muslimů přes ulici bez úrazu. To by se za Reagana nestalo. Amerika evidentně slábne. Kdyby Assange za něco stál, zkusil by zveřejnit tajné nahrávky i z Ruska. Nepřežil by ani hodinu.Svoboda slova je dobrá, když jde o korupci, ne ve válce.

0 0
možnosti

tuan 1

18. 12. 2010 8:16
Re: Já nechápu

.......no,jsou dvě možnosti.Buďto je Assange příznivec Ruska,nebo ty informace nemá.Ve druhém případě by to asi znamenalo že si Rusko tajné informace líp hlídá.

Pokud k tajným informacím USA má přístup dva milióny lidí,čemu se divíme.A v diplomacii se běžně používá šifrování a zřejmě tomu tak i bylo,ale na stránkách které Assange zveřejnil už tomu tak nebylo..

Že tím americké diplomacii (a nejen jí) způsobil problémy je jistý,a prokázal jí tím medvědí službu,ale jako Litviněnko zřejmě neskončí.................

A pokud jde o autora článku,tak ten je mimo mísu-takhle mluví vzteklej člověk,protože zlobit se na zrcadlo že v něm vidím svoji křivou hubu může jen člověk který neví jak zrcadlo funguje......Svět se změnil a jak říká klasik-můžeme se hněvat,můžeme nadávat,ale to je tak všechno co můžeme dělat............!

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 24403x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy