Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

potřetí

29. 4. 2010 19:00
Práce

na zakázku ! Oranžoví mají Davida,modří zase tohle duo.Netahejte sem žádné emoce;-D

0 0
možnosti
V

Vikiš

29. 4. 2010 19:14
Re: Práce

Proč?;-( Lidé se sem chodí tak nádherně rozemočňovatět.:-)

 Pivo se tady sice nečepuje (škoda), ale řečí tady máme všichni, jak opice blech.  Inu, jako ve  všech zdejších diskusích. Hlavně když je článek před diskusí hezky šťavnaté sousto. :-)

0 0
možnosti
V

veit

28. 4. 2010 9:39
Krámoviny

Tak Jiří Krám už taky jenom vříská. No, klucí (a Issová), to jste dopadli!;-D

0 0
možnosti
MANVL

Mladá a naštvaná volička levice

27. 4. 2010 21:57
I feel sorry for you

Milí mladí a naštvaní,

je mi Vás opravdu líto. Je mi 28 let, žiji v Praze, k jistým úkonům používám ruku pravou a 28. května jdu volit levici. Hezký večer.

0 0
možnosti
FM

fr-mottl

27. 4. 2010 14:22
ti stari sli na Vaclavak cinkat klicema, aby

se neco zmenilo, aby i ti mladi mohli delat svobodne klipy. Bohuzel ty klipy nestaci. Od mladych dynamickych pruznych a zdravych mladych lidi ocekavam, ze nyni pujdou na Vaclavak oni a zacinkaji stavajici vladnouci elite a ukonci tu korupci.

0 0
možnosti
KA

c-e-r-t

27. 4. 2010 14:13
Taky naštvaná - ale jinak

Promiňte, ale ale je to trošku pomotaný. Nevím z jakých průzkumů veřejného mínění vycházíte vy i autoři klipu. Věřte ale, že socdem a komouše volí daleko víc mladých lidí, než si. Jsem celkem mladá (37) a volím pravici. Všichni starší lidé, které kolem sebe mám, volí pravici. A spousta mladých známých volí levici. Nedávno jsme se v hospodě přeli s jednou partičkou cca 25letých, kteří volí levici-prý jako menší zlo. A já volím, ale jako menší zlo. Protože doufám-jako každý dle mého názoru rozumný člověk-že naše ohromné zadlužení dokáže spíš snížit pravice než levice.Možná jednou,až bude náš rozpočet dlouhodobě v přebytku,socdem nebude reprezentovat pan Paroubek, Rath a podobní,zvolím i levici. Teď je to ale bohužel tak,že lidem, kterým jsou dluhy fuk, pracovat se jim moc nechce a závidí, všem kteří si umějí vydělat peníze (i těm poctivým) stojí za to k volbám jít. A to bez ohledu na věk!!! A těm ostatním asi bohužel ne. TAdy agitujte. Ale třeba budu koncem května příjemně překvapená.

0 0
možnosti
DH

nevimcotampsat@seznam.cz

27. 4. 2010 4:02
Hloupost nadevše...

Podejte si s Mádlem a Issovou ruku. Levice není sprosté slovo. Jako motto máte jeden zajímavý bonmot Churchillův. Jenže ten v naší postkomoušské zemi neplatí...

Btw. není jen ČSSD a KSČM... naštěstí - levicová inteligence volí SPO.

0 0
možnosti
D

david1851

26. 4. 2010 13:58
Klaus

Klaus udržoval vyrovnaný rozpočet jen díky tomu že drancoval důchodový systém a zaplácával díry v rozpočtu výnosem z privatizace. Prožral totálně budoucnost, v tomto směru není levice o nic horší,k tak nevím co ti mladí rozumbradové vymýšlí.

0 0
možnosti
S

SuiVanOrton

26. 4. 2010 13:51
Díky bohu, že už nejsem mladý .... a naklidný :-)

Jsem moc rád, že je mi 33 let a tak nějak se k těm mladým už nepočítám. Musel bych být totiž strašně moc naštvaný, že si někdo smrtelně vážně může myslet, že jsem mladý a úplně pitomý. Klip Issové a Mádla by mě neuvěřitelně iritoval. Sakra ty staří si vůbec nic nepamatujou, vždyt mi to víme líp jak to bylo, my jsme se narodili v kolem revoluce nebo po revoluci a tak si to tedy pamatujeme lépe (šlená hovadina co ?). Všichni voliči levice jsou staří blbci z venkova, zatímco všichni voliči pravice jsou úspěšní mladí podnikatelé z Prahy (další hovadina). No a když tedy zvolíte tu KSČSSD, tak tu okamžitě zavedou socialismus nebo ještě lépe komunismus a zavřou hranice a bude tu ta nesvoboda (tohle převzali Issová s Mádlem od ODS - mega-hovadina :-)). A za státní dluh můžou jenom polistopadová levice (tady všeobecně panuje šílený názor, že komunisti nám nezanechali žádné dluhy ... fakt ne ??? A co to zničené ovzduší, zničené závody atd. ? A dluhy dělali po listopadu jak levice, tak pravice). 

0 0
možnosti
V

Vikiš

29. 4. 2010 18:37
Re: Díky bohu, že už nejsem mladý .... a naklidný :-)

 Mladí, nic moc chytří (alespoň tihle čtyři ( počítám i autora článku) a naštvaní  nám vytřeli zrak. Svojí hloupostí. Teď jsou nejen naštvaní, ale i nas..ní někteří z nich, Pro změnu na ty tři. Naštěstí ne každý mladý myslí obrázkem.

0 0
možnosti
D

dasa0302

26. 4. 2010 12:07
Jen zírám!!!!

Já taky nebudu volit komouše ani socany, ale z nechutného klipu se mi zvedly kufry.

Předpokládám, že se mladá generace zvládne zamyslet, koho volit, aniž by k tomu potřebovala drsné klipy, drsnější, než nějaký modrý předvolební čajíček.

Pokud si takto potřebujete stimulovat vlastní proces přemýšlení, tak nebudete asi žádný lumen. Rv

0 0
možnosti
K

katango

25. 4. 2010 11:35
Mně je 55 a jsem v invalidním důchodu

a socany ani komouše nevolím,to bych si radši urazila obě ruce.Moc dobře si pamatuju život za totáče a zažít už to nechci,nikdy.Jiná slova než sprostá se v tomto kontextu prostě nehodí.Ač stará rašple,jsem s váma !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 24403x
Bylo nebylo. Nebo vlastně bylo. Jednou jsem začal psát. Pak jsem se do toho zažral, ale pak mě to přestalo bavit. Publikoval jsem všechno možný. Teď vlastně je úplně jedno, co sem napíšu. Jelikož ten, kdo mě zná, ten už ví, že ode mě jdou čekat různý věci. Ale stejně si to píšu hlavně asi tak nějak sám pro sebe. 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy